Spirituális útra mentem

Magas hegyek, völgyek és vizek ölelésében, elvonultan, szakrális szent helyekre, különleges energetikával feltöltött területekre, fenséges gyönyörű környezetbe, ahol én is feltöltekezhetek. Legendák és ereklyék nyomába lépek, tágítom ezzel is tudásom, gazdagítom életem élményeit. Egyébként is elvonultan élek egy szigeten, ahogy említettem már keveset vagyok net előtt, saját életemet élem, nem másokét, de néha kell egy kis kimozdulás, felfedezés, önmagam megélése, tágítása más helyeken, kultúrában.

Tudtad, hogy az aurád felveszi annak a helynek a rezgéseit, ahol huzamosabb ideig tartózkodsz? Legyen az egy nagyon felemelő szent spirituális tér, vagy akár egy lehúzó, negatív hely, vagy helység? Ha kíváncsi vagy hol jártam, milyen élményekkel gazdagodtam, nyomj egy likeot a cikkhez Facebook oldalmnál, és készítek írást a weboldalon és a Facebook oldalamon is olvashatod! Oda fogom föltenni, így jelöld be az oldalt és kövesd Facebookon is!

Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Ha pedig szeretnél róla rövid kis videót, is írj a poszthoz, (Facebook oldalnál) és felteszem a Youtube csatornámra. Iratkozz fel oda is hogy ne maradj le az új videókról, mert már kettő újat készítettem, amit hamarosan rakok fel!

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Szeretettel Ölellek: Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Más Világban Élek:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek