Szolgáltatás:

Hipnózis

ÁTTÖRÉS A TUDATALATTI VILÁGÁBA

Energia blokkoldás. Regressziós levitel, emlékek feltárása, traumák feloldása, előző életek. Elme ellazítása. Bővebb információ, mi és hogyan történik a gyakorlatban, illetve bejelentkezés és valós hipnózis történetek itt:

https://spiralenergiakozpont.iwk.hu/hipnozis/

Frissítő lábmasszázs 30 perces vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, gyógy krémekkel, előtte kellemes lábfürdő.

Frissítő Talpmasszázs

Frissítő lábmasszázs 1 órás vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, gyógy krémekkel, előtte kellemes lábfürdő. Bővebb információ itt.

https://spiralenergiakozpont.iwk.hu/masszazs/

Hétfő, szerda 16, 17, 18 óra

Előre bejelentkezés szükséges! Ár: 3000 Ft/ 1 órás alkalom. Bérlettel kedvezőbb a masszázs nálam! 2500 Ft/alkalom 4 alkalmas bérlet: 10.000 Ft – 12.000 Ft helyett, 2000 Ft kedvezmény!

Szinergia

Szinergiával való gyógyítás

 

Milyen hatással vannak ránk a színek? Hogyan befolyásolják a jókedvünket, a kedélyállapotunkat, az egészségünket, a hangulatunkat? Mit jelképez egy-egy szín és mit üzen, mi a jelentése? Mi mutat meg önmagunkról egy-egy szín hordása ruhában, az otthonunkban? Milyen színekkel tudjuk erősíteni az egészséget, a jó hangulatot, netán depressziót előidézni? Milyen színekkel melyik csakrát tudjuk erősíteni? Mit jelent, ha egy adott szín az aurádban erőtejesebb? Lásd videómat Youtube csatornán.

Színek Szimbóluma 1. rész:

Színek Szimbóluma 2. rész:

 

Szinergiával való gyógyítás, adott szervhez, tünethez egy órás színfürdő, töltekezés. Fejfájás, ízületi gyulladás, végtagfájdalmak, megfázás, depresszió, melankólia, és még sok tünet kezelésére érdemes választani a színe gyógyító erejét! Színfürdő bejelentkezés nálam! Talpmasszázsnál ez ajándék.

Nap és Hold Jógaóra

Nap és Hold Jóga

Nap és Hold Jógaóra Dunakeszin! Nyújtás, lazítás, oldás, ászanák, (testhelyzetek) pránayama, (légzéstechnikák, erőfelvétel) mudrák, (kézszimbólumok) mantrák, (pozitív szuggesztio) relaxáció. Ha kezdő vagy, ha tudást szeretnél elsajátítani, ha egyszerűen csak nyújtani szeretnél, és kilazítani magad a hétköznapi feszültségből, ha úgy érzed eddig nem találtad meg a számításaid a jógában, vagy másban, gyere el! Szeretettel várlak!
Kérlek, privátban írj, ha jönnél, ott mindenre válaszolok! Csak önmagadat hozd, lelkesedésed, és váltó ruhát, ami kényelmes, és amiben jól érzed magad! 🙂 Várlak!

Mit ad neked a jóga? Nap és Hold Jóga Facebook oldala

Előre bejelentkezés szükséges!
Szerda délután 18.10 – 19.40. Toldi Lakópark
Szerda délelőtt 9.00 – 10.30. Toldi Lakópark

Ár: 2000 Ft. Bérlettel: 1800 Ft. 10 alkalmas bérlet esetén 1 jógaóra + 1 talpmasszázs + színterápia ajándék! 6 alkalmas bérlet: 10.800 Ft. Első alkalom kedvezményes: 1600 Ft!

Thassos Szigeti Spirituális Utazás

Thassos Szigeti Spirituális Utazás Jógával

Thassos utazás jógával

Fedezd fel velünk a rejtett szimbólumokat, az asztrológus mágikus köveket, éld át a kövekből kirakott labirintus erejét, nézd meg Michael Arkangyal kardját és Jézus szögét, elfeledett ókori szobrokat, kápolnákat, fedezd fel velünk az élet gyógyító vizét, mely egy erdőben egy kolostorban található. Meditálj, énekelj, kirándulj, mozogj, jógázz és utazz velünk! Részletes leírás Thassosról, jelentkezésről, programokról: kattints a linkre! Résztvevőknek 1 alkalom ajándék talpmasszázs is jár!

Szellemi Ösvény

Szellemi ösvény.

Olyan fiatalokat keresünk, akik szívesen tanulnának szellemi tanokról, keresik az útjukat, elragadtatja őket néha a vágyaik, függőségek, és kijönni ezekből. Szeretnék megismerni a szellemvilágot, szeretnének fejlődni szellemi, lelki területen is, érettséget, tudatosságot vinni hétköznapjaikba. Ha tudsz olyan fiatalt, aki elakadt az életében, jó lenne neki a tudatosabb útirány, mindenféle vallástól, pártól függetlenül, keresi az életben az igazságokat, megszeretné értetni magát a világgal, és keresi a helyét a világban, küld neki tovább ezt az üzenetet! Mert lehet ez fog neki segíteni! Hogyan kérhetünk vizsgafeladatoknál, kapcsolatoknál, munkakeresésnél? Hogyan kérhetünk gyógyító erőket? Milyen energiát tartalmaznak a fotók, képek? Hogyan tudjuk felvenni a kozmoszi erőket, és hogyan hasznosíthatjuk ezeket számunkra? Hogyan kérhetünk másoknak is akár gyógyulást, egészséget és segítségeket?

14 – 30 év közötti fiatalokat várunk, (ha kicsit több vagy még jöhetsz) szellemi óráinkra. Privátban írj: szellemi ösvény tárggyal, nagy.szaffina(kukac)gmail.com

A szellemi órák díjtalanok fiatalok számára! Ez önzetlen segítség, szolgálat, nem kérünk, nem kérünk érte díjat, adomány alapon működik, pl: terembérlet, gyógyító zenék, cd-k, gyógyító képek elvitele. A szellemi tanítás semmilyen formában nem rögzíthető, nem adható tovább és legfőképp nem adható el pénzért! Más nemzetiségű fiatalok is jöhetnek! Magyar nyelv nem szükséges, de jó ha van, hogy megértsék ők is, de szellemi úton sok minden érezhető lesz. Az órákon elsősorban Bruno Gröning tanításai, bölcsességei, életfilozófiái nyomán tanítunk.

Órák menete: Kérjük a hely elfoglalását a megkezdés előtt 10 perccel, csendben, ráhangolódni. A beszélgetést mellőzük. Az asztalra kihelyezett gyógyító zenéket, képeket, könyveket meg lehet tekinteni, adományért elvinni, illetve mosdói teendőket még elintézni, mert két órában nincs szünet, és nem szeretnénk megszakítani az áramkört. Ráhangolódás, gyógyító, magasabb szférákból érkező zenék meghallgatása, rövid meditáció, és erőfelvétel. Bevezetés a szellemi tanba, szellemi erőkről tanítás, gyógyerők fogadása, gyakorlatba való átültetés, tapasztalatok, élethelyzetek felismerése, átbeszélése. zárás: erőfelvétel, finom zenei hangolódás, elköszönés. minden harmadik héten van a találkozó, várhatóan Budapesten, helyszínről jelentkezőket értesítjük, az órák időtartama két órás, kötelezettségmentes. Jelentkezni privátban!