Mi nem a webinárium?

Többen is jelentkeztetek a Csakra Webináriumra, aminek nagyon örülök, és köszönöm! Hamarosan találkozunk! Örülök, hogy ennyi embert érdekel az energetika, a szimbólumok, kódok, a gyógyulás, a spirituális fejlődés. Néha kapok kérdéseket az előadással kapcsolatban és úgy látom, jó ha pár információt megosztok, mi nem a webinárium, és mi valójában.

Mi nem a webinárium?

Nem a gyors megoldások egyike.

A gyors, egyszerű út lesz a keresendő, és én ezt a pirulát nem tudom nyújtani. Egyre kevesebben értik meg a kódokat és kevesebben érdeklődnek a saját gyógyulásuk, jólétük felöl. Egyre kevesebben akarnak valamit tenni önmagukért, felelősséget vállalni. Egyszerűen nincs türelmük. „Most adj Uram Isten azonnal mindent!” Ez nem az az út.

Nem tanfolyam.

A webinárium egy órás, abszolút nem tudja és nem is célja helyettesíteni egy komplex több hónapos tanfolyamot! Amit átadok, egyedi, komplex 7 év kutatási munkája. Nyilván nem tudom átadni egy órában, de a lényeget igen. Egyféle eszenciált adok át neked a webináriumon, lásd mi hogyan függ össze, a fizikai szerveidnél, a kapcsolati mintáidnál, a családi drámáknál, születésednél, életfeladataiddal. Mivel 1 órában találkozunk, ezért nagyon pörgős lesz, turbó fokozat lesz, a tanítás az online, lassabban a Te tempódban történik majd. Főleg a meditációkhoz is igen nagy nyugalom szükségeltetik.

Nem elég, hogy mély tudást és változást hozzon.

Természetesen adni fog tudást, de elsősorban egy összefoglalót ad át, egy sűrítményt, nem pedig mély gyakorlati képzést. Ha valaki úgy hiszi, hogy eljön egy webinárra és ő majd összeszedegeti ebből a tudnivalókat, nagyon téved. Ha így lenne, egyrészt nem lenne szükség tanítókra, tanácsadókra, mentorokra. Ha olyan egyszerű lenne, nem lenne szükség oktatókönyvekre, gyakorlati képzésekre, meditációra, több órányi videókra. Több év tudását adom át neked, folyamatosan fejlesztem, neked én időt és éveket spórolok meg! Összehalászhatsz könyvekből, internetről egyéb infókat még, de hidd el, senki nem adja át a teljes egész tudását ingyen, sőt amit én átadok teljesen egyedi, nem másolt anyag, gyakorlati tapasztalati úton létrejött nem egy tanfolyami anyagból. Hétköznapi emberek, hétköznapi problémájára íródott, elsősorban magyaroknak, a mag népének, a magyar szó jelentéseire és a szankszitra is külön kitérek.

Nem végzünk tisztító programot.

A webinárum elsődleges célja hogy átadjam dióhéjban a csakra pontokról, amit tudni érdemes. Mivel ez csupán másfél óra lesz, ami tényleg csak arra elég, hogy megmutassam a felszínt, a bővebb megértéshez, tudáshoz idő és sok gyakorlás kell! Még 7 hónap is nagyon kevés. Igazából 7 év kellene, de itt szoktam viccesen mondani, hogy akkor senki nem jönne hozzám tanulni. A tisztítást, meditációkat, és egyéb spirituális gyakorlatokat a tanfolyamban adom át.

Nem beszélgetés

Nem tudom ki, hogy van vele, de voltam pár előadáson, amikor elment fél óra azzal, hogy mindenki feltette a saját életében fontos kérdéseket. Ami jó, mert azonnal kap rá valami választ, de ahhoz hogy megoldj egy problémát nem elég egy gyors válasz. Másrészt nem biztos, hogy más is kíváncsi az illető problémájára. Mindenkit a saját élete gondja érdekli. Így van lehetőség kérdezni személyesen e-mailben a webinárium utáni napokban.

Mi a webinárium?

Egy-másfél órás online előadás egy adott témában, szakterületen, melyből tudunk tanulni, átlátni az adott témát, és kérdezni. Lehet jegyzetelni, és ha van felvétel azt újra meglehet nézni korlátlanul. Minden webinárium lényege általában az, hogy az adott szakterületet átfogóan, a leglényegesebb pontokat átvéve megismertesse a nézővel. Bármilyen szakterületről legyen is szó, lényeges hogy MEGÉRTSÉK az emberek, és azt is hogy MIBEN tud nekik SEGÍTENI és HOGYAN az ő életükben, az ő adott problémájukban, netán vágyaikban. Az is lényeges hogy ne legyen unalmas, legyen kicsit szórakoztató, még ha komoly témáról is van szó, pl: gyógyulás, és legyenek benne hétköznapi életbeli példák, amelyek velünk emberekkel esnek meg, ezekkel tudunk azonosulni. Egy adott szakterületet – legyen szó bármiről is – általában évekig tanulmányozzák, kutatják az emberek, mire szakértőjévé válnak, és még azután is tanulók maradnak, attól függően, hogy tovább tanítják-e. Tehát egyszerre válik az illető tanítvánnyá és tanárrá. Ebből következik, hogy egy, másfél órás előadásban, (ahol még bele kell férnie egy rövid bemutatkozásnak, megoldás javaslatnak, és esetleg a végén kérdéseknek is) csak a felszínt tudja az előadó megismertetni, dióhéjban egy cseppnyi esszenciált tud átadni az érdeklődőknek.

Miért éri meg eljönni akkor a webináriumokra?

Akit egy adott szakterület érdekel, vagy épp az tudna neki segíteni, kap egy kis rálátást, az adott témáról. Jobban bele tudja magát ásni, és eltudja dönteni kell-e neki ez az adott téma. Szeretne-e tovább haladni ezen az úton. Megismerheti a szaktudás mellett az előadó személyiségét, érezheti, hogy tud-e vele együtt rezonálni, szimpatikus-e számára, vagy sem, van-e közös pontjuk, eltudja-e fogadni őt tanítójának, mentorának. Itt megemlíteni a túlzott kritikusságot, „én már mindent tudok” „ez nekem is menne” „ezt én is tudom” és csak a hibák keresését minden szóban, mozdulatban, ennek is oka van és lehet elénk tár magunkról egy tükröt, „miért is zavar ez engem”? Néha annyira okosak vagyunk egyedül, hogy nem tudunk tovább haladni sem magunktól sem másokkal. Nyitottság és alázat kell egy-egy szakterület, és szakelőadó elfogadásához. Ezenkívül kérdezhet a néző, élőben, vagy ha erre nincs lehetőség, vagy nem jutott már rá sor, webinárium megnézése után felveheti vele a kapcsolatot, és ott kérdezhet. A webináriumok mindenképpen szuper lehetőségek arra, hogy bepillantást nyújthassunk egy-egy adott szakterületre, és megoldási rendszereket ismerjünk meg. Növeli a nyitottságot bennünk, az elfogadást, tanulhatunk valami újat, hozzáad valamilyen értéket az életünkhöz, válaszokat kaphatunk, és kapcsolatokat építhetünk. Kaphatunk egy új iránymutatást, merre haladjunk tovább.

Mi a webináriumok lényege? Hogyan zajlik egy webinárium?

Online történik, általában belépő kóddal. Otthon kényelmesen mindenki megtudja nézni. Ha van felvétel, vissza is tudja nézni, pörgetni, ahányszor csak szeretné. Az előadó beköszön, röviden bemutatkozik, felvázolja miről lesz szó másfél órában, és vagy power pointos képes vetítést, videós vetítést ad le, vagy csak ő maga beszél a videóban. Ez lehet élő, vagy lehet előre felvett. Beszél az adott témáról, szakterületről, felvázolja az adott problémákat, hiányokat, vagy vágyakat és erre ad megoldási rendszert. Minden webináriumnak ez a lényege. Az ő megoldási rendszerét fogja bemutatni röviden, átfogóan a végén, ez lehet egy tanfolyam, egy könyv, letölthető e-book, személyes konzultáció, terápia, stb… Végezetül, ha van lehetőség lehet kérdezni, ha nem fel lehet keresni az előadót e-mailben, és ő ott fog válaszolni az adott kérdésre, problémára ad egy vagy több javaslatot.

Ami lényeges!

A webinárium másfél órás, abszolút nem tudja és nem is célja helyettesíteni egy komplex több hónapos tanfolyamot! Nem helyettesít terápiás vagy orvosi kezeléseket.

Sok hasznos információ lesz, érdemes lesz jönnöd! A felvételt kifogom küldeni számodra e-mailben. Részletekről és belépési kódról hamarosan küldök még információkat, tudnivalókat, hogyan tudsz részt venni a webináriumon.

Megmutatom hol van most Neked elakadásod, melyik csakrádnál! Nagyon egyszerű lesz, ugyanis rögtön Te magad rá fogsz ismerni! A gyakorlati munka pedig ez után következik egy következő szinten, és lépésben ahol CSAK KIZÁRÓLAG VELED foglalkozom!

Csakra Webinárium 2024 Május 14. kedd 18 óra.

Milyen élményt adott másoknak a csakra webinárium? Még több beszámoló ITT:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/milyen-elmenyt-adott-a-csakra-webinarium/

Megér neked az életedből másfél óra összpontosítás, hogy „kicsit” képben legyél?

RÉSZLETEK  és FELIRATKOZÁS ITT:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/energia-kodok-a-testedben-eloadas/

Szeretettel: Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Kövess be Facebookon is ITT:

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650