Szolgáltatás:

Hipnózis

ÁTTÖRÉS A TUDATALATTI VILÁGÁBA

Energia blokkoldás. Regressziós levitel, emlékek feltárása, traumák feloldása, előző életek. Elme ellazítása. Bővebb információ, mi és hogyan történik a gyakorlatban, illetve bejelentkezés és valós hipnózis történetek itt:

https://spiralenergiakozpont.iwk.hu/hipnozis/

Frissítő lábmasszázs 30 perces vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, gyógy krémekkel, előtte kellemes lábfürdő.

Frissítő Talpmasszázs

Frissítő lábmasszázs 1 órás vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, gyógykrémekkel, előtte kellemes lábfürdő. Bővebb információ itt.

https://spiralenergiakozpont.iwk.hu/masszazs/

Szinergia

Szinergiával való gyógyítás

 

Milyen hatással vannak ránk a színek? Hogyan befolyásolják a jókedvünket, a kedélyállapotunkat, az egészségünket, a hangulatunkat? Mit jelképez egy-egy szín és mit üzen, mi a jelentése? Mi mutat meg önmagunkról egy-egy szín hordása ruhában, az otthonunkban? Milyen színekkel tudjuk erősíteni az egészséget, a jó hangulatot, netán depressziót előidézni? Milyen színekkel melyik csakrát tudjuk erősíteni? Mit jelent, ha egy adott szín az aurádban erőtejesebb? Lásd videómat Youtube csatornán.

Színek Szimbóluma 1. rész:

Színek Szimbóluma 2. rész:

 

Szinergiával való gyógyítás, adott szervhez, tünethez egy órás színfürdő, töltekezés. Fejfájás, ízületi gyulladás, végtagfájdalmak, megfázás, depresszió, melankólia, és még sok tünet kezelésére érdemes választani a színe gyógyító erejét! Színfürdő bejelentkezés nálam! Talpmasszázsnál ez ajándék.

Nap és Hold Jógaóra

Nap és Hold Jóga

Nap és Hold Jógaóra! Nyújtás, lazítás, oldás, ászanák, (testhelyzetek) pránayama, (légzéstechnikák, erőfelvétel) mudrák, (kézszimbólumok) mantrák, (pozitív szuggesztio) relaxáció. Ha kezdő vagy, ha tudást szeretnél elsajátítani, ha egyszerűen csak nyújtani szeretnél, és kilazítani magad a hétköznapi feszültségből, ha úgy érzed eddig nem találtad meg a számításaid a jógában, vagy másban, gyere el! Szeretettel várlak!
Kérlek, privátban írj, ha jönnél, ott mindenre válaszolok! Csak önmagadat hozd, lelkesedésed, és váltó ruhát, ami kényelmes, és amiben jól érzed magad! 🙂 Várlak!

Mit ad neked a jóga? Nap és Hold Jóga Facebook oldala

Thassos Szigeti Spirituális Utazás

Thassos Szigeti Spirituális Utazás Jógával

Thassos utazás jógával

Fedezd fel velünk a rejtett szimbólumokat, az asztrológus mágikus köveket, éld át a kövekből kirakott labirintus erejét, nézd meg Michael Arkangyal kardját és Jézus szögét, elfeledett ókori szobrokat, kápolnákat, fedezd fel velünk az élet gyógyító vizét, mely egy erdőben egy kolostorban található. Meditálj, énekelj, kirándulj, mozogj, jógázz és utazz velünk! Részletes leírás Thassosról, jelentkezésről, programokról: kattints a linkre! Résztvevőknek 1 alkalom ajándék talpmasszázs is jár!