Vajon Te hol akadtál el?

A fizikai szinten, krónikus fáradság, levertség, betegség, fájdalmak, hízás, túlzott kimerültség, hajhullás, fejfájás vagy más szervi tünetek vannak? Vagy a pénzügyi helyzetnél, lakhatásnál, munkahelynél vannak bedugulások, stagnálások? Tudtad, hogy ez is mind energia hiányból fakad, és ezért ott is tudod ezt orvosolni! Vagy szeretnél egészségesebben étkezni, élni, alakot formálni, meggyógyulni? Netán gyermekáldást is fontolgattok?

Szellemi szinten akadtál el? Nem tudod hogyan tovább? Milyen tanfolyamra kellene menned, mit és kitől tanulj, aki hiteles? Vagy nem értenek meg téged mások vagy te nem értesz meg másokat és folyton belekerülsz a konfliktusokba? Vannak családi drámák nálad is?

Lelkileg jól vagy? Persze mindenki boldogságra meg egészségre vágyik, de vajon hányan tesznek érte úgy igazán? Vagy hányan teszik fel maguknak azt a kérdést, hogy jó úton vagyok-e, ott tartok-e most ahol szeretnék? Ott van-e a helyem ahol most vagyok? Elvágyódik-e a lelkem, és vajon mennyire vagyok igazán boldog? Egy kicsit eltűrni a munkahelyet, egy kicsit még kivárni, elviselni az otthoni mérgező kapcsolatokat. Meddig? Mi visz előre az életedben és mi hátráltat? Vannak-e benned még mások iránt érzett sérülések, fájdalmak, meg nem értések, szorongások, félelmek, el nem engedések, meg nem bocsájtások? Vagy szabad vagy, és eltudtál engedni mindent?

Energetikailag hogy állsz önmagoddal? Tudod-e hogy mindannyian kódolt magok vagyunk, egyéni fejlődéssel, küldetéssel, életfeladattal, és kódjaink határoznak meg minket. Energetikai testjeinknek, mert, hogy több is van, szintén van kódja, melyekkel fejlődésedet tudod segíteni. Ha elakad az egyik energiatest, hatással lesz az erő központjaidra, és az pedig hatással lesz a fizikai testedre, ami ha tüneteket produkál, fáj, leereszt, lefárad, energiahiányos lesz, az kihat a lelki közérzetedre is, és be is zárult a kör. Röviden így függnek ezek össze. Tehát nagyon is fontos, hogy megtanuld kezelni, fejleszteni a csakra pontjaidat!

Még is mit gondolsz? Az energiatestnek van fizikai testje, vagy a fizikai testnek van energia mezője? Miért vagy most itt fizikai testedben? Meddig fogod még sanyargatni? Elérted már az önvalód kiteljesedését? Véghez vitted a küldetésed? Valószínű nem, mert itt vagy még és olvasol. Okkal vagy még itt, és lényeges hogy megértsd a léted okát, és a fizikai tested tovább fejlesztését. Mert mindig van tovább.

3 dolgot tehetsz!

  1. Ha fizikailag szeretnél változást, ami természetesen hoz majd energetikai változást is az életedben, szebb bőrt, kisebb ruhaméretet, erősebb körmöket, izmokat, jobb közérzetet, és szervi gyógyulásokat szeretnél megélni, akkor a „GYÓGYULJ! TERMÉSZETES ÉLŐ TÁPLÁLKOZÁS” előadást tudom neked javasolni ingyenes, de regisztrálni kell e-mailben! JÚNIUS 27., KEDD, 18:00

Esemény linkje ITT Facebookon:

https://www.facebook.com/events/283701547346340/?ref=newsfeed

Weboldalon ITT (ha nem szeretnél Facebookot):

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/gyogyulj-termeszetes-elo-taplalkozas/

  1. Ha energetikai kódjaidat akarod feltérképezni, megismerni, akkor egy teljes holisztikus gyógyulásra és szemléletváltásra van szükséged. Gyors, pörgős, 1 órás esszenciált adok át energia központokról, energiatestekről, fényhálóról, rezgésekről. ENERGIARENDSZER KÓDOK A TESTEDBEN előadásra gyere el, nem lesz felvétel, ingyenes, de itt is regisztrálni kell e-mailben! JÚLIUS 21. PÉNTEK, 18:00

Esemény linkje ITT Facebookon:

https://www.facebook.com/events/636327524819266/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

Weboldalon ITT (ha nem szeretnél Facebookot):

  1. Nem teszel semmit, továbbra is maradsz ott ahol most vagy, persze lehet megtaláltad önmagod és tökéletes minden az életedben (1000-ből kb. 1-2 főnek igen) maximum leiratkozol a leveleimről, hogy még véletlenül se kapj szemfelnyitó levelet, vagy tükröt, és minden marad a régiben. Nem változtatsz életmódot, ugyanúgy eszed a vacak kajákat egészséges ételek helyett, ugyanúgy szívsz a munkahelyeden, elviseled a hülyeségeket az emberektől, hogy szívják a véredet, mert így szokás, meg kell, és az életed benn marad, sőt ragad abban a sárban, piszokban (csúnyábbat nem írok) rosszban, amiben most is vagy. Lehet, nem érzed ezt, és minden jó, (bár kívánom így legyen) de igazán akkor vagy boldog, ha szabadon szárnyalhat a lelked. Szóval igazán boldog vagy?

Segíteni csak annak tudok, aki rám ír, ha otthon egyedül küzdesz, még nem hallak meg. Ha elkönyvelted az életed, hogy már így marad, akkor valóban úgy is lesz, akkor sem tudok segíteni. Ha kételkedsz még bennem nézd meg a Youtube videóimat vagy olvasd el a weboldalon a cikkjeimet. (Lásd lejjebb linkeket.) Csak olyat tanítok, amit én magam is megéltem és megjártam. (Nem tanfolyami coach vagyok.) Egy biztos, valamiért nálam vagy, egyszer már kapcsolódtunk, így kívánok mielőbbi újra kapcsolódást és személyes találkozást az online térben és az éterben. Várlak szeretettel arra az előadásra, amire most NEKED szükséged van!

Hogy tudsz jönni? Egyszerűen csak írj nekem egy emailt és hogy melyik előadásra jönnél? Részvétel díjtalan mindegyiknél, 1 órás és nincs felvétel, csak élő, személyes találkozás velem.

Még több információért, hogy működik a webinárium, ITT a linkre kattintva olvashatod:
https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-webinarium/

Szeretettel: Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Kövess be Facebookon is ITT:

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Szaffina Fűszerkonyhaja Vegán Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom

Más Világban Élek Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek