Ma este találkozunk

Én már izgatottan várom a ma esti 18 órát! Miért is?

Mert személyesen találkozhatok Veled! Láthatsz engem élőben, én is ha megadod a kamera képedet, élőben beszélek neked az energiákról, elakadásokról, és ott személyesen kérdezhetsz is, majd a végén!

Az élő előadások mindig másak, izgalmasabbak, mint amit előre felveszek. Miért? Mert ott nincs előre felveszem, kijavítom, vágom, „ez nem tetszik, azt megváltoztatom” ott előfordulhatnak technikai „megoldások”, és ami a legfontosabb, hogy érzed élőben az energiát. Szerintem ez az, ami a legtöbbet hozzáad egy élő műsorhoz. Könnyebb az előre gyártott tartalom? Határozottan igen, még ha több munka is van vele, tehát a vágás, utómunka szempontjából inkább az tűnik macerásnak. De! Nem tudja helyettesíteni az élő energiát!

Várlak szeretettel este 18 órakor (nekem ez már inkább esti, mint délutáni idő) és ha bármilyen kérdésed megválaszolatlan marad, vagy úgy érzed privátban szeretnél kérdezni, akkor jövő héten arra is van lehetőség! INGYENES KONZULTÁCIÓRA! De csak jövő héten tudom felajánlani, mert 20.-án már kezdünk is! Belevágunk az igazi mély feltárásba és tanulásba! 1000 oldalnyi oktatás, könyvek 160-200 oldalas terjedelemben, 175 perces meditációt, és 2000 percet velem személyesen videóban! Most „csak” rövidke 60 percet kapsz és utána még 60 percet, ajándékba tőlem, ingyen!

Miért is éri meg feljönni ma 18 órakor?

Sejtszintű gyógyulásról is lesz szó, ami szó szerint megváltoztathatja a véred, DNS-ed, hajad, izmod, tested, én vagyok rá az élő példa! Én személy szerint nagyon nagy változáson mentem keresztül, lásd ezt a cikket:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/miben-tudok-segiteni-az-energia-oldassal/

Igen sokan elvégeztetek már különböző tanfolyamokat, de tudás, és ismeret, gyakorlat és mindennapos cselekedet, használat között óriási a különbség. Megdöbbenek, mikor ilyen spirituálisnak vallott emberektől hallom, hogy nem tudják mi az, hogy energia felvétel, és az erő használata. Elmélet lehet megy, de más a gyakorlat. Ezt mutatom meg! Sokan azt sem tudják honnan jönnek a gondolatok és hogy azt nem mi gondoljuk, hanem felvesszük. És még sok ilyen felismerés lesz!

Megmutatom hol van most Neked elakadásod, melyik csakrádnál! Nagyon egyszerű lesz, ugyanis rögtön Te magad rá fogsz ismerni! A gyakorlati munka pedig ez után következik egy következő szinten, és lépésben ahol CSAK KIZÁRÓLAG VELED foglalkozom!

Csakra Webinárium 2023 Május 12. péntek 18 óra.

A webinárium egy órás, abszolút nem tudja és nem is célja helyettesíteni egy komplex több hónapos tanfolyamot!

Bővebb információért olvasd el a Csakra Webinárium posztot:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-webinarium/

Szeretettel: Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Kövess be Facebookon is ITT:

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Szaffina Fűszerkonyhaja Vegán Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom

Más Világban Élek Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek