Ne féld meglépni! Merj belevágni!

Van, hogy jobb megtenni, továbblépni… még ha a világ legnagyobb őrültségének tűnik, akkor is megtenni… Utólag úgy is azt bánjuk meg amit nem tettünk meg… Szóval merj belevágni! Van még benned kétely, félelem, és egy csupa kérdés? Jó az is… azért van, hogy leküzd és hogy tükröt tartson eléd… Mi akadályoz még téged hogy belevágj? Milyen kifogásod van még? Esetleg félsz, hogy másokat megbántasz a döntéseddel? Elveszítesz embereket, akik lehet soha nem is álltak igazán melléd, vagy nem is ismertek… Mennyire mered a saját utadat a saját lépéseddel meglépni? Itt az idő! Vállald fel önmagad szépségét, és kitárulkozását! Merd felvállalni, amiben igenis jó vagy! Adj ezzel másoknak örömöt, lelkesedést, szikrát! És mikor, ha nem most, az újév új kezdetén? Most van itt az idő! Kiseperni a régit, és bevonzani az újat!

Tudom… sokan most változás előtt, közben, és után vagytok… tudom jól…. magamat is beleértve. És talán a változások eleinte felborítanak mindent, és kupiba hagyják az életed, és amit addig felépítettél… és azt kérded,: „most ezt hogy a csudába teszem rendbe?” És talán pár puzzle darabka eltörik… és fáj elengedni őket… De aztán újra kisüt a nap…. ragyogóan, fényesen és lehet idő…, de te rájössz, hogy minden úgy van jól ahogy van, és minden változás érted történt! És már nem fáj kisöpörni az összetört puzzle darabkákat, csak nézel… nézel… és könnyű szívvel megszabadulsz a sok fölösleges tehertől….

Kívánom Mindannyiótoknak, hogy tudjátok kisöpörni, ami már nem tartozik hozzátok! Merjetek önmagatok sugárzó lénye lenni! Merjétek önmagatokat igazán felvállalni! És ha nem vagy tökéletes? Pontosan úgy vagy jó, ahogy vagy most… az utadon! Nem kell senkihez sem mérned magad! A tökéletlen tökéletességben találd meg önmagad!

Kívánok Mindenkinek sikeres újévet! Sikeres lezárásokat, elindításokat, tisztításokat az életében és hogy lépjetek az álmaitok felé!

Ne feledd! Jobb meglépni, még ha a legnagyobb őrültségnek tűnik is…. mint bánni, hogy nem tettél semmit… semmi változót…. Ez rólad szól, nem másról! Kívánok ehhez sok erőt!

Áldás és fény! ♥

Szeretettel: Nagy Szaffina író, spirituális életmód tanácsadó