Nézőpont kérdése

Milyen a te nézőpontod, milyen a te világod, és ez hogyan tükröződik ki a külvilágba? Milyen hatással van a te felfogásod másokra, és mások véleménye a te világodra? 6 különböző pont, ami a nézőpontod megváltoztatásáról, és hozzáállásodról szól. Nézd meg a 6 pontot, és kérdezd meg magadtól, hol van neked elakadásod ezekben? Videó Youtubeon is elérhető! Lásd lejjebb!

  1. : Nem látni, nem észrevenni. Amikor látod, de még sem látod. Ott van előtted, de nem akarod észrevenni. Beszűkült tudatállapot. Csak egy bizonyos látószögben vagy, hitrendszerben vagy és nem is tudod elképzelni máshogy az éledet, a dolgokat, az embereket és ehhez kötöd magad szorosan. Lehet, ott van előtted a vágyad, a célod, el is érhetnéd, de annyira szemellenzősen nézel és gondolkozol, hogy bezárod magad előtt a kapukat. Csak abban hiszel, amit látsz, nagyon materializált a világod és ebben hiszel. „Ilyen vagyok” „Nem tudok megváltozni.” „Ezt nem lehet.” „ Ez ellentmond a fizika törvényének.” stb… Ezek az erős hitrendszerek erős struktúrát hoznak létre és ezt is fogják teremteni, vonzani az életedben. Ha nem vagyunk elég nyitottak tudatilag, akkor nem fogjuk sem meglátni, sem befogadni azokat a dolgokat, amelyek egyébként ott vannak körülöttünk. Mindaz, ami most a te világod vajon mennyire tudod ezt kiszélesíteni a mostani jelenlegi tudatállapotoddal?
  2. Régi szemléleted új nézőpontból. Mindaz, amit eddig hittél az életről, a dolgaidról, a régi szemléleted újként, másként fogod föl. Új nézőpontból tekintesz rájuk. Mintha csak fordítanál rajta egyet. „Ezt így is láthatnám!” Mintha most találkoznál azokkal a helyzetekkel, dolgokkal először. Néha erre is szükség van. Megjelenik a megértés szikrája az elménkben. Lehet, ami téged most elégedetlenséggel tölt el, az másoknak elégedettséget ad. Lehet, ami téged bosszant, mások áradoznak róla. Te valahogyan megítéled az adott élethelyzetedet. Ez a te egyéni hozzáállásodtól és nézőpontodtól függ csupán, semmi mástól! Az önsajnálatod és a beragadásod a mocsárba mind arról szólnak, hogy te a nézőpontodon még nem vagy hajlandó változtatni! Érdemes megvizsgálni a függőségeinket is, miben voltunk benne, és akkor hogyan láttuk vagy most hogyan látjuk azt. Tudjunk más nézőpontból is meglátni dolgokat! Nézd kívülről a helyzeteket, mint ha csak egy magas hegyre másznál fel, vagy egy puzzlet raknál össze teljes egészében. A másokkal való eszmecsere szintén elősegítheti ezt a folyamatot. Mennyire tudod értékelni, azt, amid van?
  3. Elfogadás. Azt jelenti, elfogadlak téged, úgy ahogy vagy! Meghagyom a szabad akaratodat, cselekedetben, mentálisan, és érzelmi és energetikai szinten is. Jogod van úgy gondolkozni és érezni, ahogy te szeretnél! Elfogadom a te nézőpontodat! Elfogadom, ahol te most tartasz! Ahogy te élsz, érzel, étkezel, a te hitrendszeredet! Nem kritizálom, hol tartasz, milyen szinteken, nem hasonlítgatlak másokhoz, magamhoz. Elfogadom és meghagyom neked a te személyes szabadságodat. Megbotránkozások, beskatulyázások, megcímkézések, elvárások helyett, mikor azt mondanád „hűha” mi lenne, ha kipróbálnád ezt: „ez is egy nézőpont!” Ítélkezések helyett mi lenne, ha elfogadnánk? Meglátnánk az ő nézőpontját?
  4. Mit gondolsz te saját magadról? Magadban a saját lényedben, magadba, magodba szállás. A legtöbb ember csak azzal foglalkozik, ami kívül van. De nagyon kevesen néznek mélyen magukba. Mit éreznek és miért? Mit gondolnak, milyen az életfelfogásuk és miért. Miért ítélkeznek mások felett, mielőtt saját házuk tájékán söpörnének fel? Milyen a lelki tükörbe nézés igazán? Tudunk megbocsájtóak és megértőek, elnézőek lenni mi magunkkal, vagy túl keményen bíráljuk magunkat és másokat is? Vagy könnyebben bíráskodunk mások felett, magunkon soha? Mit látsz, ha belenézel ebbe a lelkiismeret tükrébe? Mit gondolsz magadról? Amit az ember gondol magáról, és amit lát ebben a tükörben, az sokszor nincs harmóniában. Torz a tükör, nincs harmóniában. Te építenél kapcsolatot saját magaddal? Nagyon sokan elfelejtkeznek önmagjukról, és ilyenkor az egó fog felülkerekedni. Az önvalóról, az isteni lényről elfelejtkeznek, és a külső javakban, világban keresik a boldogulást. Lényeges, hogy saját magaddal jóban legyél, hiszen az kísér el az utadon, mindig együtt vagytok! Sosem vagy egyedül! 🙂 Magadnak mindig ott vagy! 🙂
  5. Külvilágod, a körülötted lévők, ők mit gondolnak rólad? Amit ők gondolnak rólad, azaz ő hitrendszerük. Viszont mi alapján alakul ez ki? Amit te saját magadból kiadsz, tehát tiéd a felelősség egy része. Egy része pedig az ő hitrendszerük. Ahogy te gondolkozol másokról, az megfogja határozni azt, ami visszatükröződik mások által rólad! Ha te már ellenségesen, kritikusan, megcímkézve, beskatulyázva gondolkozol másokról, mit gondolsz mi fog vissza áramlani hozzád? Mások hitrendszerét nem tudod és nem is kell megváltoztatnod. De! Az, hogy te mit gondolsz arról, hogy ők mit gondolnak rólad, az már a te nézőpontod és hitrendszered lesz! Első: mit gondolsz magadról? Második: mit gondolsz másokról? Harmadik: azok a mások mit gondolnak rólad? Negyedik: te mit gondolsz ők, mit gondolnak rólad? Csavaros, mert ezek sokszor nem egyezőek! Gondold végig ezt a menetet! Nagyon egyszerűen felmérheted ezt! Figyeld meg a cselekedeteiket, az érzelmi reakciókat önmagadban és másokban és a legfontosabb az energetikai rezgéseket, melyek köztetek végbe megy! Az ember igazi lénye a cselekedeteiben nyilvánul meg nem a szavaiban!
  6. Te és a külvilágod kapcsolata. Energetikai kapcsolódások. Van a te nézőpontod, a te hitrendszered, ahogy gondolkozol a világodról, ahogy érzékelsz és érzel dolgokat, helyzeteket, embereket. Ahogy te megéled a kapcsolataidat, a pénzkeresetedet, egészségedet, mindent. És van a külvilágod. Ezek találkozása vagy harmóniát, vagy összeütközést hoz. Összeütközésnél zavar támad a kommunikációban, veszekedést szül, kiabálást, elbeszéltek egymás mellett és nem tudjátok megoldani. Mi lenne, ha felcímkézések helyett megvizsgálnánk, mi milyen energiát küldünk mások felé?

