„Már mindent megpróbáltam”

Aztán kiderül mindent mégsem. Van egy mondás: „Segíts magadon, Isten is megsegít!” Aki nem tud önmagától tudatossá válni, aki nem magától kezdi el a változást annak igen nagy fájások, fenékbe rúgások kellenek az életben, – ez van az emberek 98%-ánál, ezek a fájások és félelem alapú negatív motivációk – és akkor is önmagának kell rájönnie, változnia, fejlődnie! Önmagjának! Szabad akarattal rendelkezünk, még sem használja ki a legtöbb ember arra, hogy fejlődjön vagy változzon! Egy tanfolyam, egy gyógyító, egy tanácsadó, egy magát mesternek hívó ember, vagy egy jó barát, mindig csak iránymutatást tud adni számodra! Értékes, hasznos tanításokat természetesen, valódi tudást, bölcsességet. A gyakorlatot neked kell elsajátítanod! A legtöbb ember sajnos nem tudatos. Nem dolgozik igazán magán. Elvégez egy reikit, egy agykontrollt, stb… bármilyen más tanfolyamot, és akkor még lelkes, de utána nincs gyakorlat, több évről beszélek! Nem sajátítja el! A reiki jó, a jóga is hatásos, a gondolkodásmód tudatosítása is idő, míg fejleszted, de gyakorolni kell! „Kipróbáltam ezt, azt, voltam itt, ott, már mindent felfedeztem, amit csak lehetett, én már mindent tudok elméletben tökéletesen, nekem nem lehet már újat adni, se tanítani, rajtam senki sem tud segíteni.” Próba. Mit jelent a próba? Adok neki egy kis időt, és a türelmetlenségünktől, lelkiállapotunktól függően eldöntjük mi működött és hogyan? Mennyi időt adok egy adott dolognak? Egy napot? Egy órát? Egy hetet? Fellehet próbálni egy ruhát, meglehet próbálni benyomni egy gombot a számítógépen, ki lehet próbálni egy finom receptet, és még sok minden mást. De az életünk rendbetétele, jobbá tétele, az energiánk kiegyensúlyozása, a testünk jóléte, az egészségünk helyreállítása nem szabad, hogy próbálkozás legyen! Ez annál sokkal fontosabb és értékesebb! Csak próbálkozás van, de nem valódi elkötelezettség, tudás, gyakorlás éveken át, elsajátítás, magadba mélyedés.

A másik, ami ebben a mondásban nagyon feledésbe merült már, az Isten. Istennél minden lehetséges, a gyógyulás is, mert valóban nincs gyógyíthatatlan! De az emberek mára elfelejtették, és ezt az erőt! Én erről tanítok és beszélek! Minden spirituális tan erről szól, csak ma már becsomagolják divatos nevekbe. Változunk, a világ is változik, most ez a trend, de attól még az évezredes bölcsességek ugyanazok maradnak! Tehát ha te még nem vagy az Isteni úton, (nem vallásról van szó) akkor betegségek lépnek fel, sajnos ez normális itt a Földön. És a betegség nem csak fizikai, az már egy külső jeladó. Tudod-e hogy kell felvenni az erőt? Tudod-e hogyan gyógyítsd meg magad? Minden nap használod-e felveszed-e azt az erőt, használod is? Valószínű nem, mert a legtöbb ember nem is érti igazán. Vagy túl egyszerűnek tartja és nincs becsomagolva több százezres jól csengő szupertanfolyamba. Vagy annyira szűklátókörű hogy csak az adott vallását fogadja el, és nem látja, hogy minden EGY, és összekeveri a vallást az Isteni erővel. Vagy annyira racionalista szemléletű, csak az anyag világában hisz, amit fizikailag érzékel, tapasztal, megfog és lát. Van még egyféle szűklátókörűség, ami hasonlatos a spirituális egóhoz, bár nem az, amikor valaki egy adott szellemi irányzatban hisz, azt fogadja el, azt viszi tovább, azokkal a bizonyos megfogalmazásokkal, szavakkal, amiket ő tanult, megismert, és attól nem tud tovább látni, hogy lehet, amiről a másik beszél épp ugyanaz. Ez is egyféle szűklátókörűség. A baj az, hogy pont a harmadik szem csakrát tudja elzárni, megrekeszteni, ha valaki nem eléggé nyitott, és bezárul szellemileg is.

Miért írom ezt olyan biztosan? Miért vagyok magabiztos abban, hogy amit átadok segíteni fog, persze csak akkor, ha átülteted a gyakorlatba és használod. Mert én saját magamon, fizikai testemen, belső szerveimen, szellemi és lelki mélységekben tapasztaltam meg a gyógyíthatatlant, az elviselhetetlent, a fájdalmakat, a megbocsájthatatlant, és hogy mindezek ezek vélt információk, melyeket elmélyítünk és elhiszünk saját magunkról az életünkről. Egyszer az egyik legnagyobb fájdalmaim közepette azt írtam fel magamnak: „A szenvedés az, amit azzá teszünk!” Noha szenvedtem, fájt, de megtanultam felülemelkedni, úrrá lenni a fájdalmon. Erős akarat kellett hozzá. Megtanultam a fizikai szerveken és nyers vegán étkezésen, gyógynövényeken túl, az energiarendszerek megismerését, hogyan tudom a sejteket, az egészségemet megváltozatni. Idő kell hozzá. Sok. Megtanultam nincs gyógyíthatatlan, nincs elviselhetetlen, vagy megbocsájthatatlan. Minden belőlünk indul ki. Bennünk kell, hogy rend legyen! Mi hogy állunk hozzá az adott dologhoz, történéshez, tovább tudunk-e lépni. És ez sosem könnyű, hipp-hopp. A változás fájdalommal jár. Önmagunkba nézni, bele abba a torztükörbe, amit felépítettünk az életünkről. Látni a hibáinkat, törtetésünket, vagy épp lustaságunkat, félelmeinket, mit miért nem merünk meglépni, felvállalni, elkötelezni. Megtapasztaltam. Láttam. Érzékeltem. Átéltem. Ez az, ami nekem van. Ez az, amit nem vehet el tőlem senki, de én átadhatok belőle egy részt. Megtapasztaltam milyen a halál szélén, milyen az angyali érintés, milyen egy más világ, milyen érzés mindent elveszíteni, és mi az az Isteni erő. Hogy semmi sem lehetetlen, és milyen teremtő erőnk van! Tapasztalat, saját bőrön, saját testben, saját szervekben, elmében és szívben. Ezt leírtam, tanulmányoztam, kutattam, és életcélul tűztem ki, hogy átadom másoknak, akik gyógyulni szeretnének, vagy spirituálisan fejlődni akarnak.

Amit én átadok gyakorlati tudás, de el kell sajátítanod, és helyetted, ahogy nem tudok enni, nem tudom megtanulni. Csak olyat adok át, amit én megtapasztaltam és végzek! (Ezért szoktam viccesen mondani űrhajó vagy repülő vezetést nem tartok.) Minden tudás, amit elsajátítasz – ez nem azonos azzal, hogy elolvasol egy könyvet – tudás, gyakorlat, átültetés a mindennapi életbe, használat – csak akkor ér valamit, ha azt használod!

Amit átadok egyedi, komplex, saját írás, 7 év kutató munkája, saját tapasztalatokon és gyakorlatokon alapszik, 7 könyv, 7 meditáció, és közel 60 videó. Sajátos rendszer, amit kidolgoztam, bátran mondhatom, hogy Magyarországon egyedülálló, magyaroknak, a mag népének íródott. 20 éve oktatok, és biztos lehetsz benne, hogy nem fogok csak 1-2 mondatot átadni. Miért lehetek én a te választásod? Hogyan fogok neked irányt mutatni, milyen eszközökkel? Kicsit jobban megismerhetsz engem:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/miben-tudok-segiteni-az-energia-oldassal/

A csakrákról és a velük kapcsolatban lévő szimbólumokról, számmisztikáról, jelentésekről, összefüggésekről, hang és szín kódokról, kristályokról, gyógynövényekről is nagyon szívesen tanítok Neked a Csakra Tanfolyamban.

Tanuljuk a gyökér csakrát, minden, ami anyagi, pénz, biztonság, család, a szakrális csakrát, ahol a teremtést tanuljuk meg, és fogjuk tanulmányozni mélyen. Az akarat csakrát, szív csakrát is. Megtanuljuk a megértést, elfogadást, megbocsátást, elengedést is. A torok csakrát, megtanuljuk az érthető és jó kommunikációt, harmadik szem csakrát, ahol leküzdjük a tévhiteket és a korona csakrát, ahol megtanulunk kapcsolatba lépni az isteni forrásunkkal, egyesülni vele, felhasználni a kozmosz energiáját, amit használhatunk gyógyulásra, gyógyításra, teremtésre, bevonzásra, önmagunk újjáépítésére. Természetesen ezt 7 hónapon keresztül, sokkal mélyebben átvesszük, mind a 4 területet összefogva, fizikai, szellemi, lelki, energetikai. A Csakra Tanfolyamomon 7 év kutató munkáját és nem csak elméletet, de gyakorlati tudást is adok át. Persze a gyakorlás, az elsajátítás, a tanulás, a tanuló feladata.

Azért, hogy a tanfolyamban is jobban képben legyél, kérlek, tüzetesen olvasd át a Csakra Tanfolyamról szóló leírást a weboldalon!

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Poszt Kép: Pixabay Thank You Fantasy Pictures