Svadisthana csakra

Svadisthana 2. Csakra e-book + meditációs hanganyag

Elkészült gyönyörű szép könyvborítóval, + meditációs hanganyaggal, 162 oldalon gyakorlatokkal és színes képekkel, varázsigével. A nőiesség, a teremtés, az alkotás mágiája, műhelye, szakrális csakra feloldás, feldolgozás, tanulás. Mit jelent a szakrális szó? Mi az a Szextranszmutáció, és hogyan változtatod át alkotó energiává? Milyen gyógynövényekkel tudjuk erősíteni? Mit jelent az okkersárga színe? Milyen gyógy kristályok tartoznak hozzá, amivel energetizálhatjuk? Milyen szervi betegségei vannak? Milyen Hz és hang társul hozzá? Örök anyag, és annyi, hogy ezt 2 óra alatt nem sajátíthatod el, itt belemerülhetsz saját érzéseidbe, gondolataidba. Neked készítettem szerető szívvel, hogy otthon is tudj tanulni! Egyedi anyag! Olvass bele:

Részletek az könyvből:

„Férfi-női polaritás. Magyar szóval hogy fejezzük ki? Férfi nem, női nem. Vagyis NEM. Nemet mondunk rá. A nemiségre, a polaritásra, a kettéválasztott dualitásra. Mert e magyar nyelv a MAG népe, az ősi nyelv, ami nem e világból való, és ami minden kultúrában földrajzi helyen fellelhető, és nagyon is jól ismeri és tudja igaz kódolva (most kezdünk felébredezni ezekre a kódokra, amiket a magyar ősi nyelvünk rejt magában) a kozmikus igazságokat. Miként a nő és férfi egy azon lélek, egy fény, EGY-S-ÉG-ben kellene lenniük, ketté lettek választva a valódi androgén jellegüktől.”

„Az utóbbi miatt vannak a nők és férfiak között már évezredek óta fennálló konfliktusok. Pedig ha erre az egyszerűségre rájönnénk, és EGY-S-ÉG-re törekednénk, már jóval előrébb jutnánk kapcsolatainkban. Nincs olyan hogy csak maszkulin – férfi – jellem. Nincs olyan hogy csak feminin – női – jellem. Mindkettő jelen van a másikban. Részben ezért is érezhetünk vonzódást a másik fél iránt, hiszen tükröződik önmagunk szeretete, tulajdonsága, vonása, attitűdje, princípiuma.”

„…nekünk kell teljessé válnunk, lehántani önmagunkról a régi vagy vélt sérelmeket, fájdalmakat, csalódásokat, dolgozni a belső lényünkön, szellemünkön, és tudatosan vállalva egy kapcsolatot azzal akit magunkba fogadunk. Nem belekapkodni ebbe-abba majd lesz valami… mert amíg nem tanulunk, nem tudatosítjuk addig újra ugyanaz a probléma üti fel a fejét. ráadásul megy az időnk, az életünk, elherdáljuk a testünk, lényünk, olyanra az helyett, akire lehet kellene egy kicsit várni… Mert….. a legtöbb embert a fizikai vágya hajtja…. Nem tudnak uralkodni, várni, türelmesnek lenni… elsősorban önmagukon. Maradva a szellemi szintnél, és egyelőre a férfi és női dualitásnál, Egy és Ég, vagyis EGY a férfi és a női szerep. Az ÉG, mint Isteni ég, Istenség, az Egy minőség, az Egy Legfelsőbb Szellemi Lényből ered. Az 1 az Istent jelöli. De ha szakadás jön létre, mi lesz? 2. létrejött a maghasadással a dualitás.”

„Valójában a férfi nem egy és a nő sem egy egész, úgy is mondhatnám nem egy egység. Hanem két félre bontott félegység. És ezek kiegészítői játékát játsszuk évezredek óta hatalmi játszmákkal, csalódásokkal, elvárásokkal, féltékenységekkel, halállal, öléssel, szeretkezésekkel, bűnbánattal, mindennel vegyítve. Amilyen szép, tüzes annyira fájdalmas is egyben. Felemel és lehúz a mélybe. Miért? Mert keressük az Egységet. És ha ezt nem találjuk elindul a hatalmi harc. Lásd előző anyagot. Ennek a több évezredes játéknak, színdarabnak kezdünk talán vagy kellene lassan véget vetni… A nőiség elnyomásának, a férfiuralomnak. Nem véletlenül van most ennyi független, egyedülálló karrierista nő, és van ennyi szerencsétlen, magányos, szellemileg ”ivartalanított” férfi. Mert nincs többé férfi…. Ahogy évezredekig nem volt nőiség!”

„A nő bezárul, a férfi eunuchkká válik, kasztráltá szellemileg. Mindegyik szexuálisan elzárt lesz… ez a lényeg. És elérkeztünk egy nagyon fontos ponthoz! Amit kevernek a spirituális úton járó bizonyos egyének, legtöbbször férfiak… A szex csakra vagyis a szexualitás feloldásához! De nem úgy oldjuk fel hogy összefekszünk mindenkivel fűvel-fával és kielégítjük túlfűtött szexuális vágyainkat. És mindezt úgy, hogy ez milyen szabad szellemiség és teremtő erő az Istenbe vetett hittel.. hátttt ezt nehéz kimagyarázni… nah…. de találkozom ilyennel… ezért említem meg… 🙁 sajnos… Szellemileg kell feloldani! És lelkileg! Egyesíteni kell a szívcsakrával és azt is megfelelően feloldani és kinyitni.”

„Az igazi kiteljesedést, és az orgazmus ”nirvánáját” a szerelmen alapuló szexuális együttlét tudja igazán létrehozni.”

„…bennük létező MAG! Isten, mint a Teremtő, a Szellemi lény! A Végtelen Intelligencia, Forrás! (Semmiképp sem azonos az ószövetség vandalizmusával!) Bontakoztasd ki, vagyis csíráztasd ki a magot! A szellemi képességeidet! Amihez természetesen idő kell, ezért tanulhatunk sokat a növényekről, lásd: Kert bölcseletei írásaimat. Kicsit még dióhéjban a teremtésről, a teremtő erőről:”

„alkotó, kreatív energia a kreatív csakra, honnan eme elnevezése. Illetve a szimbólumok adnak erre még mélyebb választ! Szimbólumok, mandalákban, maghoz társítva a leggazdagabb talán ennél a csakránál. Fibonacci, aranymetszetek, (fent már röviden írtam róla, bővebben keress rá) az élet spirálja, szellemi teremtő erők, megfigyelhetők, pl: kövekben, fákban, kagylókban, virágokban, mindenben. Életvirága szimbólum is az ősi teremtő energiákat mutatja, ami mindenben fellehető. Méhkaptár, magyar szimbólumok, stb… Illetve tovább rajzolva egyéb ábrák jelennek meg, érdemes nyitott szemmel vizsgálni ezeket. Tehát az alkotás megjelenik a szimbólumokban is.”

„A befogadás energiája megmutatkozik a nőiségedben, akár férfi vagy akkor is, a feminin tulajdonságaidban, hiszen ez női princípium. Ide tartozik a hold, holdsarló, telihold, holdállások, Ízisz, nem véletlenül a tarotban 2. kártyalap a főpapnő, Ízisz fátylával, és két oszloppal, a bölcsességgel. (Más Világban lásd a hozzája tartozó szöveget, verset, ami egy leírás, fényképeknél keresd a fotót, így könnyebb, holdsarlós Ízisz) Érdemes megfigyelni önmagadon a befogadó energiákat, mennyire tudsz elfogadni, befogadni, dicséreteket, ajándékokat, szívességeket, és megérzéseid, bölcs gondolataid is milyen gyakoriak. Mert, hogy a szakrális csakra beindításához bizony ez is ide tartozik. Véletlen lenne talán, hogy Szófia Istennő a bölcsesség Istennője is egyben, vagy Athéné, a teremtés Istennője: Ostara, -húsvét idején- Danu a kelták főpapnője, vagy a legtöbb főpapnő, nő?”

