Meditáció könyv

Minden, amit tudni akartál a meditációkról.

Tegyél velem egy kis utazást a transzvilágok felé. Ez a meditációs e-book segíthet téged megismertetni a mély relaxációs állapotokról, és hogy ezek miért jók és hasznosak a szellemi, lelki fejlődésünkhöz. Lehet, most még csak ismerkedsz a meditációval, a relaxációs technikákkal, és felmerült benned jó pár kérdés. Ezekre igyekeztem röviden válaszolni ebben a kis e-bookban. Könyvemmel a fő célom az, hogy kicsit bevezesselek ebbe a világba, felkeltsem az érdeklődésed, és ha mélyebben is szeretnél tanulni, bizalmat ébresszek benned, megmutassam milyen képzésen vehetsz részt általam, és hogyan válhatsz te is tanítvánnyá. Ha már jelenleg is gyakorolod a meditációt, vannak sikerélményeid, tudatos vagy az álmodásban, asztrál világban, meditációkban, energia felvételekben, továbbadásban, gyógyításban, tudatos teremtésben, akkor lehet, hogy sok minden számodra nem lesz új. Sőt ismerős lesz, és nyugtázhatod bizony ezt már te is tudod. De tudod mi a jó ebben? Amikor olyat olvasunk, amiben már otthon érezzük magunkat? Megerősít bennünket, hogy igen jó úton járunk. Növeli az önbizalmunkat, hogy igen ezt már tudom. Ismerős terepként nem érezzük azt, hogy semmit sem értünk. Segíthet bennünket abban, hogy másoknak is vannak hasonló élményeik, tapasztalataik, ez szinkronicitást, rokonlélek érzést adhat bennünk. Továbbá megerősít bennünket más nézőpontján át. Ezért is szeretek én is hasonló témákban olvasni más-más íróktól. Olyan is előfordul, hogy elolvasok egy könyvet adott életszakaszban, tudatállapotban és pár év múlva újra elolvasom és ismét mást fog adni. Tehát egy könyv olvasása nem pusztán az írói érdem, hanem főleg az olvasó érzelmi és tudati világának visszatükröződése. Mire van most éppen szükséged?

Egyszerre vagyunk tanítványok és tanítók. Mi értelme lenne tanulnod, ha nem adod tovább a tudást, nem okítasz másokat? Akár csak egy embernek is jobbá teszed az életét. Vagy legalább a sajátodat. De ha önmagad életét jobbá teszed, felemeled, már mások rezgésszintjére is hatással leszel, és fordítva is éppen így van. Ezért is lenne szükséges emelni a rezgésszintet, a tudat felemelkedjen, és hallgass jobban a megérzéseidre, intuícióidra, álmaidra, üzenetekre és jelekre, hogy élj egy magasabb tudatosságban, és vigyél magaddal másokat is!

Mindig tanulunk valami újat, minden nap, mindenkitől, még ha csak apróságot is. Figyeld csak meg önmagad életében! Mindennap egyre jobbá és jobbá válsz. Vagy épp lefele fejlődsz, és rosszabbá, ha éppen nem figyelsz magadra, de nyilván akkor nem ezt olvasnád. Vagy lehet, pont azért olvasol ilyen témát, mert szeretnél kivergődni a mocsárból, amiben éppen belezuhantál. Lehet épp egy szalmaszál. Ilyen is előfordult már mindannyiónkkal. És ezzel sincs semmi baj! Néha pont egy mondat kell valakitől, hogy kimásszunk a saját gödrünkből. Remélem te is találsz majd olyan témát, vagy akár egy mondatot ebben a könyvben, ami megérint téged, ami hatást gyakorol rád! Ha csak elindít benned egy gondolatszálat már megérte! Nekem is, neked is! Kívánom hát, hogy nyitott elmével ülj le ennek a könyvnek az elolvasásához, ne csak végig hadarj rajta, valóban legyél benne! A nyitott elme az jelenti, leteszed a kritikus vastag szemüvegedet, és érdeklődéssel tudsz figyelni, sőt befogadni máshonnan érkező, más információkat. Ennek a könyvben az elsődleges célja az, hogy megismertessen a meditációval, alapfogalmakkal, válaszoljon számodra pár kérdésre, ami lehet foglalkoztat, és felkeltse a meditáció, ellazulás iránti vágyat. Miért is lenne ez fontos a te életedben? Mert a meditációval ellazult állapotot tudsz létrehozni, ami pedig igen csak befolyásolja a spirituális képességidet, a harmadik szemed aktiválását, a tudatos álmodást és még jó pár testi, szellemi képességet, mint a gyógyulást, szervek regenerálása, jövőbelátás, megérzések, problémamegoldás, türelmesség, empatikusság, tudatos teremtés, stb. Bővebben lásd a könyvben.

A könyvben ismertetett bővebb technikákra nem térek ki, arra való a képzés. A meditációkat mindenki saját felelősségére vállalja, és nem helyettesíti az orvosi ellátást, szakvéleményt, de kiegészítésként erősítheti, támogathatja azt. Köszönöm, hogy letöltöd a könyvet, hallgasd meg a gyógyító meditációt is, (lásd lejjebb) és ha bármi kérdés felmerül, keress meg bátran!

Tartalom:

  • Mit jelent a meditáció, honnan ered?
  • Hogyan álljak neki?
  • Milyen féle meditációk vannak, és melyik a legjobb számodra?
  • Mi nem a meditáció?
  • Hányszor végezzük és kiknek lehet, árthatunk-e vele?
  • Hogyan kapcsolódik a meditáció a csakrákhoz és miért tudja segíteni azok működését?
  • Megélt gyógyhatások, tapasztalatok
  • Csakra tisztítás
  • Mivel foglalkozom?

A könyv színes képekkel, Más Világban Élek spirituális művekkel, és Csakra Oktatóanyag idézetekkel gazdagított.

„Minden kristály, mag, DNS molekula, atommag megtalálható a szent geometriában, így a metatron kockában is. A kockák a háromdimenziós síkot, míg a gömbök a szellemi fejlettséget jelenítik meg bennünk. Vannak, akik számára az ezen való meditáció segít megismerni, megérteni a Világegyetemet, az Univerzumot, a teremtést, és intuíciókat is kapnak. A szellemi átalakulásban tud segíteni, a belső alkímiai munkákban.”

Részlet a „Visuddha csakra oktató” könyvből.

Az összes csakra oktatóanyag és hozzájuk tartozó meditáció, plusz tanító videók, jóga gyakorlatok a Csakra tanfolyamban érhetőek el.

CSAKRA TANFOLYAM

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

A könyv terjedelme 55 oldal. Letölthető formátumú, e-book. A könyv ára: 3990 Ft. De most díjmentesen kérhető a Gyógyító meditációval egy csomagban. Kérd hozzá a letölthető „Gyógyító meditáció” hanganyagot is! Vezesd elméd és lelked egy olyan varázslatos világba, ahol ellazulsz, leadhatod a napi terheket, megmártózhatsz a gyógyító élet vízében, sejtjeid feltöltekezhetnek, te magad pedig újjászületsz. Részleteket ITT olvashatod:

Szeretettel: Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Kövess be Facebookon is ITT:

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Aranyfőnix csoportban:

https://www.facebook.com/groups/473999981533661