Mit üzen számunkra a 2022 év?

2022 a Vénusz éve. Ha összeadjuk a számokat a 6-os számot kapjuk, a 2022 évet tehát ez fogja jellemezni. A 6 szám a Vénusz bolygója a szerelem, szépség, művészet planétája. A bika és a mérleg zodiákus jegy szülöttei tartoznak hozzá. Tehát nekik ez az év igen csak kedvező lesz! A Vénusz egy nagyon nőies bolygó, a nőies energiák fogják belengeni az évet, mint a befogadás, elfogadás, család, szeretet, béke, harmónia, adás és kapás öröme. Figyeljünk ezekre az energiákra az évben, és ha valamelyik nehézséget okoz, pl: elfogadás, akár embertársunkat, helyzetet, vagy akár ajándékot, szívességet elfogadni másoktól, akkor tudjuk, hogy ebben az évben bizony olyan helyzeteket fogunk vonzani, amellyel ezzel találjuk szembe magunkat. De lehet a családi kötelékeke megerősítése vagy épp elengedése, kinél éppen milyen folyamatok játszódnak le, mit kell megtanulnia idén. Van, akinek a harmóniát kell és az egyensúlyt megteremtenie a családi élet, a magánélet, házastársi kapcsolat és a karrier, munka között. Érdemes a harmóniát önmagunkkal kezdeni belül, ezt lecsendesedéssel, elvonulással, böjttel tehetjük meg. Számot vetni az életünkről, eseményekről, személyekről, kapcsolatainkról, mit tanultunk belőle és még kivel van tovább közös dolgunk az úton. Kívül pedig érdemes elkezdeni az otthonunknál, már egy kis lakberendezés a harmónia, szépség jegyében, vagy egy nagytakarítás is, pl: mikor leszedjük a fákat, új lendületet tud hozni és rendet az életünkbe. Mert a rend, az nem csak egy tisztaságról szól, vagy a dolgok elpakolásáról, hanem a rendnek meg kell jelennie az életünkben belülről is. Amilyen kívül olyan belül. És amilyen belül olyan kívül.

rend-igazsag-eeltmod-bojt-angyal-nagyszaffinaeletmuvei

Rend lehet az általuk felállított házirend, egy belső rend, erkölcs, amihez tartjuk magunkat, egy értékrend melyet felállítottunk, rend lehet igazságérzetben, cselekedetekben, jó gondolatokban, és érzésekben is. Ha ezt a rendet megzavarják, vele együtt felborul a nyugalmunk is, és bizony a külső rendetlenség is hozzájárul a belső zavarokhoz, nyugtalansághoz, veszekedésekhez, elégedetlenségekhez, irigységekhez. Ne engedjük ezt a belső nyugalmat elveszíteni! Vannak emberek, akik mintha csak ez lenne a dolguk, szeretik megzavarni ezt a rendet. Kételkedést, veszekedést szítani, csábítani, más értékrendeket felállítani egy-egy család vagy egyén életébe. Ne engedjük ezt meg másoknak! Sem barátságból, sem gyengeségből, sem szeretetből, vagy illemből! A mi belső erőnk is ez egyben, és húzzuk meg a határainkat! Ez a tisztelet első jele, és tartsuk is ezt meg egymás határainál! Legyen ez az év mottója számunkra: Megőrzöm a belső békémet és nyugalmamat! Ha pedig törekszünk a szépség és harmónia tükrében egyensúlyban maradni kívül-belül, akkor minden másban is az életünk területén érezni fogjuk a Vénusz bolygó áldásos hatásait.

Az egyensúly alatt nem azt értem, hogy kicsit ebből, is kicsit abból is és ismét egérlyukakat találunk magunknak itt is ott is… erre külön figyeljünk és tudatosítsuk magunkat, ha ilyet észreveszünk! ne felmentéseket adjunk magunknak mit miért lehet, és nem vétek, és nem is olyan rossz… és nem is olyan ártalmas, csak egy kicsit… Az életünk minden területére figyeljünk erre oda mert sokaknál ez nem megy… De azért vagyunk hogy tanuljunk. És újévi fogadások helyett, lehet jobban tennénk, ha a tudatosítást helyeznénk előtérbe és az egyensúlyra való törekvést a rendet az életünkben. Mit jelent számunkra a REND? Majd ha már ezt letisztáztunk saját magunkban, meghúztuk a határainkat, akkor legyünk is hozzá, vagyis önmagunkhoz hűek, és tartsuk is be! Mindennek van rendje. A háznak, a kapcsolatnak, a munkaidőnek, és bár kicsit szigorú szónak tűnhet, sőt már-már régimódinak, de így tudjuk megőrizni a belső és külső nyugalmunkat!

joga-fa-tancoloshiva-aszana-egyensuly-nagyszaffinaeletmuvei

Egyensúlyt hozhatunk még az életünkben a jógával is, nagyon jól megtanulhatjuk hogyan tartsuk meg magunkat bizonyos élet helyzetekben az egyensúly ászanák gyakorlásával, ilyen többek között a fa, a mérleg, a táncoló shiva. Légző gyakorlatok is segíthetnek, hogy harmóniába kerüljünk saját magunkkal és lecsendesíthetjük az elmét. (Ha még nem jártál várlak a Nap és Hold Jóga Facebook oldalamon, ott teszek fel bejegyzéseket erről, és a csakra tanfolyamban is tanítok.