„Nagyon sokan keresnek valamit… érzést… szeretet, boldogságot, szerelmet, eufórikus érzést, kilépést ebből a világból, és boldogság hormonokat tárnak fel a szexuális erőkkel. Endorfin szabadul fel hormonálisan, ami fájdalomcsillapító és boldogság hormon. Eufórikus boldogságot okoz, és vágyaid rabságába menekülsz, komoly függőséget is kialakíthat az állandó vágyra éhezés, olyanná tesz, mint a drog! Egy ideig megy ez a játék önmagaddal, de rájössz, nem ezt keresed, nem ez a valódi szeretet megélése! A csak szexualitás legyen az önmagaddal vagy más-más partnerekkel, nem kielégít, hanem kiéget! A szeretet, szerelem és a szex nem ugyanaz, és soha nem adja meg a szex azt az óriási eufórikus örömöt, boldogságot, amit egy kiteljesedett, szeretetben gazdag, örömteli szeretkezés nyújthat! SOHA! Aki ezen az úton jár, tévúton jár! Akár spirituális indíttatásból, akár mágia miatt, akár instant gyors életvitele miatt, akár szeretetéhsége miatt, kiégés lesz és óriási csalódás a vége.. Mikor? Lehet csak a halál órájában…. És ez ENNYI!”

„A vágyak… Amik ősévezred óta velünk lélegeznek … két élű kard… mert előre is visz… de olykor megkeserít… Mint a bölcsek köve Az opus magnum…. Mindenféle, ami az emberi lét óta nyüzsög bennünk… a legkisebbtől a legkínzóbbig legörömittasig az elképzelhetetlenig…. az őrület szélére visz… de néha csak kisebb tűz… kisebb óhaj… Attól függ….. mit kér az ember hogyan táplálja azt. Nagy tűz meg és feléget… nem mindenkinek való. Van aki belehal… vágyaiba, beleroskad… kevesen értik meg a főnixet még kevesebben értik élik át… ez a valódi átalakulás… Tehát lényegében átkell alakítanod a vágyaidat, erről szól a teremtésben a szextranszmutáció, átranszformálni, átalakítani.”

„Sokan úgy odadobják: „engedd el, elengedés, mi fáj ez neked, dobd ki..” tudom gyors, pörgős, instant világban élünk, ha nem jó valami kidobjuk, legtöbbször embertársainkat dobáljuk, már nem csak a tárgyainkat… De az igazság az, ha valaki tényleg, mélyen megéli a lélektársát, vagy egy kapcsolatban nagyon mély érzések, kötés alakul ki, az nem csak úgy megy, hogy egyik napról a másikra kidobom… mint egy elhasznált szemetet… Túlságosan könnyen dobálóznak manapság ezekkel a szavakkal…. túlságosan könnyen ahhoz képest, amiről ez szólna… és a legtöbb esetben ezek az emberek nem is mélyülnek el önmagukban, saját tetteiken, történéseiken, vajon miért történt ez velük, éppen velük, éppen ott, éppen azzal… Ja, csak úgy továbblépnek… Nehogy már még ők legyenek a hibásak! Nehogy már még az idejüket is rááldozzák! Ők mennek tovább… Lecke? Dehogy is! Ez is csak egy újabb történés számukra.. Vagyis… nem mélyülnek el… nem tanulnak belőle, csak megtörténté teszik, elfelejtik, kilépnek, bezárnak, elzárnak, és kész…. Felületkezelés történik a legtöbb esetben! Vajon ha lefestesz egy fát, kezelések nélkül, és csak felületesen, mi történik egy év múlva mikor esik rá az eső, zord lesz az idő, fagy és hó áll rajt, nem beszélve egyéb bogarakról? Milyen lesz? Lekopik a festék! Előbb-útóbb róluk is lekopik ez máz…. és ahogy a fa is, ők is belereccsenhetnek…. Szóval, ne vegyük félvállról ezeket a dolgokat, legfőképp pedig ne osztogassuk ilyen könnyelműen ezeket a nehézsúlyú komoly szavakat…”

