Szeptemberi újrakezdés

Remélem mindenkinek szuperül telt a nyara, mi nagyon sok szép helyen jártunk itt Magyarországon, sikerült kicsit kimozdulni és letenni a teendőket, de most már a szép emlékekkel, feltöltődve hazajöttünk és dolgozunk. Az idő is kicsit kezd lehűlni, szóval jobban tudunk újra koncentrálni, figyelni, tanulni, olvasni, új tanfolyamba belevágni, képesítést szerezni, és ha kell még megváltoztatni az évben, amit elterveztünk! Van olyan, hogy nem is terveztük a változtatást, de az életünkben fordulópont érkezett, vagy valami bennük érett meg, de olyan is van, hogy a fizikai testünk jelez, kellene most már valami más, valami jobb, valami új, valami változás. Mert amit eddig tettünk a testünkkel, az nem hozott eredményt, vagy nem olyat, amit mi vártunk, vagy szerettünk volna.

Nem rég lezajlottak országos szinten az ünneplések, a tűzijátékok, melyeknek akár volt ildoma akár nem, a jelenlegi világhelyzetben, lényeg az, bennem felidézte a szilvesztert. Amikor mindenki egy kis időre megbékél a másikkal, jót kíván neki, amikor újév kezdődik és tervezés beindul, új reményekkel. És ennél jobban nem is lehetne aktuális, ezen újra elmélkedni, tervezni, hiszen szeptember eleje közeledik, az év közepét hátrahagyva kicsit nézzünk vissza, az elmúlt 8 hónapunk hogyan telt, mit tudtunk megvalósítani a januári tervezetből, hol állunk most, és mit szeretnénk még ”betakarítani” a leendő feladataink közül. Lehet ez családi, munkahelyi, képzési, vagy edzési, vagy életmódbeli élethelyzet, lényeg, amit még szeretnénk, azt egy nagy hajrával még tegyük meg! Mi az, ami adott hozzá, és mi az, ami még kell, és azt honnan, hogyan tudom megszerezni rá? Mi az, amin még szeretnél változtatni?

Év elején többen is írtátok nekem, most nem jó…. majd szeptemberben… Tudom nem mindig alakulnak úgy a helyzetek ahogy éppen megterveztük és szeretnénk, bár ha jól csináltuk a teremtést gondolati úton is, mert minden ott dől el, akkor 80-90%-ban azért sikerült. Van olyan „hogy ember tervez, Isten végez,” és tényleg máshogy alakul minden. De, ha Te azok közé tartozol, aki érdeklődik a változás iránt, akár életmód, akár az energia megismerés, ami érdekel, és nézegetted már a tanfolyamaimat, csak még valami visszatartott, akkor jó hírem van, mert szeptemberben mind két téma iránt újra belevágunk és most Te is jöhetsz! Szeptember 14. a vegán étkezésről, életmódról, téves beidegződésekről, böjtökről, receptekről, energiákról lesz szó. 10 hónapos tanfolyam, minden hónapban kapsz 1 e-bookot, letölthető, és mellé ajándékba receptes könyveket, e-book formában, ételkészítő videókat. Szeptember 20.-án pedig ha az energia rendszerek, melyek behálózzák a testedet, a csakrákat szeretnéd mélyebben megismerni, és a hozzá tartozó szimbólumokat, kristályköveket, gyógynövényeket, színeket, hangokat, meditációt, varázsigéket, jóga ászanákat, fizikai szerveket, szellemi és lelki szintű mély feldolgozást, önismeretet, akkor szeretettel várlak! Tanfolyamaim nagyon összetettek, egyediek, és kidolgozott tapasztalatokon alapulnak. A vegán tanfolyamban is szót ejtünk bővebben az energiáról, a szellemi dolgokról. Nem kell egy adott napon gép előtt lenned, te osztod be az idődet, annyit tanulsz, amennyit tudsz, örök anyag, bármikor újra elolvashatod, megnézheted az anyagokat. Havonta kapod meg az oktatóanyagokat. Minden hónapban egy e-bookot, a csakra tanfolyamnál 7 hónap, vegán tanfolyamnál 10. Lehet egyben, két részletben vagy havonta is fizetni, te döntöd el. Olvasd el a két megadott linket, és ha van, kérdésed szívesen válaszolok neked! Bővebben minden leírtam a weboldalon, amit tudni kell, a két tanfolyamról. A dátumok a kezdést jelentik, tehát addig be kell, hogy érkezzen a kedvezményes összeg, utána a teljes díjon lehet csak jelentkezni!

VEGÁN TANFOLYAM Szeptember 14.

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/vegan-tanfolyam/

CSAKRA TANFOLYAM Szeptember 20.

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

További jó és eredményes hónapokat kívánok Neked!

Kövess be Instagramon és Facebookon is!

Szeretettel: Szaffina

www.nagyszaffinaeletmuvei.hu