Lelki társ 3. Gyökér Csakra kártya

A férfi elhagyja a nőt. A nő szétszakad, vádol, vagy csendben csak kimond egy szót? Mennyire tud fájni a szakítás és hogyan tudunk túl lenni rajta? Letudjuk-e vonni a tanulságot, megértésre tudunk-e jutni önmagunkkal és a másik féllel szemben? Felhánytorgatunk-e mindent, vádaskodunk-e a bírák padján, ítéletet is hozunk, el is vesszük még azt ami nekünk jár, és talán még bosszút is esküszünk? Miért veszítjük el a partnerünket, ha egyszer úgy éreztük ő a tökéletes társunk egy életre? Hol marad a szelem? Merjünk-e szeretni még valaha, úgy hogy a rózsa nem szúr meg a tövisével?

A harmadik kártya a Lelki társ és „A rózsa tövis nélkül” meséje.

A teljes videó végén és az oktatóanyagban, vezetett meditációban gyakorlatok! Nézd meg, hallgasd meg és tanulj! A videó végén felteszek egy kérdést, válasz a teljes videóban, de érdemes rajta elgondolkozni.

A meséket Tori Hartman írta, a videók személyes élő tanítások tőlem, egy videó kb. 40-60 percig terjednek. Ez csak plusz tanítás a tanfolyamban az oktatóanyagok és meditációk mellett!

Csakra mesék ahogy ígértem mind a 49 meséből adok egy kis részletet itt a Facebook csoportban. A teljes videó a tanfolyamban érhető el. Írj rám privátban, ha jelentkeznél.

Aranyfőnix csoport csatlakozás itt:

https://www.facebook.com/groups/473999981533661

CSAKRA TANFOLYAM bővebb információ, vélemények, tapasztalatok, kérdések itt:

Találkozunk a Csakra Tanfolyamon!

Szeretettel: Nagy Szaffina Életművei

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Kövess be Facebookon is ITT:

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Aranyfőnix Megváltoztatom ÖnMAGom csoport csatlakozás itt:

https://www.facebook.com/groups/473999981533661