Mitől tud jobb lenni az életed?

Ha valóban olyan dolgokra koncentrálsz, gondolsz, ami téged előrevisz! Olyan dolgokra figyelsz, hallgatsz, melyek belső utadat fogják vezetni. Ha figyelmedet arra irányítod, amelyre vágysz! És nem azokra, melyekre nem.

Ne azon zsörtölődj mi az, ami másnak összejött, neked nem, mi az ami másban téged felbosszant, mi az, ami neked nem helyénvaló.

Foglalkozz azzal, ami a te dolgod! Éld az életedet! Engedj utat álmaidnak, kreatív ötleteidnek, bontakoztasd ki fantáziádat, merj lépni, merj cselekedni, merj élni!

Ne azzal foglalkozz, mit mondanak majd mások, ők úgy sem lesznek ott, ha gödörbe esel, se akkor, ha csúcsra jutsz. Előbbit gyávaságból, utóbbit irigységből teszik. Mert vajmi kevés ember meri felvállalni a felelősséget tetteiért, cselekedeteiért, szavaiért, tanácsaiért, álmaiért.

Szóval te csak éld az életed! Vállald fel önmagad! Tedd a dolgod! Azzal amid van, úgy ahogy vagy, ott ahol élsz, és tedd azt szívből!

Mert bármit is teszel, bármi is a munkád, az akkor igazán becses, ha mások számára is hasznára válik!

A te életedet te határozod meg! Vállalj érte felelősséget! Te irányítod! Életed kulcsa a te kezedben van!

Válassz olyan munkát, ami igazán boldoggá tesz, amihez értesz, ami érdekel, és ami mások hasznára válik, mások javát is szolgálja!

Válassz olyan társat, akivel nem csak egy reggelit osztanál meg, egy forró éjszaka után, de az egész életedet! Aki hű társad lesz, kitart melletted, támogat, követ, biztat és szeret.

Válassz olyan barátot, aki hisz benned és bízik szavadban, bármilyen körülmények között. Melletted van és támogat.

Válasz olyan helyet, ahol öröm élni, ahol boldogságod leled, ha kinézel az ablakon, ha kilépsz az ajtón, ha éppen hétvégéidet töltöd.

Mindig, mindent önmagadnak válassz, mert csak önmagad életéért tudsz százszázalékosan felelősséget vállalni! Neked kell elszámolnod a tetteidért, nem másnak! Neked kell elszámolnod a felvett hitelért, a házasságodért, a munkahelyedért, a lakhelyedért, az autódért és mindenedért… nem másnak!

Legyél boldog! Éld az életed! Ne mások életét! Önmagadat jobbítsd, ne másokat kritizálj!

Fogadd el és szeresd önmagadat és másokat! És akkor boldog leszel!

Ezek közül neked hol van „rés a pajzson”, hol kell még változtatnod, hol van hiányosságod?

Szeretettel: Nagy Szaffina Életművei

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Kövess be Facebookon is ITT:

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650