„Eltávolodtunk a Forrástól, ez az igazság! És az emberek lelkében egy óriási űr keletkezett, tátong, mint egy nagy fekete lyuk… Azt hisszük, hogy ha internetes közösségben élünk, az majd kárpótol, azt hisszük, ha sokat dicsérnek minket egy jó fotó miatt, akkor valóban szépek leszünk, és lesz társunk, elhisszük, hogy mindaz, amit megetetnek velünk, legyen az bármi, étel, reklámok, műsorok, tárgyak, bármi… az nekünk tényleg kell, és szükséges, és jó, és jobbak leszünk! És boldogok leszünk! De valójában nem! Egy ideig olyan szép lesz az új bútor, autó, olyan jó lesz a magasabb fizetés, a sok dicséret, likeok, a hős vagy a sztár szerep, a színpad… a fények… olyan jó… tudom…. Azt hiszed pótolhatatlan vagy a munkádban, a családi szerepedben… és egy nap ráébredsz… valójában semmid…, de tényleg semmid nincs!! Mert a társad se a tiéd! Sem egy fa vagy bokor, de még egy virág sem a kertedből! Mert mindezt ajándékul kaptad egy időre! Erre a kis Földi idődre! És ez az a pont, amikor mindent elveszítesz, rájössz, semmid nincs…. és elmélyülsz ki is vagy te igazán, miért élsz itt a Földön, mi a te küldetésed, és kihez is tartozol? És mi is azaz elviselhetetlen üresség a szívedben, amit nap, mint nap érzel, és kínoz és gyötör? Eltávolodtunk…. Az ember eltávolodott…. Az elmúlt tíz év szuper fejlődésének következményeként nem hogy összehozta az embereket, – bizonyos értelemben igen, hiszen eljuthatsz interneten bárhova, bárkivel beszélhetsz, – de inkább szétzúzta az embereket, és azok énképét…”

„Ha egy ember nem étkezne, nem kapna egy nap semmit sem enni, éhezne ugye? Frusztráltá válna, agresszívvá, beteggé… Mégis…. hány ember veszi fel nap, mint nap az életerőt, az energiát? Hány ember tud tudatosan böjtölni, legyen szó vagy étek? Enni… természetes… de miért nem természetes az elvonulás, az energia felvétel mindennap? Csodálkozunk, ha lemerülünk? Ja… hogy ezt is meg kéne tenni az embernek…. Igen meg! Nem drága pénzekért… alapoktatás kellene, hogy legyen, hogy a körülöttünk lévő energia mindenki számára elérhető! Nincs rá idő…. nem érdekel…. és aztán mikor baj van…. akkor futva rohan bármit megtenne, most ”adjuramisten” gyorsan old meg, segíts! Ugye? 🙂 Mikor jutunk el oda, hogy tiszteljük a lelkünk templomát, ezt a csodás földi testet, amit ajándékul kaptunk? Hogy tiszteljük a lelkünket, a szívünk súgását? Ez a lényeg! Ettől távolodtunk el, a lényünk, a fényünk Forrásától! Vallásodtól, hitedtől függetlenül! Egy Forrás van, és az táplál mindenkit, minden élőt, sejtet, létezőt, mindent!”

„Ne a függőségek lánca tartson téged, ismerd fel mi tesz boldoggá igazán, és tépd le ezeket a láncokat! Nem elég – meggyőződésem – pusztán pozitívnak lenni, jó és nagyon hasznos, tény, de nem elég… nem elég vallást gyakorolnod és elmondanod száz miatyánkot, biztos ez is hasznos és jó, de nem elég… nem elég jónak lenned… „én olyan jó ember vagyok” hallom…. nem, nem elég! Kapcsolódnod kell az isteni forrásodhoz! Mindennap! A cselekedeteid a vágyaid, nem az emberi vágyakról szóljon, hanem az Egy kiszolgálásáról! Nem feltétlen azt kapod, ami neked jó, hanem ami nagyobb összefüggésben egy magasabb rendű dolgot kiszolgál!”

Végezetül csakraoldó varázsigét is megosztok veled, melyet mantrázhatsz, segítve ezzel az oldást. A könyv tele feladatokkal, és értékes információkkal. Letölthető hanganyag és e-book 162 oldal.  Kérd privátban! E-mail: nagy.szaffina(kukac)gmail.com Csakra tanfolyam tárggyal. Megjegyzés: Akkor van értelme a csakra feloldó tanfolyamnak, ha mind a 7 csakrát megtanulod. A könyv és meditáció csak a Csakra Tanfolyamon belül érhető el!

A CSAKRÁD CSAK RAJTAD ÁLL.
Old ki, old fel, old lent, old fent, old kint, old bent.

Nagy Szaffina író