Muladhara Csakra

Muladhara 1. Csakra e-book + meditációs hanganyag

Mindent átfogóan és részletesen amit tudni akartál a csakrákról, azok működéséről, és feloldásukról, és hogy milyen hatásuk van a szervezetre, egészségre? Az első könyv a gyökér csakrát tárja fel. (160 o.) Hozzá társul egy meditatív hanganyag, amely segít a feloldásban. Megtudhatod:

Hol helyezkedik el? Milyen szervek, hangok, gyógynövények, kristályok, szín, szimbólum tartozik hozzá? Mi zárja el? Hogyan dolgozd fel a fizikai, szellemi, lelki területeket, hogy energetikailag újra egyensúlyba kerüljön? Mennyire egyenes a tartásod, és ez mit árul el? Milyen hatalmi drámák játszódnak le a családodban és a baráti, munkahelyi környezetedben? Hol a te központi szereped? Hogyan dolgozd fel a múlt sérelmeit, hogy ezáltal egy tudatosabb, szebb, jobb jövőt építs? Örök anyag, és annyi, hogy ezt 2 óra alatt nem sajátíthatod el, itt belemerülhetsz saját érzéseidbe, gondolataidba. Neked készítettem szerető szívvel, hogy otthon is tudj tanulni! Egyedi anyag! Olvass bele:

Részletek a könyvből:

„Egy varázsszót árulok most el, te is ismered, mindenki, mégis nagyon-nagyon kevesen használják helyesen és értelmezik ennek a szónak a mibenlétét. (…..) Ha erre az egy szóra törekedsz a saját életedben az életed történéseiben akkor előbb-útóbb a puzzle darabok megnyílnak előtted, áttudod látni a valóságodat, a mélyebb okokat feltudod ismerni, ahelyett hogy másokat hibáztatnál és megtudod változtatni a sorsodat, a jövődet! És ez most nem valami sablon siker, célkitűzős, marketing duma, mindazt annak tudatában írom, hogy bizony nem elég csak pozitívan gondolkozni és bizony vannak felettünk álló magasabb erők is. (Aki még nem jutott el idáig annak természetesen ez mind csak mese, és saját egóját hajtja, hogy csak rajta múlik minden és a saját hitén. (……) Ezen a szemüvegen át fogunk dolgozni a továbbiakban! Aztán ha vagdalóznál szó szerint vagy csak a fejedben, és keserű pirulát éreznél ismét a szádban és sértettséget és fájdalmat, hát kérlek vedd lő ezt a varázsszót… és nézd így a dolgokat! Ehhez bármikor hozzátudsz nyúlni! Mindig kéznél van!”

„itt vagy.. azért hogy valaminek a részese legyél! Amit mi itt úgy hívunk az élet. A nagy univerzum tervének kicsiny része vagy! Egy cseppecske a tengerben! Isten vagy Teremtő (hívd ahogy neked tetszik) a Nagy Szellemed megalkotott téged, és részese vagy a Mindennek! Hogy is gondolhatnád, hogy elvagy felejtve? Hogy az életed nem ér semmit? Hogy nem okkal születtél ide? Van egy okod, egy küldetésed, legfőképp az, hogy fejlődj és ezeket a tapasztalatokat átadd távozásodkor és tovább fejlődj, tovább… és tovább…. hogy a legtökéletesebb legyél….”

„Négy hatalmi drámát különbözetünk meg! Ezeket játsszuk el, akár tudatosan akár nem, ezeken keresztül nyerünk a másik emberből energiát, igen leszívjuk és ők is minket, és játszanak velünk, igen és mi is másokkal és sokszor nagyon jól tudjuk ötvözni ezek keverékét.”

„az embereknek nincs szükségük, sem igényük az igazságra, sem őszinteségre… inkább a kényelmesen átitatott hazugság, ami nem okoz konfrontációt, sem változást.”

„Ha a gyökér csakrádat nem oldod fel….. nem tudsz tovább haladni a többire…. szívcsakra és harmadik szem csakráról hadd ne beszéljek…..”

„A gyökerek, a valahová tartozás érzése, ezzel kezdtem a szellemi szintet, lényeges, és ha kiszedik a lábunk alól a talajt, nincs mibe megkapaszkodni, nincs mibe belegyökerezni, bármilyen is volt az adott családi háttér…. hidd el gyengülés következik be.”

„A spirituális felderítésről, a mélyebb okokról, megértésről! Megbocsájtásról! Feloldásról! Mert azt tudod feloldani, amit meg is tudsz érteni! Akkor tudod a gyógyírt, az ellenmérget, ha ismered magát az adott méreganyagot! Hogy küzdenél másképp olyannal, amit nem is ismersz? Olyan lenne ez, mintha szélmalmokkal harcolnál, csak időt és energiát veszítesz…. és ép elmét. De sosem nyerhetsz!”

„Lényeges hogy legyél tisztában az érzelmeiddel is, a függőségeiddel és azokkal az erőkkel, amiket megtudsz mozgatni, és hogy milyen hatást váltasz ezzel ki a környezetedből.”

„A rajzolás a jobb agyféltekédet fogja megdolgoztatni, a képzelőerődet, a teremtő erődet, a vágyaidat, a fantáziádat! Az írás és a rajzolás a tudatalattidnak segít a jobb ráhangolódásra és a jobb bevésésére a vizualizációban, imaginációban és a teremtésben.”

Végezetül csakraoldó varázsigét is megosztok veled, melyet mantrázhatsz, segítve ezzel az oldást. A könyv tele feladatokkal, és értékes információkkal. Letölthető hanganyag és e-book, 160 oldal.  Kérd privátban! E-mail: nagy.szaffina(kukac)gmail.com Csakra Tanfolyam tárggyal. Megjegyzés: Akkor van értelme a csakra feloldó tanfolyamnak, ha mind a 7 csakrát megtanulod. A könyv és meditáció csak a Csakra Tanfolyamon belül érhető el!

A CSAKRÁD CSAK RAJTAD ÁLL.
Old ki, old fel, old lent, old fent, old kint, old bent.