Megváltoztatom Önmagom!

2024-es év végre legyen az, amit nem halogatsz, meglépsz, és ha eddig gondolkoztál azon, hogy eljössz hozzám tanulni, tedd meg végre ezt a lépést! Én azon leszek, hogy segítsek neked, előadásokkal, videókkal, információkkal!

Háromféle lehetőséget nyújtok számodra! Az első havonta tartok élő webináriumot, „Energetikai kódok a testedben” díjtalan előadások. Második lehetőség minden héten kedden 17 órakor, élő előadások csakrákkal, energiával kapcsolatban, hol kell változnunk, mit kell még megfejlődnöd, hol vagy elakadva, hogyan jeleznek a szerveid. Ez az Aranyfőnix alap tanuló csoportban érhető el. 2024-ben minden hónapban végig megyünk egy-egy csakrán. Kaptok kis videókat, írásokat is. Harmadik lehetőség itt tudsz fejlődni és tanulni a legtöbbet, tudásom és kutatómunkám legjavát adom át neked, több mint 7 év kutatómunkáját adom át, 7 teljes oktatókönyvben, (200 oldal/könyv) gyakorlatokkal, 7 varázsigével, 60 gyógynövénnyel, 60 kristállyal, 70 jóga ászanával, 70 reflexpontokkal, több, mint 100 feladattal. Kapsz még tőlem 7 egyedi meditációt, és 60 videót! Teljesen egyedülálló a képzés, egyedileg kidolgozott, és az oktatás végeztével oklevelet szerezhetsz, sikeres vizsga után! Mind ezt a Prémium Tanulócsoportban adom át számodra! Mind két csoporthoz regisztráció szükséges, a prémium minőségnél személyes felvétel szükséges! Díjmentes előadásokat, információkat e-mailben küldök ki számodra! Te az Alap tanulócsoportba vagy a Prémium kategóriába szeretnél-e tartozni?

Aranyfőnix csoport csatlakozás itt: (Tagsági kérdéseket ki kell tölteni!)

https://www.facebook.com/groups/473999981533661

CSAKRA TANFOLYAM bővebb információ, vélemények, tapasztalatok, kérdések itt: (Vigyázat már másolják, képekkel, információkkal együtt! Biztosíthatlak minden, amit én átadok neked az saját írás, saját videó és hanganyag, és több év munkája, nem összelopkodott másolat.)

Írj nekem privátban messengeren, vagy e-mailben nagy(pont)szaffina(kukac)gmail.com és felveszem veled a kapcsolatot!

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu