Kedves Olvasóm!

Az alábbi receptek nyersen készültek, vegán szempontok alapján, az egészség jegyében. Ezért is különlegesek. Az enzim tartalom a nyers zöldségekben és gyümölcsökben marad meg, ezért nem tesszük ki őket magas hőhatásnak. A receptek egyszerűen elkészíthetőek, gyorsak, és ha megfelelő finom paradicsom az alapanyag, akkor tuti a siker a konyhában!

Mindannyian ismerjük a lecsót, a paradicsomlevest, a pizzát, vagy a ketchupot, ám azt már kevésbé, hogy vajon ezek az ételek, ezek az ízek, milyenek lehetnek nyersen, valódi ízükben tálalva, és nem feldolgozva, megfőzve? Ezért is különleges az a pár recept, amit most szeretettel átadok Neked! Készítsd el családodnak, és élvezzétek a finom nyers, élő, vegán, egészséges ételeket! Védd ezzel is egészségedet, testedet, és szeretteidet!

A könyv kérhető: nagy.szaffina(kukac)gmail.com címen „Vegán paradicsomos receptek” tárggyal!

Szeretettel: Szaffina

https://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/

https://www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom

A Szaffina Fűszerkonyha szerzője