Telihold

Március 9. teliholdas hétfő, érzékenyebbekké válhatunk most, figyeljünk érzéseinkre! Belső változást hozhat számunkra! Megválni mindattól, amit rossznak, negatívnak érzékelünk. Letisztulhatunk ezáltal. Nem minden érzés jó érzés… és figyeljünk milyen gondolatokat veszünk fel, és minek adunk érzéseket! Mit növelünk ezáltal saját magunkban! A haragot, a megfelelést, a dacot, a gyanakvást, félelmet, féltékenységet, sértődöttséget, megbántást és egyéb rossz érzéseket, vagy a jót, a felemelőt, a dicsérőt, a tiszteletreméltót, a szeretőt, a bizakodót, a hála érzését? Az embereken érezhető kicsit feszültebbek, türelmetlenebbek, aki tud az vonuljon el kicsit meditálni, elcsendesedni. Figyeljünk a testi érzeteinkre is, mit érzünk a testünkben? Nagyon jól megtudja mutatni már a lélegzetünk is hogyan érezzük magunkat a bőrünkben, mi az ami bánt minket és valóban boldogság járja-e át a lényünket vagy inkább szorongunk valami miatt. Érzékenységünk fokozódik és intuíciónk is! Ugyanakkor a teremtő erő is megsokszorozódik és óriási erőkkel tudunk most belevágni új dolgokba, mint felújítások, tervek, utazások, családalapítás, kapcsolatok vagy új munkahely. A tavasz első teliholdja ragadjuk meg a zsongó lüktető változást, megújulási lehetőségeket! Kívül-belül újuljunk meg! Engedjük el a korlátozó hiedelmeinket, pl: hogy nem lehetséges. Engedjük szabadjára a kreatív fantáziánkat, és teremtsünk! Kitűnő időszak ez most erre és sok új lehetőségre, főképp mivel egy hónap múlva a teremtés ünnepét fogjuk ülni. Kívánok mindenkinek jó teremtést, hozzáállást, szervezést, hogy a húsvét idejére valóban elültessük már a magokat!

Hogyan készítsünk oltárt? Milyen kristályköveket és hogyan töltsük fel? Mennyi mindent ad nekünk a telihold? Lásd cikkeimet. Teliholdról megjelent írásaim, verseim itt olvashatóak:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/mi-lenne-a-kivansagod/

További spirituális verseim a Más Világban Élek Facebook oldalon olvashatjátok. https://www.facebook.com/masvilagbanelek

(Osztani a szerző megjelölésével lehet, ahogy a cikket is, köszönöm.)

Nagy Szaffina spirituális életmód tanácsadó, író
www.nagyszaffinaeletmuvei.hu