Telihold varázsa

Felkúszik az égen, néha besötétül körülötte minden, néha ragyogóvá válik az aurája, egy gyönyörű különleges fénykör öleli körbe. Néha susogó fák lombjain keresztül látjuk, vagy háztetők fölött, miközben macskák titkos gyülekezetét láthatjuk. A kutyák néha vonyítanak, de napközben is érzed valami nincs rendben velük, nyugtalanok, izgatottak, többet ugatnak, mint általában, mintha csak jelet küldenénk egymásnak: „hé telihold van!” És mi van velünk, emberekkel? Érezzük mások ezek az éjszakák, aki nem tudja vagy nem is hisz benne, az is érzi aktívabb, feszültebb, érzékenyebb, és valami varázslat, misztikum, megmagyarázhatatlan lengi be a szobát. Hirtelen valami élesen eszünkbe jut, valami összeáll, mintha valami fényt kapna az agyunk addig sötétebb része. Nem tudunk aludni, és valami feltölt bennünket. Inspiráló gondolataink támadnak, ötletek, újítások, eszünkbe jutnak azok a dolgok, melyeket halogatunk, és jó lenne elengedni, rendbe tenni… Kinézünk az ablakon, csillagos égbolt, és a kúszó felhők között, ott a fényesen ragyogó telihold, mintha csak egy látó szem bámulna ránk vissza a sötét éjben, és ott áll, és kérdezne, vagy hallgatna, de hozzánk szól, minket figyel. Gondolataink megtisztulnak, elménk elcsendesül, talán odafigyelünk az érzeteinkre, megérzéseinkre, magasabb intuícióinkra, vagy talán csak legyintünk, és meghagyjuk a fantasy sorozatoknak a misztikum varázsát.

hold-telihold-varazs-misztikum-intuicio-nagyszaffinaeletmuvei

Az intuíciónk, a megérzéseink, felerősödnek. Hirtelen minden összeállhat, jeleket kaphatunk, üzeneteket, amikre már régóta vágytunk.. A telihold a beteljesedés ideje. A varázslat ideje. Mert életünkben minden egy varázslat, és vagy hiszel ebben vagy nem…. De eme ezüstös csodálatos bolygó erejét, női princípiumát kérheted, hogy együttműködhessen veled, az erejét vágyaid kimondására. Kérd a női erőket, erősítsék fel szíved vágyát, és erőd teljesedjék ki, akár a hétköznapokban, akár anyaként, feleségként, művészetekben, a munkádban, bárhol! Férfiként is kérheted a női intuíció és teremtő erejét! Szabadítsd fel önmagadban az erőt! Készítsd ki benti vagy kinti oltárodra az ásványaidat, ajánlanám a holdkövet, és a hegyikristályt, mindegyik nagyon hasznos magnetikus kő, tisztítja az elmét, felerősíti az intuitív gondolatokat, bölcsességgel ajándékoz meg, gyógyítanak, feltöltenek, regenerálnak bennünket. A holdkő pedig kifejezetten az érzékenységnek, nőségnek enged utat.

hegyikristaly-gyogyitoko-varazs-nagyszaffinaeletmuvei

A hegyikristály elnevezése a görög „krystallos”, vagyis „jég”szóból származik. A tökéletesség, tisztaság és a szeretet szimbólumának is tartják. Fokozza az összes többi kő hatását, Hegyi kristályhoz minden csakra hozzárendelhető. Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet. Szabályozza a keringést, regenerálja az idegrendszert. Menstruációnál, influenzánál új energiát ad, élénkíti a pajzsmirigy tevékenységét. Feloldja az energiablokkokat. Stabilizálja és megtisztítja az aurát. A tiszta értelem köve is. erőnk és ellenálló képességünk növelésére. Gyógyító és energiafelerősítő kristály. Tárolja és felszabadítja az energiát, kezünkben tartva megkétszerezi a biomágneses mezőnket. Elektromágnesességet termel és eloszlatja a statikus elektromosságot. Védőburkot is készíthetsz vele otthonodba! 4 égtájra helyezd őket! Tisztítja és erősíti a szerveinket és a lelkünket. Segít a tiszta gondolatok megteremtésében, ékszerként használva erőt ad. A hegyikristály tárolja az információt, ezért ez a legalkalmasabb kristály a programozásra!

holdko-krsitály-telihold-nagyszaffinaeletmuvei-varazslat

A Holdkő a nőiesség köve. Segít leküzdeni a hangulatingadozásokat és a depressziót. Oldja a szervezetben keletkező negatív energetikai blokkokat. Női termékenységet fokozza. Sebgyógyító hatása van, hormonháztartás, menstruációs panaszok, bőr, tobozmirigy, termékenység. Segítik a megérzéseket, intuíciót, és a kreativitást. Emlékeztet álmainkra is. A holdkő nyugtató hatású. Szakrális és torok csakrához tartozik. Holdtöltekor tegyük ki a hold fényére legalább 2-3 órára, hogy fel tudjon töltődni.

Gyógyító kövek videóm, itt még több információt kapsz a hegyikristályról és holdkőről és több kristályról is, illetve tisztításukról, feltöltésükről:

https://www.youtube.com/watch?v=4m6lrzNdsxg&feature=youtu.be

Gyújts gyertyát, füstölőt, és merülj el a hold misztikus világába. Lélegezz mélyeket, légzéseddel, is már felveszed ezt az erőt, energiát. Képzeld el önmagad Istennőiségét! Nagyszerűségét, és teremtő erődet! Mi mindenre vagy képes! Képzeld el kívánságod és annak erejét! Teliholdkor nyilvánítsd ki szándékod, szíved vágyát, kérésed! A hold ereje feltöltheti az ásványaidat, a vizedet is magnetizálhatod vele, és téged is feltölthet, különleges álmokkal ajándékozhat meg! Figyelj a belső megérzéseidre, álmaidra, ösztöneidre, és hallgass rájuk! Hagyjuk, engedjük a hold erejének, fényének, hogy átitasson bennünket, és megtisztítson… Kívánok jó holdtöltét, jó teremtést! Töltsön el benneteket a hold varázslatos fénye! Fürödjetek meg benne! Szemetek csillogjon, és szívetek örvendezzen!

bubaj-varazs-kivansag-vers-nagyszaffina

Bűbájossá válok ezen az éjszakán
a hold ereje világítson reám
kinyilatkoztatom a nőiességem
varázslatom megtörténjen!

Szaffina Nagy 2018 május 29.

Jővőbeli ígéreted Nagy Szaffina verse

Jövőbeli ígéreted,
vigyázz, mit ígérsz,
szavakkal, ha kéred
főleg holdfénynél!
Jövőbeli ígéreted,
vigyázz, mit kérsz
megvalósul életedben
a mágikus kötés.
Jövőbeli ígéreted,
tudjad mit kérsz,
bűbájod, kötésed
szívedbe ég.

Szaffina Nagy 2018 Március 12.

Varázslatom sikerüljön, minden vágyam teljesüljön Nagy Szaffina verse

Varázslatom sikerüljön,
minden vágyam teljesüljön!

Nagy Szaffina

Teliholdról megjelent írásaim, verseim itt olvashatóak:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/telihold-a-varazslat-ideje/

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/valtozast-hozo-telihold/

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/mi-lenne-a-kivansagod/

További spirituális verseim a Más Világban Élek Facebook oldalon olvashatjátok. https://www.facebook.com/masvilagbanelek

(Osztani a szerző megjelölésével lehet, ahogy a cikket is, köszönöm.)

Nagy Szaffina spirituális életmód tanácsadó, író

www.nagyszaffinaeletmuvei.hu