Nap és Hold Jóga ?? Facebook Oldal: https://www.facebook.com/Nap-%C3%A9s-Hold-J%C3%B3ga-111548437040847/?modal=admin_todo_tour )

kristalykovek-krsitaly-asvanyok-asvany-venusz-rozsakvarc-malachit-smaragd-nagyszaffinaeletmuvei

A Vénusz bolygóhoz tartozó fém a réz, érdemes ilyen ékszereket viselni és színe a zöld és a rózsaszín, ezek felerősítik a bolygó határait, de a szív csakrát is segítenek kinyitni és gyógyítani. Kristálykövekből hordhatunk magunknál marokkőként vagy ékszerként malachitot, smaragdot, heliotropot, jádét, és rózsakvarcot.

romantika-venusz-muveszet-szerelem.festes-nagyszaffinaeletmuvei

A művészeteknek is kedvez ez az év, tehát ha olyan foglalkozásod van, ahol ezt tudod hasznosítani, ott jó szerencsével ígérkezik minden lehetőség! Az is előfordulhat, hogy jobban megnyílunk a művészetek előtt, legyen az festés, rajzolás, írás, előjöhet jobban a romantikus lényünk, sőt előbb szerelembe is eshetünk. Mivel ez az év a szerelemé is egyben és a családalapításéi is, ezért megtalálhatjuk a társunkat, régi kapcsolatok lángolhatnak föl, vagy épp leszülethetnek új lelkek, amely mindig nagy örömhír a családoknál!

romantika-vagy-szerelem-kapcsolat-fuggoseg-nagyszaffinaeletmuvei

A Vénusz bolygóhoz a vágyak is köthetőek, tehát megjelenhetnek az életünkben ennek az aspektusai. Negatív vágyként, amikor túlságosan függeni kezdünk valakihez, birtokolni akarjuk ez főleg a bika jegyekre jellemző, vagy olyan vágyak fűthetnek, melyek tévútra visznek, nem helyesek. Túlzó, rabságba döntő vágy is lehet, amikor nem kapjuk meg amit akarunk, függőséget okoz, vagy önző énünket hozza előtérbe és olyan dolgokat cselekszünk másokkal is, ami szintén rossz irányba vezet, lefelé a lejtőn. Őrjítő vágyként a függőségek csapdájában találhatjuk magunkat, ilyen lehet pl: játék, alkohol, drogok, evés, negatív lehúzó gondolatok, szerelem, társ, kapcsolatok és egyéb. Ezekre figyeljünk oda, hogy a vágyaink is harmóniában legyenek önmagunkkal és mások életével is, mert nagyon elvihetnek más irányba! A pozitív vágy felébredése pedig a spirituális énünk fejlődése, megélni az Istenit! Felfedezni az élet apró örömeit, szépségeit, mindenben az Isteni Egységet, az összetartozást, békét, és fejlődést. Ez egy csodálatos vágy, ezt kívánom mindenkinek!

emberek-segites-hatos-egyuttmukodes-kapcsolatok-segites-nagyszaffinaeletmuvei

A 6-os szám még a mások segítését is tartalmazza. Akinek 6-os az életszáma, azokra is érvényes, illetve ebben a 6-os évben is, hogy mások megsegítése lesz még a fő feladatunk. Mivel problémákért nem kell a szomszédba menni, J nem lesz nehéz felismerni a közvetlen környezetünkben hol és kinek kell majd a hasznára válnunk. Lényeges ezt önzetlenül tegyük, ne várjunk érte cserébe semmit! A segítés szó főképp ezt jelenti, remélem még nem halt ki teljesen. Tehát ebben az évben ilyen helyzeteket is fogunk kapni, úgy is mondhatnám feladatokat, vizsgákat.

eletviraga-elet-hatos-nagyszaffinaeletmuvei

6-os szám spirituálisan:

Az élet virága körök 6 apróbb kis körből majd ismét 6 nagyobb körből áll és így folytatódik… Az élet virága szimbólum mindenben megjelenik, a virágokban, a tobozokban, fákban, a természetben mindenhol.

angyalszarny-angyal-nagyszaffinaeletmuvei

24 szám 12 fele, ami mesteri szám, és 12 zodiákus jegy, aminek fele 6, és a zodiákus körben is a 6-os, mint szám lényeges, mert minden állatövnél az eredeti naptár szerint, ami 36 napos, a számok összeadásánál 6-ost kapunk. Lényeg, ha elosztjuk a 24 napot 6-tal, 4 x 6-ot kapunk, 6666, ami egy angyali szám.

6666 négy 6-os szám angyali szám, kérhetjük segítségül pénzügyeinkre, állásra, bevételekre, biztonságra, hogy jól menjenek a dolgaink.

Doreen Virtue könyvében a 6-os angyali szám ezt jelzi: „Gondolataid egyensúlya megbomlott, túlságosan az anyagi világra összpontosítasz. Egyenlő arányban gondolj az égi és földi dolgokra.” Láthatjuk itt is az egyensúlyra való törekvést.

egyensuly-beke-harmonia-noiesseg-rend-joga-nagyszaffinaeletmuvei

Összefoglalva a 2022 év az egyensúlyra törekvés, béke, harmónia és a rend megalapozása, létrehozása az életünk minden területén. Adás, befogadás, női energiák, segítség nyújtások mások felé. Szerelem, családalapítás, szépség és művészetek felé irányultság, ez jellemzi a 2022 évet, bikáknak és mérlegeknek nagyon jó termékeny évük lesz! Természetesen ehhez tenni is kell!

A 2022 év lendületéhez, tervezéshez pedig ajánlanám a Hold Naptárt, életmód tanácsokkal, hold ciklusokkal, heti tervezővel, céljaid eléréséhez!

 

Köszönöm, hogy, velem tartottál várlak a következő videóval!

Tarts velem legközelebb is az Életmód Magazinomban. Iratkozz fel csatornámra, hogy elsők közül értesülhess a legújabb videóimról!

Nagy Szaffina

Spirituális Életmód tanácsadó, író

Életmód Magazinom Youtube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Nagy Szaffina Életművei: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu