Mi tart vissza attól, hogy tanulj, fejlődj?

Az életben sokszor kapjuk a feladatokat, leckéket, különböző nehézségi fokban. Az hogy hogy oldjuk meg és hányszor jön elő ilyen-olyan csomagolásban, rajtunk múlik. És ezt egy nyugalmi állapotban még könnyebben mondjuk, de mi van akkor, ha felborul ez a nyugalmi állapot, hirtelen csőstül rohamoz meg minket az élet feladatokkal, problémákkal? Beskatulyázzuk magunkat mennyit bírunk, hitrendszerekkel, mit illik, mit nem, minek milyennek kellene lennie, és összenyomnak idővel a problémák. Összezavarodunk, legyengülünk, nem értjük mit csináltunk rosszul az életben, másnak miért könnyebb, és hogyan lehetne kimászni abból a helyzetből, amibe kerültünk. A legtöbb ember nem akar fejlődni, nem akar más kárán sem tanulni, és nem néz bele a tükörbe sem, ő mit rontott el. A legtöbben szeretnek kihárítani, más bűnbakot keresni, vagy egyszerűen struccpolitikát folytatva bedugni a fejüket, vagy elfordítani és nem venni tudomást a dolgokról. Csakhogy ezzel nem oldottuk meg az életbeli leckéinket! És újból visszajön, mint a bumeráng! Minden okkal történik. Még ha kellemetlen is néha az adott történet. A kérdés az, hogy kezeljük az adott szituációt. Miért jelent meg, mit kell belőle megtanulunk, és milyen üzenetet közvetített számunkra vagy a másik fél számára? De a többség beleragad a sárba, és nem tud egyedül kimászni. Eleinte azt hiszi igen, de nem is látja be, hogy nem megy egyedül. Beleragad egy kapcsolatba, egy munkába, egy házba, a vélt hitrendszereibe, hogy neki úgy sem sikerülhet és az élet már csak ilyen, és az emberek meg amolyanok. Egyféle készséget elsajátítani, magunkévá tenni, mindent az életben tanulni kell! Mit hogyan kezelünk és oldunk meg. Milyen jellemmé válunk, milyen attitűdöket veszünk fel, és végül is milyen tiszta lesz a szellemünk, lelkünk. Tanulható a szeretet, a megértés, a tisztelet, a megbocsájtás, az odaadás, a hála, a türelem és még sok minden más. Könnyebb lesz az élet? Könnyebben fogod kezelni, ha átlátod az energiáért folyó harcokat!

„Miben tudok segíteni az energia oldással?” Kinek érdemes jönnie? Miért lehetek én a te választásod? Hogyan fogok neked irányt mutatni, milyen eszközökkel? Kicsit jobban megismerhetsz engem:

A kérdés az, téged mi tart vissza attól, hogy fejlődj? Hogy felismerd végre az önkorlátozó hiedelmeidet, hogy lehet másképp is élni, gondolkozni, szeretni. Ha nálad mindegy kiegyensúlyozott és harmonikus akkor az csodálatos! De ha nem, és elakadtál, és hajlandó vagy tovább lépni, fejlődni, energia rendszereket megtanulni, írj rám és felveszlek a hamarosan induló csoportba! Csakra Tanfolyam lásd a linket mikor indul!

Nagy Szaffina Életművei író, spirituális tanító