Nagy Szaffina vagyok, író és spirituális életmód tanácsadó. 2010 óta publikálok, tanítok, tanfolyamokat vezetek és előadásokat tartok rendezvényeken. Spirituális angyal, mágikus, tarot, romantikus, fantasy és egyéb verseim a Más Világban Élek Facebook oldalon érhető el. Egészség témában, mint vegánság, böjtölés, csíráztatás, zöldlevek, vitaminok, stb. és spirituális témában íródott könyveim és írásaim a weboldalamon érhetőek el:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/

Életmű azért, mert egy helyen szeretném tartani, mint egy jó könyvesboltban, vagy polcon az összes megíródott műveimet, és nem szeretnék 3-4 külön oldalt vezetni ezzel is megosztani az olvasóimat, és azok kedves figyelmét, amit nagyon köszönök az évek során. ♥

Jelenlegi tanfolyamaim: Vegán és Csakra Tanfolyam. Ezenkívül készülnek a meditatív cd-im, hanganyagaim, amelyek segítik az ellazulást, oldódást, és kaphatóak fantasy könyvjelzőim és képeslapjaim is az oldalon. Kukkants be! 🙂

Életmód Magazinom YouTube-on elérhető: https://bit.ly/2IYXY1M

Más Világban Élek Facebbok oldal:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek/

Köszönöm, hogy elolvastad! Áldás! 🙂

Nagy Szaffina életmód tanácsadó, író, előadó. Csatornázott verseivel egy más világot, egy igazabb, reménytelibb jövőt kíván megmutatni az emberiségnek, a felébredést, az érzelmek kifejezését, a tudatosságot, és az önmagunkra ébredést. Fényharcos, aki igazságot és szeretetet hordoz.

Eddig több mint húsz könyvet írt, legtöbb egészség témában és online letölthető formátumban. Társadalmi, spirituális témájú könyvek és versek is megtalálhatóak művei között. Meditatív Cd-i segítik az ellazulást, relaxációt, és önszuggesztiós pozitív gondolatokkal építő hatással vannak a személyiségünk fejlődésére. Hipnotizőrként, lábmasszőrként, és Spirituális oktatóként várja kedves vendégeit, mivel a tudatalatti és a gondolatok, érzések tisztázása, és rendezése lényeges feladat az egészség érdekében.

Szaffina üzenete: Ébredjetek! Eljött az idő! Eljő a valóság igazi átélése! Ébredjetek szabad önvalótokra! Cselekedjetek!

Ő az a Fényharcos, aki tudja mi a célja, kutatja az utat, és el is éri azt. Kardjával utat tör, és mutatja azt másoknak, reményt, szeretetet, hitet adva ezzel azoknak, akik még csak keresik az egészséghez vezető járható ösvényt.