Válság vagy változás?

Könyvemmel az a célom, hogy új, együttműködésre serkentő gondolatokat ébresszek. Attól még, hogy elolvasod hirtelen nem leszel vagyonosabb, nem tűnnek el a hiteleid, pénzügyi gondjaid, de megváltoztathatod a jelen gondolataidat, a hozzáállásodat és ez hatással lehet a jövődre nézve is! Lehet-e válságnak nevezni mindazt, amiben élünk?

Válság vagy változás?

Egy biztos, fordulóponthoz érkeztünk. És a tudatállapotunkon fog múlni mit látunk, mit érzékelünk, válságot vagy változást? Ha változást érzékelünk, akkor ebben a nehéz helyzetben is az új lehetőségek csíráját fogjuk meglátni. A döntés a mi kezünkben, illetve fejünkben dől el. Vajon mindenki érzi-e a nehézségeket?

Készen állsz erre a változásra?

  • Téves beidegződések, programozások, Miért és hogyan válunk függővé? Hogyan tudjuk felismerni és legyőzni?
  • Mitől félnek az emberek?
  • Valóban szegénység van, vagy csak szegénységtudat?
  • Hogyan tudnánk egy kicsit takarékoskodni a pénzzel?
  • Hogyan gondolkozhatnák kicsit másképp a Pénzről?

Válság vagy változás?

Megoldás pedig létezik. Készen állsz?

A témát egy másik szemszögből, egy új perspektívából mutatja be a szerző. Főképp az étkezésbeli lehetőségekre hívja fel a figyelmet, kicsit máshogy, kicsit talán józanabbul is megvizsgálva, valójában mire is van szükségünk? Ezenkívül más takarékoskodási, ház, és pénzbeli gondolatok, de legfőképp a szívbéli sorok lelhetők fel a könyvben. Gyakorlati tanácsokkal kiegészítve.

A könyv ingyeneses letölthető, továbbítható. A szerzői név, és a tartalom megváltoztatása nélkül! Kérd, és ki fogjuk küldeni számodra is!

E-mail: nagy.szaffina(kukac)gmail.com címen „Túlélni a gazdasági válságot” tárggyal!

Szeretettel: Nagy Szaffina író, spirituális életmód tanácsadó