Soha…

40 éves vagyok, fiatal, és energikus nő személyében. Tanítok és írok. Túléltem jó pár problémát, betegséget, vesztést az életemben. Dolgoztam kemény fizikai munkát és saját kezemmel építettem házat, kertészkedtem, köveket cipeltem, fákat kötöztem, csákányoztam, talicskáztam, csavaroztam, falat bontottam, festettem, bútorokat újítottam fel, mikor mit. Ez mellett jógáztam, edzettem, mikor mennyi időm volt, és vittem éveken át a tanfolyamaimat, posztoltam, videóztam. Voltak könnyebb időszakaim mikor jobban tudtam csak a tanulásra koncentrálni, és elmélyülni a tudásban, meditációkban, és voltak nehezebb idők, mikor inkább a fizikai testé és fizikai munkáé volt a főszerep. Volt, hogy jól ment anyagilag és volt, hogy mindent elvesztettem. De soha nem mondtam le a vegán étkezésről, nem ettem csak azt, ami, mert olcsó lett volna, inkább ettem kevesebbet, de minőségit. Nem ettem húst azért, hogy bírjam a teli talicskát tolni, a köveket cipelni. Nem hagytam el magam bárhova mentem és bármilyen nehézségem volt is soha nem hagytam el magam, felvettem a szép ruhám, és kihúztam magam. Bármilyen gondom volt, ami néha összetört, soha nem panaszkodtam, tudtam felemelt fejjel járni, nem terheltem másokra magam. Újra és újra kellett sokszor a gyakorlatokat csinálnom, de nem adtam fel! Fájt? Nagyon. De soha nem adtam fel a jógát, vagy az edzést, maximum pihentettem a testet. És soha nem mondtam le az égi szellemi segítségről, mert tudom (nem egyszerűen csak hiszem vakon) mit adtak és mit adnak egész életemben. Könnyű utat választottam? Nem. És nem is szeretném részletezni miért, mert mindenki keresztje a legnehezebb, épp elég azt elviselni.

De volt egy nagyon nagy fájásom, volt erős vágyam, és kimeríthetetlen kíváncsiságom, tanulni vágyásom! Elköteleződni valami mellett, kitartani, végig vinni, ha nehéz is megtapasztalni, és utána érezni, megérte. Tudatosan választani, dönteni, igent vagy nemet mondani valamire, valakire, kitartani és hűnek lenni önmagunkhoz. Ezek kemény és súlyos dolgok, és nem mindenki tud ennyire tudatos lenni. Nem mindenkinek van annyi ideje, mint nekem, (több évtizednyi tanulás folyamatosan és az soha nem szűnik meg) ezért hoztam létre és alkottam meg a tanfolyamaimat. Hogy segítsek! De csak olyannak, aki valóban hajlandó tanulni, elvégi a gyakorlatokat, válaszol a kérdésekre, és elég komolyan veszi saját magát. Ebben a hónapban még jelentkezhetsz a Vegán Tanfolyamra, ahol nem csak recepteket kapsz, hanem tudást, amivel megalapozhatod az életmódodat! Neked vajon mi lehetne a kifogásod, fájdalmad, vágyad, kíváncsiságod?

Részletek ITT:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/vegan-tanfolyam/

Februárban pedig várlak a Csakra Tanfolyamra, ahol a testjeid energetikai rendszeréről fogsz tanulni, szimbólumokról, tévhitekről, félelmekről, elengedésről, meditációval, gyakorlatokkal, testi, szellemi, lelki és energetikai tudással! Részletek ITT:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

Addig pedig várlak Facebook oldalamra, vagy Youtube csatornámra vicces videókkal is.

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

harcos-ut-dontes-kitartas-nagyszaffinaeletmuvei

A kiválasztott útról le nem térek,

követem az ösvényt, míg el nem érem

Hosszú az út, nehéz kövekkel kirakva

Folytatom, mert ezt az utat választottam.

 

Hű leszek mindvégig és nem feledek,

szavakat, eszméket, sorsokat, embereket.

Bármi jön ezután, megállom szavam,

Megyek tovább, mert ezt az utat választottam.

 

Kiállok akkor is, ha vesztésre állok,

Tudni fogom ki ellenségem, és ki a barátom.

Bátor leszek, és erős, és sohasem gyáva,

Nem adom fel, mert ezt az utat választottam.

 

/2015.november 14. Nagy Szaffina/

Azt kívánom, ha van egy ösvényed, amit kiválasztottál, arról ne térj le! Légy hű önmagadhoz, utadhoz, és azokhoz, akik veled tartanak ezen az úton! Áldás! Bátorság!

További spirituális verseim: a Más Világban Élek oldalon elérhetőek:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek

Szeretettel: Nagy Szaffina Életművei

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu