Nincs is vírus!

Hajmeresztő híresztelésekkel állnak elő egyesek, miszerint nem létező pánikkeltésről van szó. Mindaz, ami történik csak manipuláció, és kitaláció, és jól megtervezett szuggesztió. A félelem energia hatására annyira beszuggerálják magukba a betegséget, hogy abba bele is halnak. Közben azért zárnak be gyárak, cégek, nagyobb üzletek, mert köszönik, annyira jól megy nekik, hogy rájuk fér egy kis háromheti pihenő idő. 🙂 A gazdasági összeomlás is csak kacsa, és valójában pénzügyi válság sincs. Illúzió az is, hogy elveszítették a munkájukat nagyon sokan, bizonyára csak képzelődnek 🙂 és jövő hónapban ismét ott lesz a bankszámlájukon a pénz. A határokat is csak viccből zárták le, tesztelik az országok pánik és türelmi idegeit. Azt hiszem kevés, ha azt mondom, jócskán kiveri a bilit ezek a hihetetlen koholmányok és felháborodást szül! Menjen már oda az ilyen egy karanténban lévő beteghez, vagy akinek lélegeztető gép adja még az utolsó reményét. Beszélgessen már el a cégvezetőkkel, akik bezártak, vagy azokkal, akik jövőhónapban kilátástalan helyzetbe kerültek, és nem lesz munkájuk.

Valóban világunkban sok minden manipulált, de ez ilyen világkészültségre, azt mondani csak kitaláció, durva vád! Nézzen körül az ilyen! Youtube-on sok videó készült csak az olasz kórházakról, a magyar gazdasági helyzetről. Igen, lehet, hogy az oltásokban is van valami, mindenki eldönti ezt is, ha meg lesz a vakcina beoltatja-e magát vagy sem. Bár lehet, ha most hirtelen meglenne, ”ölnének” érte, és tegnapra is késő lett volna. Szóval mielőtt valaki ilyet állítana, nézzen a szemébe azoknak, akik ottmaradtak, akiknek a családtagjai, szerettei meghaltak. Akiknek holnaptól nincs munkahelyük, de van két gyerekük, hitelük! Vagy számolgassunk már egy kicsit mekkora veszteség egy üzletnek, főleg egy nagy multinak, ha bezár, vagy egy gyárnak? Menyi embert kellett elbocsájtania, nekik ez mekkora gazdasági veszteséggel jár? Ebbe belegondolt bárki is?! És aztán a szerencsétlen cégvezető bezár, elküldi dolgozóit, hogy védje őket, ő maga csődbe megy, vagy legalább is anyagi kár éri, miközben vígan lubickolnak a szabadidőben az otthon maradt emberek, tereferéznek halaszthatatlan sürgős dolgokról. Az ilyen ember, aki nem tiszteli sem az egészségét, sem a cégét, az menjen vissza dolgozni! Többek között ez a bizalmatlanság az oka annak, hogy nálunk nem terjedt el az otthoni munkavégzés. Erről külön írok, hogyan tudjuk ezt is jól csinálni? Mivel évek óta itthon dolgozom. Szóval koholt vádak helyett inkább megbízható hírekre támaszkodj! És én is várlak szeretettel vissza az oldalamra mindig új információkkal, lélekemelő írásokkal! Mert ez Érted készül!

Nagy Szaffina író, életmód tanácsadó

www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

További bővebb információ fizikailag, mentálisan és lelkileg is a megelőzésről, és óvintézkedésekről, illetve koronavírusról itt olvasható:

Két propaganda

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/koronavirus-virus-osszefogas-nemzet/

Hogyan védekezz? Mit tudsz TE megtenni?

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/hogyan-vedekezz-mit-tudsz-te-megtenni/?preview=true

COVID-19 Koronavírus másképp…

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/covid-19-koronavirus-maskepp/

Emberi jogok mihez van és mihez nincs?

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/koronavirus-emberijog-jog/

COVID-19 Koronavírus másképp… videó:

https://www.youtube.com/watch?v=eaoxvNK3-Gk&feature=youtu.be

Nagy Szaffina író, életmód tanácsadó

www.nagyszaffinaeletmuvei.hu