Milyen hatással van rád most a világ?

Hogyan uralkodj a félelmeiden, aggályaidon? Hogyan tudsz a mostani helyzetben stabil maradni? Hogyan maradj nyugodt és kiegyensúlyozott? A mostani külső körülmény milyen hatással van a te belső világodra? Hogyan maradj mentálisan és lelkileg is erős?

Ha nem tanulsz meg uralkodni önmagadon, az érzéseiden, egy általános nyugalmi helyzetben, hogyan tudnál helyt állni akkor, amikor krízis adódik. Sehogy. Szimulációs helyzetek pontosan ezeket tudják felmérni, és felkészíteni. Amiket egy szimulációban átélsz, nem feltétlen tudod átélni az életben is, de nagyon hasonló érzéseket, és mentális tapasztalatokat adnak át. A szimulációhoz hasonlóan egy tudatos felkészítésre hívlak, ahol még időben áttudod értelmezni az életedben lévő kérdéseket, cselekedeteket, gócpontokat, gátakat, ahol éppen elakadtál, amiket most nem tudsz megoldani. A béke és a harmónia a világunkban a belső MAGoddal történik, azt kell elsősorban helyre állítanod, és megóvnod, rendbe tenned, és a tudatod felemelkedése, saját rezgésszinted növelése az elsődleges feladatod! Hogyan tudnál bárkinek is segíteni a világban, és hogyan is lehetne rend a világban, ha te nem emelkedsz felül? A külső világod mindig a belső világod tükörképe!

Félelem, düh, bánat, aggódás, mennyi minden kavarog benned? A bátor nem azt jelenti, hogy nem fél, hanem azt, hogy mer előre lépni, mer szembe nézni önmagával, a világgal, saját árnyoldalával. A kérdés az, minek adsz helyet az életedben? Ahová a figyelmed irányul, oda áramlik az energia. A kérdés az, milyen rezgésben kívánsz még maradni? Egy alsó energiában, ami elviszi az energiádat, vagy egy emelkedettben? A kérdés az, az aggódásoddal min tudsz változtatni? Megértetted-e végre, hogy ki vagy te valójában? Mivel azonosítod magad, a testtel vagy a fénnyel? A világ történései hogyan hatnak rád? A tudatodra, a lelked finom síkjaira? A kérdés az mersz-e végre lépni, és tanulni, fejlődni, vagy a következő krízisnél is rettegsz majd, talán attól, hogy meghalsz, és véget érsz, semmivé válsz… Mert mi a világ? Mi a test? Miért vagy itt? Hova tovább, ha látszólag véget ér minden? Ok és okozatok. Akarsz fejlődni? Tanulni? Megérteni a dolgokat egy magasabb spirituálisabb nézőpontból? Ha igen, írj rám, e-mailben és a következő csoport indulásánál írok neked is, hogy velünk tarthass!

Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

 

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Életmód Magazinom Youtube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Más Világban Élek:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek