Teremtés

A mostani idő tökéletesen alkalmas arra, hogy teremtsünk, elvessük a magokat. Nem pusztán a növényi magok kicsíráztatását értem ezalatt, hanem a látens imaginált erőket, szellemi magocskákat és azokat a lelki fényatomú energiákat, melyek áthatják egész lényünket belülről. Ostara ünnepét ültük hétvégén, a teremtés, létrehozás, fejlődés és növekedés, bőség ünnepét. Lásd itt: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/ostara-unnepe/

Teremteni mindig tudunk, minden időben, ez a belső erőnktől függ, de ilyenkor, ha nézzük a természetet, a tavaszt, még jobban felerősödik minden. A teremtésnek, magelvetésnek most tökéletes időzítése van! A holdtölte utáni időszak, vagyis mikor tele lesz a hold és újhold váltja fel és a hold a ciklikusságában újra indul útjára, növekedik, pontosan ezt szimbolizálja és mutatja felénk. A rügyek, melyek elkezdenek virágozni, a méhek, pillangók melyek elkezdik munkájukat, mind-mind arra mutatnak rá, elindult valami a fejlődésben. Most van itt az ideje, ha eddig nem tetted volna a teremtésnek! Vedd elő a céljaid, a naptárterveződ, ha sikeresen tudtál rendelni még év elején beszerezhettél erre az alkalomra tőlünk egy szuper csakra és holdnaptárt.

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-naptar-es-holdnaptar-2021/

Év elején mindenki nagy reményekkel száll az évbe, aztán jönnek a hidegek, leülés, fáradság, reményvesztettség vagy csak szimplán motiválatlanság és ebből fakadó lustaság. A negyedik hónap, április elején vagyunk. Eltelt három hónap. Mit valósítottál meg eddig a kijelölt terveidből? Milyen gondolatoknak adsz helyet a tudatodban nap, mint nap? Mi van túlnyomó többségben? Panaszkodás, lustaság, „nem tudom mit csináljak”, „nem tudom megtenni”, kételkedés, sóvárgás, bánat, bűntudat, emlékek, harag, düh, elégedetlenség, türelmetlenség, „ki vagyok mindennel meg a világgal is” gondolatok? Vagy „jól csináltam ma ezt is”, „ügyes vagyok”, törekvés, pozitív elmélkedés, jó érzések, jó gondolatok, melyek előre visznek, kisebb, nagyobb örömök, nevetés, jólét érzése, ”mindenem megvan” érzése, „mindennek idő kell”, mindennek eljön a maga ideje” türelmes, bölcs gondolatok, kitartás, állhatatosság, hit, túllendülés a napi feladatokon, megoldások keresése. Mennyire élünk feltétes módban? „Majd ha ez és az lesz, ha ez és az összejön, majd ha fagy, majd ha piros hó esik, majd ha kapok egy égi jelet, majd ha jó lesz a csillag konstelláció, majd ha lefogyok, majd ha eljön ő, vagy elmarad az, vagy megtartjuk ezt”, stb…. És kötjük az életünket, eseményeinket, cél eléréseinket a magunk által szabott feltételeinknek? Vagy itt és a mostban éljük az életünket, megtesszük azt, amit csak tudunk, ami csak tőlünk telik, és haladunk előre. Jézus is azt mondta: „legyen meg a holnapnak a maga baja.” Úgy vélem bőven elég a mai megoldandó feladat is, mindennap. Mert mindig ma és mindig most van.

teremtes-fa-gyumolcs-gondolat-tudat-nagyszaffinaeletmuvei

Az, hogy milyen gyümölcsöt teremtesz, mit hoz neked ez az év, az tőled függ! A gondolataidtól, a cselekedeteidtől, a benned lévő elvárásoktól, és a mélyen lévő belső hitedtől, érzéseidtől. Amilyen a mag, olyan lesz a gyümölcs. Körtefától nem várhatunk almát. Ugye? Milyen magot vetsz el a belsődben, most, megmutatja milyen gyümölcsöt várhatsz a jövőben. „Gyümölcséről ismerszik meg a fa.” (Biblia) Téged miről lehet felismerni? Milyen gyümölcsöt teremtesz?

Győzd le a benned élő kételkedés, vagy lustaság árnyát és tessék a tettek mezejére lépni! Használd a teremtő erőd! Hogyan is működik, íme, álljon itt egy rövid mű, melybe sorba szedtem a teremtő mágia lényegét! Minden mondatban benne van a kódolt teremtő mágia hasznosítása, eredete és mibenléte. Használd!

Nagy Szaffina író, spirituális tanító

mag-teremtes-magia-gondoalt-ido-nagyszaffinaeletmuvei-vers

Hagyd beérni a magot,

hagyd szállni a gondolatot,

vigye a szél kívánságod,

nőjön szárba csírázásod!

 

Engedd a gondolatoknak

magasan szárnyaló utat.

Elmédben megfoganjanak,

teremtsék akaratodat!

 

Tápláld, gondozd a magodat,

teremtő gondolat sarja,

idő árnyéka takarja,

míg beér a szó alakja.

 

Megtestesülve jön létre

alakot öntve a térben,

kívánságod teljesülve,

a tudatos teremtésben.

Szaffina Nagy 2018 November 28.

 

További spirituális verseim: a Más Világban Élek oldalon elérhetőek:
https://www.facebook.com/masvilagbanelek