Miért torpannak meg az emberek?

Az előadás olyan szép, érdekes, feljön, majd elfelejtődik. Most vagy tudod, hogy kell felvenni az erőt, és gyakorlod is, tudsz mindent a csakrákról, energiatestekről, tudod uralni is az erőt, a szerveidben. Netán egészségesen táplálkozol, enzimdúsan, és köszönöd, jól vagy. Kiegyensúlyozott vagy és nincs szükséged új tudásra. Vagy…….. más okok állnak a háttérben. Van kedved kutatni velem egy kis mély ásatáson?

Pl:

 • Nem érted miért fontos megtanulni, megérteni az energiaáramlást, megtisztítani az energiarendszereket. Nem igazán érted, hogy függ össze a jelenlegi életeddel?
 • Hogyan és milyen hatással van ez az egészségedre, gyógyulásodra?
 • Mert, hogy is függne össze az allergiád, a kiütésed, a fejfájásod, ízületi gyulladásod, netán más, még komolyabb betegségek, mint a cukorbetegség, a daganat, ciszta, mióma, pajzsmirigy hormon problémák azzal, hogy végtére is milyen az energetikai rendszered?
 • Vegán étkezés, gyógyulás érdekel, és neked a csakrák még túl „indiai”, idegen, illetve nem látod át a kettő közötti hidat. Csak az egyik érdekel. (Ezzel sincs semmi probléma.)
 • Lehet, úgy érzed, ez nem olyan fontos, ezért nem jelentkezel az ingyenes előadásra.
 • Egyszerűen nem érdekel a téma, sem az energiaszinted. Élni, amíg élsz, úgy ahogy…és köszönöd, jó ez így is. Ez is egy választás.
 • Vagy ingyenes, ezért jelentéktelen számodra. (Ebben az esetben nyugodtan fizess be 10.000 Ft-ot. Viccnek szánom persze, de kitudja… lehet neked ettől lesz értéke.)
 • Tartasz attól, hogy ingyenes, de a végén be kell fizetni még is csak valamit, meg ”illene”, meg rád akarnak majd tukmálni valamit, amit vegyél meg, azonnali döntéssel, és ezt nem akarod.
 • Lusta vagy tanulni, időt rászánni. (Ez is lehet indok, de ezt senki nem szereti bevallani igazán.)
 • Vagy egyszerűen nem hiszed azt, hogy tudok neked segíteni. Nincs még meg a bizalmad felém, nem ismersz igazán, és nem tudod én, hogy változtattam át a félelmeimet, körülményeimet, fájdalmaimat, nehézségeimet győzelemmé.

Talán el is jössz… meghallgatod, az előadás olyan szép, olyan érdekes, aztán leülsz…. tovább nem lépsz, ennek is több oka lehet.

Pl:

 • Hirtelen túl sok, pörgős, gyors az információ.
 • Jó lenne meghallgatni még egyszer. (Erre is adok lehetőséget.)
 • Megijedsz attól, hogy ennyi oktatóanyagot, videót, meditációt, hanganyagot, mikor és hogyan fogod feldolgozni? (Részleteiben küldöm, úgy ahogy neked jó, ezt átbeszéljük előtte nyugi.)
 • Egyszerűen úgy érzed nincs most időd rá, „majd egyszer… talán…” (Én azt tapasztaltam és mások is, hogy sosem lesz megfelelő időpont, mert mindig lesz valami, ez biztos, mert az élet úgy szép, ha zajlik és zajlik bizony mindenkinél… 24 órája van mindenkinek, kérdés az, mit hogy osztunk be és mi menyire fontos. 3 éve minden hétvégén építkeztünk, kertet építettünk, ezek kemény fizikai munkák, hétköznap hajnalban kelünk, 2 tanfolyamot vezetek, több oldalt viszek, videókat vágok, házimunka mellett, szóval tudom, mi azaz időhiány. De azt is tudom jól, ha valami fontos nekem, akkor csípek magamnak valamiből. Most elárulok egy ilyet: angolt mosogatás közben tudok csak tanulni, – abból csípek le – és hát igen, múltkor beleejtettem a mosogatóvízbe a telefonomat. Szerencsére vízálló. )
 • Van, aki még el sem kezdte a tanfolyamot, de már a vizsgán izgul. (És inkább el sem kezdi.)
 • Persze van olyan is, aki nem érzékeli az erőt, az energiát és még nem igazán tudja ezt hova tenni. Vagy túl meredek, idegen a vegánság, nyers étkezés, böjt téma. Neki meg kell hallgatnia még egyszer.
 • És hihetetlen, meglepő, de nagyon sokan vannak, akik úgy érzik, ha eljönnek egy-egy előadásra, vagy elolvasnak ezekben a témákban egy könyvet, pár cikket tőlem, akkor az elég, ők már mindent megtettek az energiájuk feltöltéséért, gyógyulásukért, és boldogságukért.
 • Van, aki csak kíváncsiskodik (de állítja ő nem) de mégis csak, hiszen nem gondolja komolyan és leül…. nem folytatja tovább… tehát érdeklődik, kíváncsiskodik, de nem akarja igazán, nem elkötelezett.
 • És vannak, akik előre mindent eldöntenek, úgy hogy nincsenek a megfelelő információ birtokában. „Biztos túl sok pénz lesz.” „Nem tudom kifizetni. „Nincs annyim” (De mennyi is az annyi?) „Nincs pénzem.” „Nincs időm.” „Megoldom máshogy, magam módján.””Majd egyszer csak jobb lesz..”

GYAKORLAT! TENNI! CSELEKEDNI!

Valamit ismerni, és tudni, gyakorolni nem ugyanaz! Ha még nem voltál nálam élő webináriumon, nem állíthatod ezt: „Én ezt ismerem!” (Hiszen ha nem vagy ott honnan tudod, miről beszélek? Logikus.) Amíg nem voltál nálam a teljes képzésemen, nem mondhatod azt: „Én ezt már tudom!” Miért? Mert bizton állíthatom ilyen összeszedett, komplex egyedien kidolgozott anyagot jelenleg máshol nem kapsz meg. Igaz ez a csakra és a vegán tanfolyamomra is. (Évek kutatómunkája.) Ne értsd félre, lehet, van már egy bizonyos ismereted, tudásod, sőt gyakorlatod is, de valami biztos hiányzik az életedből, különben nem lennél itt.

Van még bármi kétely benned, amit nem írtam le? Ha igen, nyugodtan írd meg! Azt is, hogy a felsoroltak közül melyik igaz Rád! Kíváncsian várom! Vagy keress meg privátban!

Csakra Tanfolyam

csakra-webinarium-energia-nagyszaffinaeletmuvei

Szeretettel: Nagy Szaffina Életművei

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Kövess be Facebookon is ITT:

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Szaffina Fűszerkonyhája Vegán Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom

Más Világban Élek Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek

Fotó: Pixabay Karsten Bergman