Tarot Arkánum Meséi

Különleges és misztikus varázslatot hozok, a tarot lapjain, az élet lapjain keresztül. Mindannyian megéljük, ezt éljük, ki milyen szerepben. Ezeket a szerepeket szőttem most a tarot lapjain keresztül az életmeséibe. Emlékeztek még Seherezádéra? Aki úgy mentette meg a királyságot, a királyt és az életét, hogy mesélt, minden este. A mesék történetek, tanítanak, bölcsebbé tesznek, elgondolkoztatnak, a mesék által fennmarad a történelem, a legendák, mítoszok, a hősök. A Tarot Arkánum Meséi életem leghosszabb verses műve, ha jól tudom ilyen formában még senki nem írta meg. Fogadjátok nyitott szívvel és befogadó elmével! A 22 fő arkánum lapok varázslatos történetét részleteiben, minden nap egy kis részletet fogok közzé tenni, akárcsak Seherezádé. (Előre várhatóan 10 rész lesz.) Május 15.-étől teszem közzé.

A Bolond elindul útjára megkeresni valamit, útját keresztezi a Mágus , a misztikus Főpapnő , találkozik a gyönyörű Úrnővel , a Királlyal , és a Főpappal . Vajon megtalálja-e útján a Bolond amit keresett? Milyen titkos esemény történik a Király kertjében? Milyen titokra fog fény derülni? Hogyan bontakozik ki a történet? Ki hol ismer majd magára? Melyik kártyalapon? Kövesd végig az induló mesét, melybe megjelenik a Halál, az Angyal és az Ördög is. Vajon te hogy döntenél, mit tennél a Bolond helyébe? Különböző helyzetek és kihívások lesznek, amivel meg kell küzdenie, akár csak nekünk, embereknek is, életünkben folyamatosan döntéseket hozunk, melyeknek következményei vannak.

 

Izgalmas történet, 10 részen át, a Más Világban Élek oldalon. Írottan kerül fel egyelőre, bár eltudnám képzelni filmesítve is. Akár egy jó Netflix alap is lehetne. De ott még én nem tartok. Igyekszem szép képekkel illusztrálni majd, amit átadok, hogy a lehető legjobban érthető legyen éppen melyik kártyánál járunk, mi az üzenete. Illetve hozzászólásban is megírom melyik arkánum.

Tarot Arkánum Meséi Esemény:

https://www.facebook.com/events/3526920684245195/?active_tab=discussion

Érdemes rákattintani, (online lesz,) mert akkor segítesz a Facebook algoritmusának és biztosan nem maradsz le semmiről se! Az Eseménynél (kattintsatok az esemény linkjére) a beszélgetésnél még jó pár poszt olvasható a témában!

Áprilisban közepétől a Tarot lapok 22 fő arkánuma, külön-külön varázsformulában jelenik meg az oldalon. Az nem keverendő össze a Tarot Arkánum Meséivel! Az külön lesz május 15.-től! Várlak benneteket a Más Világban Élek Facebook oldalon!

Tarot versek most is olvashatóak (lásd fényképek menünél a facebook oldalon, kattints a linkre) és néhány videóban is helyet kapott, (videó menü) A program ingyenes, és visszanézhető! Jelezd likekal, szívvel, mosolyfejjel, hozzászólással, ha jössz! Az eseményre meghívhatod a hasonló érdeklődésű barátaidat is! Vár a varázsvilág!

Más Világban Élek Facebook oldal:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek

(Az eseménynek és az oldalnak külön linkje van! Viszont a Más Világban Élek oldalról is áttudsz menni az eseményre, mert azon belül hoztam létre.)

nagyszaffina-nagyszaffinaeletmuvei

Nagy Szaffina író, tanító

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650