 

Mi van akkor, ha a világod nem az, amit most elképzelsz? Mi lenne, ha kitudnád tágítani a valóságodat? Mi lenne akkor, ha kiderülne, hogy illúzióban élsz? Mi lenne, ha tudnád, hogy nem csak egyféle, hanem sok ezer más megoldás is létezik? Mi van akkor, ha ráébredsz valójában nem a saját életedet éled? Hogyan tudnád kiszélesíteni a tudatállapotodat? Hogyan tudnál meglátni más lehetőségeket? Hogyan változna meg a te életed? Milyen hatással lenne ez másokra, a te környezetedre? Melyik pont a 6 közül, ami számodra nehéz, zárolva van? Különböző testjeink vannak, és a mentális és érzelmi testjeid érzékelik, mint egy jó receptor mi történik valójában, noha a fizikai való mást mutathat. Például: ha azt érzékeled, hogy zavar lép fel, vagy nem mond neked igazat a másik, nagy valószínűséggel úgy van, amit érzékelsz és nem az, amit a fizikai füleddel hallasz. Ezért is érdemes foglalkozni a spirituális testjeiddel, energetikai kommunikációval, mert rengeteg félreértést és konfliktust, zavart elkerülhetsz, vagy megoldhatsz. Fordítsd meg a nézőpontodat, úgy, mint egy rubik kockát! Ha elakadásod van, keress meg bátran! Energetikai csakra tanfolyamon megtanítom ezeket használni, érzékelni.

szaffina-nagyszaffina-nagyszaffinaeeltmuvei-kep-spiritualis

Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Energetika, csakrák:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Életmód Magazinom YouTube csatornám, iratkozz fel és megkapod automatikusan a régi és új videókat:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Más Világban Élek:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek