Tanfolyamosok írásai

„Már el is kezdtem olvasni, nagyon tetszik, legszívesebben nem is foglalkoznék mással, annyira magával ragad mindaz, amit írtál, még annak ellenére is, hogy sok minden ismerős, mert már tanultam, de az, ahogyan ezt Te átadod, különleges és energetizáló.

Köszönöm és nagyon hálás vagyok, hogy lehetőséget kaptam, hogy tanulhatok Tőled, általad!

Csodás napokat kívánok!”

Szeretettel: Ibolya

„Nagyon köszönöm a kedves szavaidat és azt a sok, önzetlen és áldozatkész munkát, amit beleraktok abba, hogy segítséget nyújtsatok másoknak.”

Ibolya Veres

Holistic Family Coach & Massage

Contact: 07859110065 & 06206614255

https://azerintescsodaja.webnode.hu/

„Nagyon sok mindent kaptam a Csakra Tanfolyamon, de főleg megerősítéseket, amit már vagy tudtam, vagy éreztem, hogy az számomra az irány. Felismeréseket,hogy jé ez velem is így volt. Megerősítettél a hitemben is, önismeretben egyre jobban haladok. A torok csakrám elakadásával még feladatom van és megtudtam tőled hogyan tovàbb. Hálás vagyok, hogy időt és energiát szántam a tanfolyamra. A megérzésem megint csak jól működött, hogy itt a helyem. Számomra hatalmas mennyiségű volt az anyag, de úgy érzem sok mindent sikerült elsajátítani. A tananyagokat és a meséket le mentettem a számítógépemre. Biztos vagyok benne,hogy későbbiekben is, ha elakadok az élet területén vagy csak egyszerűen ismételni akarok előkeresem majd egyik másik leckét, tananyagot vagy meséket. Minden mesében fontosak, hogy megértsük a tanulságokat. Valószínű lesz még sokszor, hogy vissza-vissza térek a mesékre, lehet, ha többször hallgatom mindig fogok benne találni újabb tanulságokat. Élveztem mindegyiket külön-külön kedves előadásodban. Számomra nagyon gyakorlatias volt a tananyagokban a feladatok. Biztos lesz még amit gyakorolni fogok pl.a fa ölelgetéseket.” Bakonyi Judit

„Kedves Szaffina!

Először is szeretnék Magamnak köszönetet mondani, hogy jelentkeztem a tanfolyamra. (Kételkedtem a minőségében elnézést.) Szeretném megköszönni a Csodálatos munkádat! Rengeteg időt, energiát, érzéseket kaptam Tőled a tanfolyam alatt. Szeretek aprólékosan időzni a tananyagban. Videóidat, meséket többször is vissza nézem. Mindig felfedezek újabb és újabb tapasztalásokat, amiket én is átéltem vagy a közelében jártam. Köszönöm őszinteséged is! Fontos a visszaigazolás a hitelesség! Nagyon sok tanulni valót hoztál a hétköznapjaimba. Törekszem az egyensúlyra, a tanulásra, fejlődésre. Sokkal többet adott nekem ez a tanfolyam, mint gondoltam volna. Minden nagyon átjött, jó érzés, köszönöm. Hálásan köszönöm munkádat! Minden leendő tanítványnak üzenem: „Bátran induljanak el ezen a csodálatos tanulási úton!”

Szeretettel: Rita

„Nagyon örülök, hogy kaptam ilyen átlátható, összefoglaló anyagot a csakrákkal kapcsolatban! Minden csakrához sok információt kaptam, így a továbbiakban is még foglalkoznom kell vele, hogy a berögződjön. Nekem nagyon hasznos volt az egész tanfolyam anyaga, nagy részletes és tényleg aprólékosan kidolgozva minden csakra! Igaz, a hetvenet taposom,de az érdeklődésem a holisztikus dolgok után továbbra is fen áll! Megköszönöm a hosszú hónapok alatti fáradozásodat!”

Szeretettel: Dernik Katalin

„Nagyon jól értelmezhető, tartalmas anyag. Szoros időbeosztásom mellett igyekszem naponta foglalkozni vele. Köszönöm, hogy anyagaiddal ismereteimet gazdagíthatom.” Köszönettel, és szeretettel üdvözöllek: Kis Margó.

„A tananyag nagyon tetszik. Számomra sokat fog segíteni, régóta keresek így összeállított anyagot a csakrákról. Hálásan köszönöm! Megérkezett minden tananyag. Hálásan köszönöm! Sokat segítettél nekem. A kártyás videók szuperek, imádom őket. Áldás rád! Áldás a munkádra!”

Üdvözlettel Edit

„Örülök, hogy ismét együtt tanulunk, és remélem ezt a sok leckét és tananyagot memorizálni és alkalmazni fogom tudni. Régen végeztem nálad, veled vegán tanfolyamot, tudom az anyagaid jók.”

Köszönöm,

Csilla G.Shovlin

„Köszönöm ezt az őrült nagy anyagot! Idő kell, hogy mindezt átolvassam, megtanuljam, magamévá tegyem! Rengeteg munka van benne és nem kevés tanulás! Igyekezni fogok, hogy mindezt elvégezzem!” Zsuzsanna

„Nagyon tetszenek az oktatóanyagok, kellemes a hang a meditációban is, esténként ezt szoktam hallgatni, jó nyugtató. Mindennel még nem végeztem, érdekesek a szimbólumok, ami nekem külön tetszett a kártya mesék videói, a hozzá tartozó tanítás és a csakrákhoz tartozó szervek reflexológiás pontjai.” P. Ildikó

„Nyugdíjasként vágtam neki, nem bántam meg, sokat tanultam, rengeteg hitrendszert és félelmet kellett feloldanom, letennem, amikhez a hosszú évek alatt hozzászokott az ember, mert így tanulta meg, hibásan. Sok mindenre rámutatott, érdekes információkat is kaptam, és megtanultam helyesen lélegezni, már ez is önmagában sokat segített. Köszönöm!” János

Összeválogattam a legaktívabb tanfolyamos beszámolókat, nyilván mindig jönnek újabbak, ezért elnézést, ha valakit most nem raktam bele. Ezeket azok írták, akik már elvégezték vagy jelenleg is végzik nálam az energetikára épülő oktatást. Köszönöm én is, hogy taníthattalak Benneteket! Minden energia! Ha ezt megérti valaki, akkor akarja fejleszteni magát! Az anyagi helyzete, mennyi pénze van, hol tart a fejlődésében, önértékelésében, kapcsolataiban, testi fogyatékosságaiban, spirituális képességeiben, teremtésben, minden de minden szellemi! Ez a lényeg, amit ha megért valaki, azonnal ezen fog dolgozni, mert tényleg ez a lényeg! Ennyi!

Még lehet hozzám bejelentkezni, de mielőtt írsz, nézd meg ezt a linket:

Tanfolyam: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

Szeretettel: Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Más Világban Élek:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek