Közönségtalálkozó a Más Világban

Kedves Más Világban Élők, Olvasók!

Köszönöm, hogy velem voltatok az elmúlt években, olvastatok, remélem továbbra is itt lesztek a jövőben is! Kérdésem hozzátok, hogy mivel már évek óta itt vagyok, olvastok, megosztok veletek mély, spirituális műveket, melyek egy része kódolt üzenetek, egy része inkább emberi érzésekről szólnak, hogy szeretnétek-e online közönségtalálkozót velem? Megismerni jobban? Milyen kérdést tennél fel? Mire lennél kíváncsi? Ha elegendően írtok, átgondolom melyik napot és időt választom, 1 egyórás online találkozóra veletek!

Mesélhetek nektek (ha szeretnétek) mi volt a Más Világban Élek oldalon a legizgalmasabb az idei évben. Hogy oldottam meg hogy mindig itt legyek veletek. Vagy hogy hogyan válogatom ki a képeket, mennyi időt vesz ez el általában? Mi motivál egy-egy mű elkészültekor, milyen intuíciók, súgások jönnek? Képhez születik egy mű, vagy fordítva? Valós vagy abszolút fantázia világ? Valóban léteznek angyalok és angyali segítségek? Tudtad hogy vannak angyali képeslapjaim és könyvjelzőim is, sőt más világ matricák is? Tudod hogy kiknek köszönhetem a könyv és képeslapok képeit, kik rajzolták meg és ők mit éltek meg? Szeretnél te is képeslapokat könyvjelzőket? Tudtad hogy minden évben karácsonykor kiválasztok pár kedves, lelkes olvasót, akiket megajándékozok velük? Megoszthatom veled életem első írásait és hogy hány éves kortól kaptam ezt a képességet, továbbá mit kezdtem már kislányként ezzel és milyen sikereket értem el. Tény, minden sikerhez kellenek lelkes támogatók, közreműködők, befogadó közönség, és ezek Ti vagytok! Hálásan köszönöm szépen itt is Nektek is az elmúlt éveket! Nem Grammy díjról, vagy arany szobrocskáról szól, nem, sokkal inkább azok az érzések, amelyeket kapok tőletek! Nekem nagyon sokat jelentenek a pozitív hozzászólásaitok, a szívecskék, a képek, amiket küldtök és a jól eső üzenetek! Felmelegítik a lelkemet! Ha látnátok! Vannak olyan visszatérő kedves Olvasók, akiknél már örömködök ha látom itt vannak! Természetesen mindenkinek örülök, de vannak olyanok, akik időt, energiát raknak abba, hogy velem törődjenek, írjanak, visszajelezzenek, sőt tovább osszanak. Köszönöm! A legszebb, legjobb hozzászólásokat elszoktam menteni, és néha előveszem, és olyan jó érzést ad mindig! Szóval még ezernyi dolgot és érdekességet letudnék írni a munkámról, magamról, a műveimről, de a lényeg, ha szeretnétek emberként is jobban megismerni, írjatok a poszt alá, vagy messenger privát üzenetbe, és visszajelzek mikor legyen. (Online térben lesz nem kell elmenned otthonról.) Megírhatjátok, vagy elmondhatjátok személyesen majd, hogy nektek melyik vers érintette meg a szíveteket, miért szerettek itt lenni, mit kaptok, és hogy érzitek itt magatokat? Kaptatok-e már angyali könyvecskét, képeslapot, könyvjelzőt, és ha igen használjátok-e, előszoktátok-e venni? Várlak Benneteket! Ez az én egyik karácsonyi ajándékom felétek!

Advent első vasárnapjával, és december elejével beléptünk a Karácsonyi Fény ünnepének, a téli napforduló várakozásához! Angyali versek, és igézetek következnek, fogadjátok őket a szívetekbe! Hívhatjátok őket gyógyításnál, védelemnél, segítségeknél, vagy életetekben felmerülő kérdéseiknél, elakadásaitoknál.

Adventi várakozás időszakában a felkészülés idejére készítettem videókat, ezeket a zárt csoportomba fogom közzétenni. Itt tanuló videók és információk lesznek feltéve. Továbbá weboldalamon és Youtubeon is megtalálható vagyok. Elérhetőségeket lásd a linkeknél lejjebb. Tanítással és írással foglalkozom. Ha szeretnél tőlem privátban értesítő levelet kapni privátban küldj üzenetet és felveszlek a hírlevél listámra!

Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Kövess be Facebookon is ITT:

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Aranyfőnix csoportban:

https://www.facebook.com/groups/473999981533661

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Más Világban Élek Facebook oldalam spirituális versek:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM