Miben tudok segíteni az energia oldással?

Gyógyulás a testben, lélekben, izomfájdalmak, migrén megszűnése, múltbéli sérelmek feldolgozása, elengedés, energia felvétele, teremtő gondolkodásmód, kiegyensúlyozott életvitel.

Ahogy a testet behálózzák az idegsejtek milliói, úgy körülveszi egy másik ”idegháló” ezt fényhálónak nevezzük. Minden impulzus, történés a testben és a pszichében is megjelenik a fényhálóban is. Kiegyensúlyozott, harmónikus működésnél az energia rendszerek nagyon jól működnek, és nincs elakadás. Az energia keresztmetszetein, ahol csokrokban – csakráknak is hívjuk őket – rendeződnek, áramlik az energia, és az ember egészséges. De a legtöbb esetben itt a Föld bolygón nagyon sok fájdalom, küszködés, szomorúság, szégyenérzet, bántás, veszteség, félelem ér minket, és nagyon nehezen dolgozzuk föl. Van, aki élete végig hordozza a mély lelki sebeket. A legtöbben nincsenek is tudatában hogy egy cukorbetegség, egy elhízás, egy daganat, komoly krónikus idegi vagy ízületi betegség, migrén, vagy akár allergia, korpásodás, stb.. (végtelenségig lehetne sorolni) bizony valójában energia elakadás és hiány áll! A legtöbben nem figyelnek a testükre, élnek valahogy, ezt szokták meg. Esznek, isznak, dolgoznak, kimerülnek, nem is értik igazán mennyi mindenhez energia szükségeltetik, és a felvételéről már nem gondoskodnak. Ha el is végeznek egy reiki tanfolyamot, vagy agykontrollt, vagy bármi mást, talán nem is végzik rendszeresen. Nem tudatosak a gondolkozásban, az étkezésben, a mozgásban, a légzésben, a munkában, a kommunikációban, az egész létezésben. Van, aki igen, de a legtöbben nem. Illetve mindig elhanyagolják a négy fontos alapterület egyikét. Ezeket tanítom. A traumák, melyek lehetnek rejtettek – tudatalatt mélyen eltemetett – vagy nyíltak, szintén mély elkadásokat, zavarokat kelthetnek az energia testben, mely kihat minden egyes idegszálra, és az adott szervre, mellyel a probléma kezdődik. Van, hogy nem is az adott szervnél kell keresni a kiváltó okot, az csak a ”tünet”, ami éppen eléggé tud fájni ahhoz, hogy ne éljünk teljes életet. Minden betegség lelki eredetű, pszichés, ezért az energia testet kell megtisztítani, és dolgozni magunkon! Ez mély belső munka! Tudatalatti belső programok tanulmányozása és átírása!

csakra-tudat-energia-spiritualis-tevhit-gondolat-nagyszaffinaeletmuvei

Amit feloldunk lásd röviden, tömören: félelmeid, családi elakadások, játszmák, anyagi helyzet, teremtés, téves hitrendszerek, szokások, melyek hátrafele visznek, szorongások, megfelelési vágyak, szerelmi vágyak, kötések, ragaszkodások, szégyenérzet, bűntudat, csalódottság, hiányérzet, elengedés, pl: elveszítés esetén, mély fájdalmak megélése, igazságok kimondása, vagy épp hazugságok elrejtése. Ezen kívül rengeteget tanulunk adott csakráról, színekről, hangkódokról, kristálykövekről, gyógynövényekről, belső fizikai szervekről, szimbolikáról és a 7 testről is, amit aurának nevezünk. Ezenkívül vannak még jóga gyakorlatok, más gyakorlatok, légzés, feldolgozás, belső munka, rajzolás, meditáció mindegyik csakrához külön. Sőt jár még egy gyógyító meditáció is, és tanító videók. Saját tanítások, mély felismerések, mit tettünk vagy gondoltunk eddig rosszul, és hogyan lehetne helyesen! Elvárásoktól mentes, egészséges, kiegyensúlyozott boldog életet élni!

Ki tanít téged? A mai divatos coach, és gyors talpaló gombamód szaporodó tanácsadók közül bizony nehéz lehet eldönteni ki a hiteles, és szakavatott, és valóban tapasztalt. Miért fontos ez? Véleményem szerint (és szerintem te is így véled) az tud segíteni neked egy adott problémánál, aki már járt ott! Járt azon az úton, voltak nehézségei, tudja mi az, hogy halálközeli állapot, mi az, hogy vesztés, mozgáskorlátozottság, kínzó fájdalom, a ”lehetetlenség” állapotából a ”lehetségesbe” átjutni. Voltam vak, szexuálisan bántalmazott, megvert, megalázott, voltam béna, mozgáskorlátozott, fenyegetett, halálhoz közel, voltam hajléktalan, és kilátástalan helyzetben. Vesztettem már gyermeket, szerelmet, barátot, testvért, családtagot, vesztettem milliókat, autót, lakást, állást. Gyógyíthatatlannak ítélt testem kínzó krónikus fájdalmakat élt át évekig. Lelkem, és testem néha háborús veteránnak érezte magát. Volt, hogy feladtam. De valahogy a derű, az optimizmus, a Jóisten szeretete, védelme soha nem hagyott el engem! Hozzáteszem nagyon sok örömöt, jót, szeretetet, védelmet, sikert is megélhettem. Megtapasztalhattam a legnagyobb fájdalmak közepette a más világokat, dimenziókat, az Isteni erő valódiságát, az angyali birodalmat, és hogy semmi sem lehetetlen! Nyomorékból jógaoktató lettem! Megalázott nőből gyönyörű istennői lényem született újjá. Betegségből egészséges lettem! Ma egy homokos szigeten élek egy fehér vintage házikóban, kerttel, ami a miénk. Mindent a két kezünkkel, és a teremtő gondolatokkal vittünk véghez! Nem készen kaptuk! És nem a családtól. Mindent egyedül értünk el! Amit tanítok, a legtöbb égi erő segítségével írtam, saját kidolgozás, és saját tapsztalat. Soha nem is tanítanék olyat, amiben nincs jártasságom, tapasztalatom. (Ezért nem fogok tanítani neked űrhajókról, autókról, vagy repülőkről.) Nem könyvekből, gyorstalpalókból szerzett információkat adok át neked, hanem valódi, használható, kidolgozott tudást, gyakorlatokkal! Amit írtam magamról nem azért írtam, hogy sajnálj, nem! Mi a betegségről nem beszélünk, és nem panaszkodunk! Azért írtam, hogy erőt meríts belőle, hogy lásd átmentem én is ezeken! És hogy lásd, mindig van kiút! 9 éves korom óta írok, olvasok spirituális könyveket, és folyamatosan képzem magam. Kihasználtam minden időt, főleg a ”rossz időszakokat”, éveket és tanultam, kutattam, tanulmányoztam. Mindent, ami az erővel, energiával, mágiával, gondolkozással, gyógyulással, lélekkel, szellemmel, és szervekkel kapcsolatos. Vegán lettem már lassan húsz éve, tisztítom magam, több szinten, (testi, lelki, szellemi, energetikai) meditálok, felveszem rendszeresen a gyógyító erőt, írok, és tanítok ez az életfeladatom. Amit tanítok, úgy is élek.

csakra-csakratanfolyam-energia-gyogyulas-nagyszffinaeletmuvei

Kinek tudok segíteni?

  • Aki nyitott a szellemi erőkre, energiákra.
  • Aki hajlandó időt, energiát szánni önmagára, a fejlődésére, és nem riad vissza a fekete, torz tükreitől sem. Hajlandó magán mély szántást végezni, nem másokat hibáztatni, hanem szembe nézni saját vélt vagy valós félelmeivel, szorongásaival, téveszméivel.
  • Akik gyógyulni szeretnének, és nem csak szeretnének, de nagyon is akarják!
  • Akik érdeklődnek az energia testek és csakrák tanulmányozása után.
  • Aki hajlandó tőlem elfogadni a segítséget, iránymutatást. El is végzi a feladatokat, nem csak letölti az oktatóanyagot. Meg nézi a videókat, és jegyzeteket készít magának. Rendszeresen gyakorol, meditációt, jógát, mindent, amit adok. Feltétel nélkül elfogadja a tanításomat.

Hogyan tudok segíteni neked?

Az éveken át tartó tanulmányozásból, és írásból összeállítottam számodra egy komplex tanfolyamot, minden egyes csakráról, melyik fizikai szervhez kapcsolódnak, milyen betegség alakulhat ki elzáródásuk esetén, hogyan tudod ezt orvosolni? Hogyan jelennek meg ezek a blokkok lelki és szellemi szinten? Hol vagy zárolva? Milyen reflex pontokon át tudod stimulálni a csakráidat? Milyen kristálykövekkel és gyógynövényekkel tudod erősíteni az adott csakrádat? Milyen hangkódokkal, színekkel tudod gyógyítani? Milyen szimbólumok tartoznak egy-egy csakra ponthoz? Szellemi és lelki szinten hol jelenik meg az életedben a leblokkolás, hogy hogyan tudod ezt mély belső munkával feloldani? Azonnal menni fog? Nem! Mesteri szinten fogod űzni? Csak rajtad áll! Rengeteget kell gyakorolni! A tudást és gyakorlatokat és hozzá az erős iránymutatást adom át! Mindegyik csakrához külön varázsigét, mesét, és meditációt fogsz kapni. A meséket, tanítással együtt videóban küldöm ki. Ezt általában nagyon szeretik, a csakra kártya mesék videó, 50 db-ot kapsz tőlem! 7 videó minden alkalommal, kb. 40-60 percesek.

7 oktató könyv, 7 meditációs hanganyag, 50 videó letölthető formában. 7 hónapon át. Minden hónapban 1 könyv, 1 meditáció, 7 mese videó. 9 termék!

csakra-csakratanfolyam-oktatas-konyvek-nagyszaffinaeletmuvei-meditacio

7 hónapos gyakorlatias tanfolyam, jógával, relaxációkkal, meditációkkal, rajzolással, feladatokkal, fizikai, szellemi, lelki oldásokkal, adott csakrához tartozó szervek, gyógynövények, kristályok, gyógyító színek, hangok, csakra kártyák és csakra oldó varázsigék, mesék megismerésével.

Tehát összesen a 7 hónap alatt több, mint: 1000 oldalnyi oktatást, könyvek 160-200 oldalas terjedelemben, 175 perces meditációt, és 2000 percet velem személyesen videóban! A magyar nyelvű oktatásban szankszrit szavakat is fogunk tanulni. Az oktatás vizsgával zárul és a sikeresen elvégzőknek egy oklevelet adunk át, amely tanúsítja a tanfolyam elvégzését.

Van lehetőség rövidebb vagy hosszabb időt is kérni! 10 hét (2 hónap, extra intenzív tanulás) 4 hónap (közepesen intenzív), vagy 7 hónap (normál havi tanulás) Ezt személyes konzultáción megbeszéljük. Online tanfolyam, otthonról neked! Te osztod be az idődet!

Ha te is elakadtál az életedben, vagy szeretnél spirituálisan fejlődni várlak szeretettel a csakra tanfolyamon!

Adok egy linket itt bővebb információt kapsz, és ha bármi kérdés még felmerülne írj rám privátban! Személyes konzultáción (online) felmérjük hol akadtál el, melyik csakrád van zárolva, mi most a problémád, min szeretnél változtatni, miért akarsz részt venni az oktatáson, hogyan tud ez neked segíteni, és hajlandó vagy-e tenni a változásért! Melyik tanulási opció a legalkalmasabb számodra, és milyen kérdések merültek fel benned? A konzultáció díjtalan, de időponthoz kötött! (Kérlek, ha foglalsz nálam időpontot, és bármi közbe jön, előtte egy nappal jelezd, mert mástól veszed el az időpontot! Köszönöm!) Láthatod, mennyi mindent beszélünk át röpke 40-50 percben. (Előfordul ritkán, hogy még ez sem elég, és igény esetén kell még egy átbeszélés, természetesen ez is díjtalan.)

Itt a linken nem csak plusz információkat kapsz a csakrákról, a tanfolyamról, de megnézheted mit mondtak azok, akik már elvégezték, és azt is milyen kérdéseket tettek fel eddig a leggyakrabban, továbbá milyen garanciákkal adom neked a teljes komplex tanfolyamot:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

Ha még kell egy kis megerősítés, tartok élő webináriumot, a csakrák, energiák működéséről, röviden, kapsz egy átfogó képet az egészről. Nyílván nem helyettesít egy több hónapos komplex tanfolyamot, viszont felteheted a kérdéseidet ott is, illetve jobban megismerhetsz engem is. A következő Csakra Webinárium időpontjait lásd az alábbi linken, online, privátban kapsz tőlem e-mailben belépési kódot! A következő Csakra Tanfolyam indulását pedig szintén az alábbi linken találod, nyilván nem aznap kell leadni a jelentkezésedet, hiszen előtte még kell konzultálnunk!

Találkozunk a Csakra Tanfolyamon!

 

nagyszaffina-nagyszaffinaeletmuvei

Szeretettel: Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Más Világban Élek:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek