Különleges, amit adok

Amit adok neked, különleges. Felébresztem a benned szunnyadó erőket! Megmutatom, hogy te is bármire képes vagy, és milyen csodálatos ember vagy, teremtő erővel! Gyakorlatokkal fogom megmutatni a benned csírázó teremtő magodat! Rámutatok arra, milyen elakadásaid vannak a kapcsolataidban, családoddal, önmagadban. Milyen téveszmék mentén mentél eddig, mit hittél és mit gondoltál a világodról. Miért nem mersz nemet mondani. Miért érzel bűntudatod. Miért olyan nehéz elengedni a világodat, és mindazt, ami fogva tart. Elárulom, mi hozhat az életedben gyökeres változást, megmutatom menyire vagy szabad és valójában mi gátol téged. Képben leszel a saját szerv rendszereiddel és hogyan függ össze a többi spirituális testeddel. Varázsigéket fogok adni neked, meditációs elvonulásokat, önmagadban, és megmutatom a gyógyulás barlangját. Újra felfedezheted a tested és minden porcikád ászanák gyakorlásával.

Amit adok, tudás. Amit adok neked, önmagamból, különleges. Nem egyszerűen egy könyv a polcról, egy átlagos átlapozgatós e-book. Évek munkája, egy különleges formulában zárva. Dolgozni neked kell rajt, a gyakorlást nem csinálom meg helyetted, de a tudás útját megmutatom! Ha kell, neked adom! Nekem évek kellettek, neked odaadom pár hónap alatt. Ha akarod, írj rám!

A februári csoporthoz 6 max. 8 főt tudok befogadni! Te leszel az egyik? Szeretnél bekerülni? A konzultáció ingyenes! Webinárium kérése díjtalan!

Esemény linkje:

https://www.facebook.com/events/578583164164119/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

Bővebb információ itt: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

Szeretettel: Nagy Szaffina Életművei

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Más Világban Élek:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek