Spirituális fejlődés

A spirituális fejlődés szellemi fejlődés, ami egy spirál alakban fölfelé halad, négy területet érintve. Van, aki egyet lép előre, kettőt hátra…de halad… mindenki halad a saját tempójában. A négy terület a fizikai, szellemi, lelki, energetikai. Már itt elakadnak ennek értelmezésén sokan…. És nem tartják fontosnak az Egységet az EGÉSZET nézni… Sokan csak egy területet fejlesztenek igazán, a többit nem, elhanyagolják. Olyan ez, mint egy piramis, aminek négy sarka van, és a spirál felfelé mozog. A szellemi erőt megkapod, feltudod venni, ahogy a gondolatokat is, hiszen az is szellemi…. A felsőbb lélekből száll alá, amelyet a felsőbb vezetőid, szellemi segítőid, angyalaid támogatnak, segítenek, erősítenek. Ki mennyit tud felvenni, önmagába, az a saját tanulásától, fejlődésétől függ. Egy csoffadt testbe is tud szellemi erő alászállni, óriási elme, zseni is lehet, különböző képességek, vagy gyógyulás is lehet… Tehát lehet egy mocskos, elhanyagolt testnek is szellemi ereje. Igen, lehet. Az egyénnek kell éreznie belül ÖNMAGÁBAN, egyféle belső változáson kell átmennie, neki kell éreznie, vágynia arra, hogy kívül-belül tiszta legyen, hogy egységben létezzen, hogy egészben élje meg a dolgokat, mert ezt jelenti a MINDEN MINDENNEL ÖSSZEFÜGG elmélet és TUDÁS! Ha valaki még ott tart, hogy meditál, olvas, de nem erősíti a testét, minek azt…. nem böjtöl, nem étkezik tisztán, vagy trágárul beszél, vagy a szexet, alkoholt, drogot használja örömei megélésre és úgy gondolja az is spirituális, közben rombolja saját önmagját! Rendben van ez is…. Ebbe a fene nagy társadalomban mindenki versenyszellemet lát…. jobb akar lenni, leakar körözni, többet akar tudni, mestereket keres, alapvetően ez még így jónak is hangzik… hiszen a lélek és a szellem elkezd változni, vágyik a tudásra…. A legtöbben azonban versengenek, és másokhoz viszonyítják magukat! Mindenkinek ÖNMAGán kell dolgoznia, és a területeit fejlesztenie. Mindenki tart egy úton… ezen a bizonyos előbb felvázolt spirálon. Én ezért tudom elfogadni, ha valaki még szennyezi a testét (bár ezzel a Földünket is,) de hogy nagy részt ő mit csinál a testével mindenkinek a saját egyéni dolga és felelőssége! Milyen jogon is szólnék én bele, vagy más? (Bár hozzátenném, aki érte felelős, az már jogosan beleszólhat. Ez külön cikk téma lenne ebbe nem megyek most mélyebben bele.)

Egy tanítónak már látnia és megtapasztalnia kéne az egészet, hogy minden mindennel összefügg…. Én nem tudom csak szavakkal leírni, hogy milyen egy tiszta test, milyen ha bedugolok egy főtt ételtől, milyen érzés a belső meditáció, milyen ha kitágulsz szellemileg, stb.. még sorolhatnám.. meg kell tapasztalni…. A test tisztítása, erősítése, védelme, gyógyítása, ismerete, fejlesztése hozzátartozik a szellemi, lelki és energetikai fejlődéshez is!

Megkapod e nélkül is? Persze! Szellemi erőt igen. De pont erről szól a fejlődés….. hogy változol…. és neked kell, hogy legyen egy belső indíttatásod, hogy az egészet lásd, érezd, tapasztald! Ha egységben akarsz létezni, mihez tartozol? Hát nem-e Föld bolygón élsz? Nincs igényed arra, hogy azt tisztán tartsd? Nem-e fizikai testben élsz? Hát nincs igényed arra, hogy megfürödj? Vajon ha megtisztítod magad felveszed-e a koszos ruhát? Nem!

Lényeg, sokan csak egy területtel foglalkoznak, és kibúvót keresnek meg szuper jól felépített kifogásokat miért nem kell a többit fejleszteni. De ez rendjén is van így! Lehet valakinek többször le kell születnie mire eljut idáig… Az egyén fejlődése kihat a világra! Ha te változást szeretnél MAGadban kell azt létrehoznod! ÖNMAGadért változz és fejlődj, ne egy tanítóért, netán mesterért! Én pedig elfogadom mindenki útját, mert kinek kanyargós, kinek erre, kinek arra megy, de végső soron egy fele tartunk ám! Ezek már kicsit magas reptű dolgok ott a piramis csúcsán.. a feltétlen elfogadás és szeretet… erről kéne, hogy szóljon…. Ha valaki még hadakozik, kételkedik, erről is beszélek a tanításaimban, az nagyon jó!!! 😀 bármilyen furán hangozzék, mert azt jelenti készen áll, megérett a belső változásra! Neki kell ezen dolgoznia, nem a tanítónak! Ő ott elakadt….neki ott dolga van… belső hadakozása… Ilyenkor jól jön a tudás, tanítás.

Ha szeretnéd ezeket a szinteket jobban megérteni, változni, várlak szeretettel, jelentkezz be privátban, vagy gyere el egy-egy meghirdetett tanfolyamomra!

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

 

Szaffina Nagy spirituális életmód tanácsadó, író

#spiritualis# #szellemi# #piramis# #csucs# #szaffina# #fizikai# #szellemi# #lelki# #energetikai# #tanulas# #onmagad# #vilag# #vegan#

Szeretettel: Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Más Világban Élek:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek