Természetes táplálkozás ingyenes előadás

A természet mindent megad nekünk, amire szüksége van a testnek egészsége fenntartásához. Az ember a természet része, ez alól nem vonhatja ki magát. Még is megteszi. Eltávolodott a természettől és lebetegedett. Ami természetes volt az lett idegen, és ami mesterséges lett az vált megszokottá.

Hogyan térjünk vissza a természetes táplálkozásra? Miért tudnak több energiát adni a nyers zöld növények, csírák, gyümölcsök, mi a titkuk? Hogyan tudnak gyógyítani? Hogyan tudja visszaállítani a test megfelelő természetes súlyát és fiatalságát? Sejtszintű regenerálás a zöld vérrel. Hogyan térjünk át egy organikusan élő étkezésre, tudatos életmódra? Hogyan tudod ezt fenntartani egy életen át?

Mit jelent vegánnak lenni? Milyen más vegán alternatívák vannak? Milyen téveszmék, kételyek, aggályok, félelem, és megannyi kérdés merül fel az emberben ha átáll, és nem csak az étkezésre hat ki! Milyen alapokat kell lefektetni a vegán étkezéshez, életvitelhez, ami nélkül nem fog menni? Miért jobb minőségileg az élő nyers, mint egy főtt étel, és miért tud regenerálni, gyógyítani? Pár recept praktikát és beszerzési eszközöket is elmondok. Ezenkívül számos olyan dolgot is megemlítek dióhéjban, amiről máshol biztosan nem beszélnek. (Mert tudom. És mert itt nem csak ételekről van szó.)

Ezeket a kérdéseket és témákat járjuk át 1 órában, a kedd esti előadásban. Miért lenne fontos neked, hogy időt szánj rá és gyere? Mert gyógyulni akarsz! Mert nem kevesebbről van szó, mint a TE életedről!

Mit mondtak azok, akik eljöttek már az előző előadásra?

„Köszönöm a mai előadást, nagyon jó volt, a tartalma tetszett, egy kicsit éreztem a jó rezgés kapcsolatot, ami személyes találkozáskor mindig van.” K. Gy.

„Jól éreztem magam, hasznos volt!” Andrea

„Neked fizetni kellene, hogy hallgathassunk téged! Köszönjük!” Pavitra

Jönnél Te is? Érezni jó energiákat, hallgatni érdekes információkat élő nyers táplálkozással kapcsolatban? Hogyan tudnak gyógyítani? Miért tudnak segíteni, regenerálni? Milyen kételyek, tévhitek merülnek fel a legtöbbször? Találkoznál velem személyesen? Online élőben Augusztus 1. kedden 18 órakor megteheted!

20 év tapasztalata, nyers étkezés, természetes tudatos életmód.

Ingyenes előadás 2023 Augusztus 1. kedd 18 óra

Az előadás online térben lesz, kódot e-mailben küldök ki, regisztráció szükséges! Részvétel díjtalan. www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Hogyan tudsz jelentkezni? (Egy kis segítség)

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/hogyan-jelentkezz/

(Írj e-mailt, nagy.szaffina@gmail.com címre, regisztrálj! Mindenkit értesíteni fogunk időben, és kap belépési kódot!)

Mi történik a webináriumon? Mire is számíts? Hogy zajlik?

Az előadást én tartom, élőben, személyesen tudsz velem találkozni. Időben kezdünk, ezért kérlek, ne késs! Pár mondatban bemutatkozom, (de nyugi ezzel nem untatlak), és át is térek egy szuper képes power pointos kivetítőre, ahol vizuálisan is, érthetően beszélek a fent említett témákról. Lehetőség van a webináriumon is kérdezni, de előfordul, hogy nem férsz már bele, vagy te ott nem szeretnéd feltenni, ezért van lehetőség arra, hogy a webinárium részvétele után pár napig élj egy ingyenes konzultációs lehetőséggel. Ez egy AJÁNDÉK, de csak azoknak jár, akik végig ott maradnak az előadáson. 1 órás. Online lesz, a megadott linkre kell rákattintani kezdés előtt 2 perccel. Nem szükséges kamera képet megadnod, de örülök neki. Engem fogsz látni és hallani élőben. Nem kell beszélned, ne izgulj, a kérdéseidet a webinárium végén tedd fel, chat ablakban! Nem kell bemutatkoznod, sem szerepelned. Nem lesz felvétel, tehát időben érkezz meg! Ezt az 1 órát kedd este erre szánd! (Már ha jelentkeztél és bejutottál, és kaptál egy belépési kulcsot tőlem) Minden zavaró körülményt iktass ki, telefon, net, gyerek, férj, anyós, szomszéd, vagy őket is hozd! Az előadás egy órás, abszolút nem tudja és nem is célja helyettesíteni egy komplex több hónapos tanfolyamot! Nem tanfolyam! Csak előadás! Az előadásról nem készül felvétel, tehát nem visszahallgatható, és tilos készíteni róla fotót, hang, képi, videó felvételt. Az előadás megkezdése után már nem tudok senkit sem beengedni, ezért kezdés előtt 1-2 perccel legyél ott! Ha bármilyen kérdés még felmerül benned, írj nekem nyugodtan privátban!

Várlak szeretettel kedden 18 órakor! Remélem, találkozunk!

csakra-webinarium-energia-nagyszaffinaeletmuvei

Szeretettel: Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Vegán Tanfolyam: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/vegan-tanfolyam/

Szaffina Fűszerkonyhaja Facebook oldal:

https://www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Más Világban Élek:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek