Meghívó

Örömmel és szeretettel hívlak meg ingyenes eseményre, életem leghosszabb eposzára, (10 részes lesz) A Más Világban Élek oldalra. Mint tudjátok, művészi oldalam is van, nem csak vegán vagy spirituális, de nálam ezek összefüggnek, mint egy óriási puzzle, mert így vagyok önmagam! (Verseim is spirituálisak.) Lényeg, életünk lapjairól lesz szó, jelenleg nem tudok olyanról, aki ezt megírta volna ilyen formában, szóval mondhatom egyedülálló lesz! Számomra ez nagy dolog, és nagyon örülök minden jelenlétnek, támogatásnak!  Itt tudod megnézni az eseményt:

Tarot Arkánum Meséi Esemény:

https://www.facebook.com/events/3526920684245195/?active_tab=discussion

Érdemes rákattintani, (online lesz,) mert akkor segítesz a Facebook algoritmusának és biztosan nem maradsz le semmiről se! Az Eseménynél (kattintsatok a az esemény linkjére) a beszélgetésnél még jó pár poszt olvasható a témában!  Jelezd az eseménynél ha jössz! Köszönöm!

Hogy fog ez történni? Online lesz, itt az oldalon, 10 részes, várhatóan, tehát egy nagy eposz fel lesz részeire tördelve. Azért mert így is nagyon hosszú lesz a történet. Az arkánum összes szereplője felvonul, különböző életeseményekben vesznek részt, pontosan, mint a mi életünk történései. A Bolond elindul útjára megkeresni valamit, útját keresztezi a Mágus , a misztikus Főpapnő , találkozik a gyönyörű Úrnővel , a Királlyal , és a Főpappal . Vajon megtalálja-e útján a Bolond amit keresett? Milyen titkos esemény történik a Király kertjében? Milyen titokra fog fény derülni? Hogyan bontakozik ki a történet? Ki hol ismer majd magára? Melyik kártya lapon? Kövesd végig az induló mesét, melybe megjelenik a Halál, az Angyal és az Ördög is. Vajon te hogy döntenél, mit tennél a Bolond helyébe? Különböző helyzetek és kihívások lesznek, amivel meg kell küzdenie, akár csak nekünk, embereknek is, életünkben folyamatosan döntéseket hozunk, melyeknek következményei vannak.

 

Izgalmas történet, 10 részen át, a Más Világban Élek oldalon. Írottan kerül fel egyelőre, bár eltudnám képzelni filmesítve is. Akár egy jó Netflix alap is lehetne. De ott még én nem tartok. Igyekszem szép képekkel illusztrálni majd, amit átadok, hogy a lehető legjobban érthető legyen éppen melyik kártyánál járunk, mi az üzenete. Illetve hozzászólásban is megírom melyik arkánum.

Április 12.-től pedig Tarot versek lesznek, azok inkább tanító jellegűek, míg a mese az inkább egy egész történet. Izgalmas lesz! Gyere! Tarts velem!

nagyszaffina-nagyszaffinaeletmuvei

Nagy Szaffina Életművei

Ha szeretnéd a többi oldalamat is megismerni, spirituális tanításokat, videókat, ITT a linken megnézheted:

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Más Világban Élek

https://www.facebook.com/masvilagbanelek