Üstökös

Különleges égi jelenségnek lehetünk tanúi, és sok embert most lázban tart, még pedig a Föld bolygónkhoz közel kerülő Nishimura üstökös. Nevét japán felfedezőjéről Hideo Nishimuráról kapta. Szeptember 6 és 22 között lehet a legjobban észlelni, de 12.-én lesz a legközelebb, zöldes fénycsóvát húz maga után, távcsővel érdemes megfigyelni a hajnali órákban a rák csillagképben. Akit bővebben érdekel a téma keressen rá Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpontra illetve a legtöbb időjárás és csillagászati jelentést író oldalak is közzéteszik. Legközelebb 435 év múlva térhet vissza hozzánk, szóval igazán különleges lesz. Hajnali 4.50 és 5 óra között érdemes megfigyelni.

A különleges égi jelek régóta az emberiséghez tartozik, hiszen épp úgy a csillagok, bolygók is a természet és a teremtés része, mint mi magunk. Hulló csillagnál kívánunk valamit, üstökösnél pedig érezhetjük, hogy valami különlegeset élünk meg. Kívánhatjuk álmaink megvalósulását, jelet az életünkben. Egy üstökös, és az ő pályája, 435 év múlva tér vissza, megmutatja halandóságunkat, mennyire aprócskák vagyunk, és hogy nekünk is még mennyi év, hány élet, és megannyi tanulás, fejlődés vár ránk. Ki tudja, talán ismét találkozunk 435 év múlva és láthatjuk az üstököst. Addig is tegyünk meg mindent, hogy szellemileg és lelkileg is fejlődjünk! Az üstökösnek meg van a kijelölt pályája, ahol végig követhetik a csillagászok, sem a csillagok, sem a bolygók nem térnek le az útjukról. Nekünk is meg van a kijelölt utunk, mégis mi emberek hányszor letérünk, kísérletezünk, mást akarunk, nem találjuk a helyünket, elhagyjuk a pályát, talán néha a bolygót is elhagynánk. Pedig a Teremtőnek, a Nagy Szellemnek kijelölt útja, pályája van velünk! Kutató szempontból az üstökös égi test, nem más, nem több egy csóva fénynél, mely egyre tisztább és kivehetőbb. Nem hoz, és nem visz semmit az emberek életébe, maximum egy kis pillanatnyi szemet gyönyörködtetést. Spirituális szempontból feltehetjük a kérdést nekünk mit ad egy csodálatos égi jelenség? Megtudjuk-e különböztetni az életünk hétköznapi eseményeit egy-egy különleges eseménytől? Élünk-e ezekkel a különleges eseményekkel? Figyelünk-e befelé mivel kapcsolódunk? Mi jön éppen velünk szembe? Milyen feladat? Milyen emberek? És ha találkozunk egy-egy ritkasággal, vagy ”véletlen egybeeséssel” egy „pont jókor találkozással”, egy „jól időzített eseménnyel” egy nekünk való képzéssel, könyvvel, lehetőséggel, élünk-e vele? Vagy tétovázunk, meghátrálunk, lebeszéljük magunkat róla? És úgy sem hisszük el, hogy nekünk sikerül. Mert álmodozni már gyermekeknek való, nem felnőttes dolog. A szerencse pedig kevés embernek adatik meg.

„A szerencse nem más, mint a felkészültség találkozása a lehetőséggel.” /Darrell Royal/

Felkészültség. Tehát már fejben felkészültnek kell lennünk! Tudjuk, mit akarunk és miért akarjuk! A lehetőség lesz a hogyanunk, amivel elérjük a kitűzött célt az életükben! Légy nyitott az új lehetőségre, tudd, mit akarsz, ismerd a pályádat, és fejleszd magad az adott területen!

Lehet a péntek esti webinárium egy új fejezet lesz az életedben! Lehet, hogy nem, de sosem tudod meg, ha nem jössz el! ENERGIARENDSZER KÓDOK A TESTEDBEN

Holisztikus szemléletmódban szeptember 15.-én péntek este 18 órakor! Ha jönnél, írj rám vagy jelezd hozzászólásban a posztnál: „jönnék!”

csakra-webinarium-energia-nagyszaffinaeletmuvei

Weboldalon: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-webinarium/

Facebook Esemény: https://www.facebook.com/events/1737349156730542/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

Nagy Szaffina Életművei Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Szaffina Fűszerkonyhaja Vegán Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom

Más Világban Élek Facebook oldalam spirituális versek:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Kép: Pixabay, Terranaut