„Szellem a tárgyban” előadás

Hogyan tudjuk feltölteni szellemi energiákkal a tárgyainkat? Mit tegyünk használt, vett, kapott, örökölt holmik esetében? A szellemek jelezhetnek nekünk a tárgyakon keresztül is? Eltűnt személyek esetében is segíthetnek a tárgyak?

2024 Január 30. 17 órakor. A csoportban az előadás visszanézhető!

Az Aranyfőnix alap tanuló csoportban 2024-ben minden hónapban végig megyünk egy-egy csakrán. Minden héten, kedden 17 órakor, élő előadások csakrákkal, energiával kapcsolatban, hol kell változnunk, mit kell még megfejlődnöd, hol vagy elakadva, hogyan jeleznek a szerveid. Aranyfőnix csoport csatlakozás itt (díjmentes, de alap: fényképes profil, és kérdések megválaszolása):

https://www.facebook.com/groups/473999981533661

Prémium Tanulócsoportba – a tanításod egyéni

Megtanuljuk melyik csakrához melyik kristálykövek, gyógynövények tartoznak. Milyen színekkel tudjuk erősíteni az adott csakrát. Milyen hangok tartoznak adott rezgéstartományba. Megismerjük a szimbólumok jelentését és rajzolni is fogunk. Tanulunk jóga ászanákat, mudrákat, légzés technikákat. Megtanuljuk a csakrákhoz tartozó fizikai szerveket, hol helyezkednek el, és energetikai gyengülés vagy túlműködés esetén milyen betegségek léphetnek föl a szervezetben. Szellemi és lelki szintű mély feldolgozást, önismeretet is kapsz a tanfolyamban, sok gyakorlattal. Az életedben feltett kérdésekre választ fogsz kapni, pl: miért nem működnek a kapcsolataim, mi a baj velem, hogyan kommunikáljak megfelelően, milyen ember is vagyok valójában és hol tartok a fejlődésemben, miért alakultak ki nálam bizonyos betegségek? Meditációkat és varázsigéket is fogsz kapni minden egyes csakrához! És tanító videókat! Gyógyító meditációt is kapsz és energiatestekről is lesz videó!

8 meditációs hanganyag 7 könyv, 60 videó letölthető formában. 7 hónapon át. Minden hónapban 1 könyv, 1 meditáció, 7 mese videó. 9 termék!

Tehát összesen a 7 hónap alatt több, mint: 1000 oldalnyi oktatást, könyvek 160-200 oldalas terjedelemben, 175 perces meditációt, és 2000 percet velem személyesen videóban!

CSAKRA TANFOLYAM bővebb információ, vélemények, tapasztalatok, kérdések itt:

Te az Alap tanulócsoportba vagy a Prémium kategóriába szeretnél-e tartozni?

(Személyes konzultáció szükséges a Csakra Tanfolyam – Prémium kategória bejutásához! Csak azzal foglalkozom, azt veszem fel, aki valóban akar tanulni, fejlődni!)

Írj nekem privátban messengeren, vagy e-mailben nagy(pont)szaffina(kukac)gmail.com és felveszem veled a kapcsolatot!

Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Kövess be Facebookon is ITT:

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650