Mivel foglalkozom?

Mivel is foglalkozom, és miben tudok én a Te szolgálatodra lenni? Ha kapsz tőlem levelet, vagy feljutottál erre az oldalra, azért van, mert valahogy kapcsolódtunk egymással. Lehet egy rendezvényen, lehet egy kóstolón, előadáson, lehet regenerációs elemzést kértél magadnak és a családodnak, lehet receptes vagy más könyvemet kérted, sőt lehet dedikáltam is! Lehet a webináriumokra jelentkeztél, vagy ingyenes könyvet kértél, vagy érdeklődtél valamelyik tanfolyamom iránt. Lehet nem is emlékszel már rám, vagy még nem olvastál rólam, ezért röviden írok magamról pár sort, sőt még egy rövid 5 perces videót is készítettem számodra, így élőben, interaktívan láthatsz engem. Számomra a bizalom fontos, hogy lásd az arcát, szemét, akár videóját, akitől olvasol, vagy később tanfolyamot végzel. Nem akarlak untatni az életem részeivel, így csak röviden pár sort írtam, lényegre törően, amit tényleg pár percben eltudsz olvasni, vagy megnézni a videót.

Videó linkje ITT: (Ha még nem vagy feliratkozva a videós oldalra nyomd meg a piros gombot és automatikusan megkapsz onnan is minden videómat)

Nagy Szaffina vagyok író és spirituális tanító. Vegán és Csakra tanfolyamokkal segítem a hozzám fordulók életét. Holisztikus szemléletmódban a nyers táplálkozás, gyógyítás, természetesség jegyében, és az energetikai rendszerek, kódok, szimbólumok, a betegségek tükrében. Közel 20 könyvet írtam, meditációkat készítettem és videókat, melyek nagy része oktatásokban érhetőek el. Amiben tudok segíteni, hogy visszaállítsuk az egészséges testedet, szerveket, természetes testsúlyodat, és az enzimdús étkezésedet. Csakra pontjaidnál tisztítást, gyógyítást, jóga és energetikai gyakorlatokkal tudom helyreállítani.

Megtalálható vagyok weboldalon: www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Nagy Szaffina Életművei Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Szaffina Fűszerkonyhaja Vegán Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom

Más Világban Élek Facebook oldalam spirituális versek:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Valamikor nekem is megvoltak ezek a problémák, mint a betegség, a félelem, az elhagyatottság érzése, a fájdalmak, vágyak, szomorúság, betegség, stb.. Megélt tapasztalatokból és megszerzett tudásból építettem fel a tanfolyamaimat, írtam a könyveimet, készítettem el a meditációkat és videókat. Mai napig én is fejlődök, tanulok és képzem magam, mert az soha nem áll le. Nem vagyok én sem tökéletes, nem állítom be magam se mesternek, sem gurunak, egyszerű tanító vagyok, de amit megtanultam és tudok, azt mind átadom Neked, ha készen állsz rá! Ha szeretnél megismerni, illetve a munkám, tartok ingyenes webináriumokat, ott élőben láthatsz, (kövesd a facebook és weboldalamat) ha felmerültek kérdések benned, illetve ha készen állsz a tanulásra velem, akkor írj rám privát üzenetben! (nagy.szaffina(kukac)gmail.com) Mindenkinek válaszolok!

„Miben tudok segíteni az energia oldással?” Kinek érdemes jönnie? Miért lehetek én a te választásod? Hogyan fogok neked irányt mutatni, milyen eszközökkel? Kicsit jobban megismerhetsz engem:

csakra-webinarium-energia-nagyszaffinaeletmuvei

Szeretettel: Nagy Szaffina Életművei

Spirituális tanító, író