Levél egy olvasómtól

Levél egy olvasómtól, aki masszőrként dolgozik, és elvégezte nálam a csakra tanfolyamot.

„Drága Szaffina!

Elolvasva e-mailedet és elgondolkodva, hogy mit is válaszoljak rá, döbbentem rá, hogy nem is igazán tudom megfogalmazni az érzésemet, gondolatomat.

Az első, ami feljött: „Woah! Igen, végre valaki őszintén és bátran ki áll önmagáért! Ez igen dicséretes és követendő példa!”

Amikor újra elolvastam, elmélyedve, abban, amit írtál, a szavak mögé nézve, megértve mélyebb értelmét, üzenetét, az alábbiakra jutottam.

Amikor tisztában vagyunk értékeinkkel és fel is vállaljuk azokat, akkor kinyílnak a belső utak, melyeken keresztül olyan bölcsesség érkezik, amely lehetővé teszi számunkra, hogy egyedivé váljunk, ugyanakkor, mélyen együtt érzőek is maradjunk embertársainkkal.

Az őszinte és egyben bölcs kommunikáció, olyan ébresztő, amely az alvó lelket képes felrázni mély álmából, és rádöbbenteni saját – olykor téves hitrendszerrel működő önvalójára.

Köszönöm szépen még egyszer Drága Szaffina, hogy ezt megírtad, mert bár felelősségteljesen igyekszem élni az életem, a valódi spiritualitást, az Isteni minőségeket keresve, foglalkozva a bennem lévő (mélyen elrejtett) Isteni képességek, tulajdonságok felszínre hozatalával, mégis bele-bele esek saját csapdámba. 🙂

Ez az írás most megláttatta velem, hogyan rejtőzöm a saját egós működésem mögé, annak ellenére, hogy a lelki-szellemi fejlődés útját igyekszem járni.

Számomra ez a fajta kommunikáció, amit most tőled olvashattam, nagyon hiteles, mert megjelenik benne az ember valódisága, egyénisége, önvalója!

Hálás köszönettel és szeretettel:”

Ibolya Veres

Holistic Family Coach & Massage

Contact: 07859110065 & 06206614255

https://azerintescsodaja.webnode.hu/

Keressétek őt is fel nyugodtan, ha egy jó masszázsra vágytok!

Ha Te is szeretnél tőlem leveleket kapni (értesítéseket, nem maradsz le így semmiről, de nyugi nem bombázlak ) akkor írj hozzászólásban vagy privátban: „levél” vagy „üzenet”

nagyszaffina-nagyszaffinaeletmuvei

Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Más Világban Élek:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek