Manipura csakra

Manipura 3. Csakra e-book + meditációs hanganyag

Elkészült gyönyörű szép könyvborítóval, + meditációs hanganyaggal, 171 oldalon gyakorlatokkal és színes képekkel, varázsigével. Az akarat, bátorság csakrája, céltudatosság, önbecsülés, önbizalom erősítés és építés, téves hitrendszerek, korlátok és irigység ledöntése, fókuszálás, összpontosító feladatok. Napfonat csakra feloldás, feldolgozás, tanulás. Hogyan nyilváníthatod ki az akaratodat? Hogyan küzd le a bátortalanságodat? Hogyan tűzz ki jó célokat és azokat hogyan is érd el? Milyen eszközökkel tudod erősíteni a céljaidat? Hogyan legyen erőd a mindennapokhoz? És hogyan váj teremtő Istennővé? Hogyan vegyük fel az Isteni erőt, hogyan kapcsolódj a Forráshoz? Milyen gyógynövényekkel tudjuk erősíteni? Mit jelent az napsárga színe? Milyen gyógy kristályok tartoznak hozzá, amivel energetizálhatjuk? Milyen szervi betegségei vannak? Milyen Hz és hang társul hozzá? Örök anyag, és annyi, hogy ezt 2 óra alatt nem sajátíthatod el, itt belemerülhetsz saját érzéseidbe, gondolataidba. Neked készítettem szerető szívvel, hogy otthon is tudj tanulni! Egyedi anyag! Kiegészítve képekkel és Más Világban Élek spirituális írásokkal, versekkel. Olvass bele:

Részletek az könyvből:

„Akarat, önbecsülés, magabiztosság, célkitűzés, bátorság! Mert ezek így követik egymást, ilyen sorrendben. Ezekről lesz most szó. Hogyan lehetne valakinek erős akarata, ha nincs is tisztában önmagával, küldtetésével, ha nincsenek céljai, önállósága, sem bátorsága… Az AKARAT és a BÁTORSÁG csakrája ez! Azért választottam a harcos képet, mert a legjobban példázza az akaratot és bátorságot! Akarat kell ahhoz, hogy véghezvigyünk valamit, előbb mindig a gondolat jön. Lehet ez vágyból is, de létrejön, hogy tegyünk valamit, valamivé váljunk, változzunk, vagy alkossunk bármit is. Akarat kell a puszta kézfelemeléshez is. És ha neked nincs, akkor mások akaratának eszközévé válsz, mint egy bábu. Tudod, mire vágysz, mit akarsz elérni, mit akarsz tenni… egy belső hajtóerőt érzel, és érzed, hogy ez a belső tenni akarásod, vágyad, ez egységben van a Teremtővel, az Istenivel. A kételkedés kap benned helyet és azt kell rendbe tenned, mégpedig, hogy megérdemled-e, eléred-e, képes vagy-e rá? Az önbecsülésedet kell megerősítened, hogy sziklaszilárdon álljon! Mint a két lábad a talajon. És amikor tisztában vagy vele mi a küldetésed, miért jöttél erre a Földre, ki vagy te, akkor ez megszilárdul, és erős magabiztosság vesz körül. Ez olyannyira érezhetővé válik, hogy meg sem kérdőjelezik mások, meg sem közelítenek, csak a nagyon ostobák, vagy még bátrabb, vagy vadabb harcosok. És akkor már nem csak álom lesz többé, vagy álmodozás, hanem célokat tűzöl ki, tudatosan megtervezed a lépéseket, mint egy jó sakkjátszmában és játszol! Lesz célod, amellyel tudsz támogatni másokat is, és önmagad fő küldetését is véghez viszed! Már csak óriási bátorság kell ahhoz, hogy mindezt véghez vidd! Hogy kiállj az emberek elé, ha kell, hogy harcolj, ha kell, hogy megvívd életed kisebb nagyobb csatáit! És akkor önmagadra tekintesz, az önbecsülésedre, újra emlékezteted magadat az első lépésedre, ami idáig vezetett téged, a belső akaratodra, és akkor az megerősít téged! Ad elegendő erőt ahhoz, hogy folytatni tudd, hogy elég bátor legyél! Mert nincs köztes lét ebben, köztes megoldások, félmegoldások, vagy megteszed, vagy nem! Az akaratod, a célod fog vezetni és bátorítani téged! Ez ad neked erőt! Így áll össze az a képlet, amit fentebb leírtam, és amivel ezt a részt kezdtem. És most ezen megyünk végig.”

Ha tudatosítod önmagadban ki vagy te, és hová tartozol, minek vagy a része, ráébredsz arra, hogy nem hús és vér, sejtek összessége, csontok és idegek, nem a test vagy, hanem a halhatatlan lélek. Aki visszatér a forráshoz.”

„Hogyan érthetnénk meg, hogy a másik miben hisz és miért abban hisz, ha mi nem jutunk önazonosságra, és nem tágítjuk eléggé tudatunkat, nézőpontunkat eléggé ahhoz, hogy meglássuk a másik szemével is a világot? Ha valakihez közel szeretnénk jutni, meg kell látnunk az ő világát. Közel kell engednünk magunkhoz az ő dolgait. A nézeteit, az érzéseit, a hitrendszerét, a meggyőződését, a szemléletét. De először önmagunkkal foglakozzunk. Először önmagunknak tegyünk fel kérdéseket, önmagunkkal legyünk tisztában, ahhoz, hogy megértésre jussunk a másik emberrel is.”

„A bátor nem az, aki nem fél, az vakmerő, a bátor az, aki fél, retteg, de leküzdi és megteszi, ezért hívjuk bátornak. Az a bátorság, ha valami nem úgy megy, mint egy általános dolog, amikor különbözik az adott helyzet, esemény, és neked erőfeszítésedbe kerül! Ez a lényeg! Olyan, mint az izomnövelés! Nyújtózkodnod kelljen érte.”

Ha nincs célod, akkor más céljaiért dolgozol! Az emberek 95 % -a nem tűz ki célokat. A mindennapi élet problémáival foglalkoznak, és nincsenek igazán vágyaik. Ha megkérdezed őket mire vágynak, általános dolgokat mondanak,: boldogság, egészség, társ, jó fizetés, jó munkahely, új autó, nagyobb ház. Ennyi! De nem merülnek el mélységébe, nem mernek álmodozni! Bár az Álmok, és Cél között azért van különbség! Nem mindegy ábrándozunk, vagy célokat, terveket tűzünk ki! Az emberek 95 % nem gondolkozik el miért él a Földön, mi a küldetése, mire vágyik valójában a szíve mélyen, elfogad egy életritmust, és mások által éli az életét. Befásul az életbe, és mint egy robot viszi tovább a haláláig. Szédületes mennyi ember vágyik a halálra, pont ezért, mert céltalan! Már gyermekkorban fontos lenne kialakítani a célkitűzéseket, pl: ez fontos lépés és segítség a pályaválasztásnál!

Milyen eszközökkel lehet segíteni a célunkat?”

„Vegyük fel az energiát, az erőt, ami folyamatosan körül vesz bennünket, csak fel kell venni. Nem lesz több erő az Univerzumban, körülötted, mert fizetsz érte. Ezt nem lehet megvenni. Az már más kérdés ki mennyit képes felvenni. Mindig annyit, amennyit a szellemi vezetői megengednek és amennyi a fizikai testéhez képest is felvehető és az adott szellemi fejlődéséhez, úgynevezett spirituális erejéhez mérten befogadható az illetőnek. Tehát a fizikai testet nagyon is kell edzeni, mert növeli a szellemi spirituális erő befogadását. A szellemi vezetők is felügyelik ezt, és az hogy kinek mekkora a spirituális ereje az összetett, az egyén edzettsége, mennyit képes felvenni, hasznosítani.”

Spirit azt jelenti szellem. Szellemi erők! Azért mert valaki nagyon magas fokon tud szeretni, feltétel nélkül, nem lesz még feltétlen képessége, szellemi erők által. És itt jön képbe az, hogy ki mennyit tud felvenni, a fizikai testétől is függ, és a szellemi vezetőktől. Ha spirituális útról, szellemi dimenzióról beszélünk, hogyan tagadhatnánk e lények létezését? Sajnos fogalmuk nincs a legtöbb embernek ezeknek a lények létezéséről, és a fizikai tisztaságot erőnlétet is tagadják, a könnyebb út végett.”

„Elvárások tömege vesz minket körül. Ilyennek és olyannak kellene lenned! És egyszer csak megszűnünk játszadozó gyermekek lenni, egoista felnőttekké válunk, napi problémákkal, rutinokkal, és különböző váltakozó maszkokkal.”

„Visszatérve a hazugságokra, valójában nagyon kevés ember őszinte és elsősorban önmagával szemben. Valójában nem boldog és nem azt az életet éli, amire hivatott, illetve amire ő vágyott. Igen, itt a vágyakkal óvatosan, mert elvihetnek más irányba…. Mindannyian egy kijelölt feladattal jöttünk ide, az a jó ha ezt a magasabb célt tudjuk kitűzni vágyainknak is. Ha a kettő összhangba kerül. Akkor tudunk szárnyalni igazán akkor vagyunk boldogok, és akkor nyílna ki az ajtók.”

„Aki már a mellkasba az egós, magamutogatós, büszke ember. Az megint más. Azok a bazári majmok az egó bárók világába. 🙂 Amiből sajnos egyre több lesz…. Mert mindenki sztár, meg ismert, meg hatalmas szeretne lenni, mert valójában, ha mélyen lehántaná magát szellemileg vajában csak lekicsinyli magát és ezzel szeretné ezt felülírni, hogy ő is lehessen valaki. Az, aki magabiztosan áll két lábbal a talajon, és tudja mit tud, mi a feladata, mire képes, ki ő, honnan hová tart, tisztában van képességivel, önmagában tehát magabiztos, önmagában, annak már nem kell ez az egó játék.”

„Tudjanak nézni a másik szemével is. És ne csak nézni, de érezni és megérteni is.”

„Nagyon sokan azt mondják egy adott dologra, helyzetre, „ja, ezt én is megtudnám csinálni….” de valójában nem teszik… és csak irigykednek a másik elért talán kisebb vagy nagyobb élményére, sikerére. Megjelenik a „sárga irigység”. Milyen érdekes, pont a sárga szín! „Irigyli a mája” ugye ezt is hallhattuk már.”

„Valójában azonban az emberek leragadnak itt és nem teszik meg azt, amire irigyek. Miért? Mert gyávák. Mert lusták. Mert közel sem tudnák megtenni azt, amit a másik megtesz nap, mint nap azért a sikerért, amit ők irigyelnek. Könnyebb a sárban dagonyázni, mint felkelni, pofonokat kapni és előre haladni. És ha elesik? De legalább megpróbálta! És fel is lehet állni! Nem is kell csak egyszer! Ha minden gyerek elsőre, a legelső felállásánál megtanulna járni, hát elég gyors fejlődésnek lehetnénk tanúi, képzeld el hogy ő hányszor elesik! De nem adja fel, mert lát sok kis gyereket, felnőttet járni! Tehát lehetséges! Csak a fejünkben lévő korlát az, ami ezt megakadályozza! Igen célokról is lesz még bőven szó, hiszen az akarat csakrájánál vagyunk!”

„Amit a lépésénél, léppel kapcsolatban még szeretnék mondani, az, hogy valójában, még ha nem is tűnik annak, de bármilyen dolog, amit elképzelsz, és megszeretnéd valósítani és hozzá is látsz, BÁTORSÁG, sokszor ÓRIÁSI BÁTORSÁGRA VAN SZÜKSÉG! Bátorság kell ahhoz, hogy kiállj emberek elé, vagy, hogy elindíts egy tanfolyamot, kiadj egy könyvet, vagy hogy munkát keress és el is vállald azt felelősségteljesen. Igen a másik lényeges dolog a magabiztosság mellett a felelősség. Mert felelősséget vállalsz a munkádért, az emberekért, önmagadért, a tetteidért, a szavaidért. Ugye már is nem is olyan irigylésre méltó ez és az…”

„Soha nem szabad irigyelni a másik életét, sem azt kívánni bárcsak élnénk az övét, mert nem tudhatjuk valójában kinek milyen az élete, mit fizet érte. Mindenkinek meg van a sorsa, karmája, keresztje ezt soha ne felejtsük el! Az irigységet, féltékenységet könnyen vissza is lehet fordítani. Ugyanis, ha irigykedünk valakire, akkor valójában nekünk tetszik az amit tsz, ezért irigykedünk mert, olyanná szeretnénk válni mint ő, vagy szeretnénk mi is azt a sikert mint ő. Akár motiválhat is ez a felismerés, csak el kel idáig jutni! Tehát ő a mi példaképünk valójában! Ez mekkora felismerés! A másik pedig az féltékeny és irigy, aki nem elégedett önmagával, az életével, a szépségével, amije van, vagyis nem magabiztos, ő nem bízik magában nincs önbizalma! Ide is el kell jutni! Erre a felismerésig és után nem leszel ok nélkül többet féltékeny! Sőt őszintén eltudod ismerni a másikat, a szépségért, a jó és kevésbé jó tulajdonságiért és őszintén eltudod fogadni.”

„Az illetőnek kell felismernie a helyzetet, mi rávilágíthatunk, de neki kell a belső felismerésig jutnia. Ezért is jó egy írott anyag… egy tanfolyamon olyan szép, olyan érdekes, aztán elszáll a szó, a két óra.. nincs jegyzet, max. szél szavak… és mi is volt és hogy is volt… már nem emlékszel… Itt pedig eltudsz mélyülni önmagadban nem a csapatársadra figyelve vagy a szünetre vagy másra, egyszerűen újra olvashatod és értelmezheted, ahányszor csak szeretnéd. :)”

„Nézz bele a tükörbe és mond: „Milyen jó, hogy Isten megalkotott engem és nem fogott mellé!” Igen vannak kudarcaink, fájdalmaink, örömeink, sikereink, és tudja, látja… ezekből tevődik össze az életünk darabkái. Teremtőnk nélkül semmik lennénk… Ezt sokan elfelejtik.. És minden sikert csak önmaguknak zsebelnek be. De valójában ezekből tanulunk. Építkezünk, fejlődünk. És mikor nehéz, átkozottul nehéz.., és már feladnád, nézz bele a tükörbe és jusson eszedbe ki is vagy te, miért születtél ide, mi a küldetésed ezen a kis bolygón és te mivel tudsz hozzájárulni az embertársaidhoz! Jusson eszedbe, hogy megteremtődtél, itt vagy, és ennek oka van! Jusson eszedbe, hogy megformálódtál, és Isten nem fogott mellé! Soha ne add fel! Gondolod, hogy csak úgy véletlen minden? Minden történés az életedben?”

Végezetül csakraoldó varázsigét is megosztok veled, melyet mantrázhatsz, segítve ezzel az oldást. A könyv tele feladatokkal, és értékes információkkal. Letölthető hanganyag és e-book, 171 oldalon.  Kérd privátban! E-mail: nagy.szaffina(kukac)gmail.com Csakra tanfolyam tárggyal. Megjegyzés: Akkor van értelme a csakra feloldó tanfolyamnak, ha mind a 7 csakrát megtanulod. A könyv és meditáció csak a Csakra Tanfolyamon belül érhető el!

A CSAKRÁD CSAK RAJTAD ÁLL.
Old ki, old fel, old lent, old fent, old kint, old bent.

Nagy Szaffina író