Kincseket találtam

Miket talál az ember a nagy pakolásban? Régi levelek olvasóimtól, és ezek bizony még papírra írott levelek! 10 szellemi ajándék, melyekről röviden beszélek a videóban. Linket és videót lásd lejjebb!

  1. Az adás ajándéka

Milyen érzés adni? Mennyire fontos hogy adjunk másoknak? Mikor adtál utoljára valakinek valamit önzetlenül? Milyen érzés nekünk kapni másoktól?

  1. A tudás ajándéka

Mi az a tudás, amit megszeretnél szerezni? Milyen könyveket olvastál vagy olvasol jelenleg? Vagy milyen könyveket szeretnél még beszerezni? Milyen tudást szereztél meg az elmúlt 5 évben? Mennyit fejlődtél és miben? Hogyan tekintesz önmagadra? Feltudjuk-e ismerni, hogy MINDENKITŐL tanulunk valamit? Kire tudsz igazán felnézni, akitől tanultál, és példaértékű számodra?

  1. Elismerés ajándéka

Mennyire fontos hogy megdicsérjenek téged, hogy elismerjék a munkádat, hogy tényleg jól végezted? Mikor végezted tényleg úgy munkádat, hogy tényleg benne voltál, ott voltál, beletettél mindent, és tényleg úgy érzed megérdemelted a jutalmat, a dicséretet? Vajon te is bele esel abba a hiába, hogy lebecsméreled, lekicsinyled a dolgaid? „Csak főztem, csak sütöttem, csak gyerekeke vigyáztam, csak kitakarítottam, csak levizsgáztam” stb…” Elismerik a munkádat? Ma ismerj el valakit! Téged ma miért lehet elismerni?

  1. Áhítat ajándéka

Mennyire tudsz befelé figyelni? Tudsz-e örülni a mindennapoknak, a kis dolgoknak? Mennyire tudsz hálás lenni? Mennyire tudod megőrizni a hitedet önmagadban? Mennyire tudsz a felsőbb énedhez, szellemi vezetőidhez kapcsolódni?

  1. A gondolat ajándéka

Milyenek a gondolataink? Milyen gondolatokkal fordulok akár önmagamhoz, akár másokhoz? Mi jut a legtöbbször eszünkbe napközben? Milyen gondolatokat veszünk fel magunkba? Hogyan fogja ez befolyásolni a napunkat? Figyeld meg ma a gondolataidat és a napodat!

  1. Együtt éneklés ajándéka!

Mennyire engeded meg a torok csakrádnak, hogy megnyilvánuljon belőled az erő? Az együtt éneklés egy összekapcsoló erő egymás között! Egy közös rezgés. Merj énekelni! Áraszd ki a hangod! Merjünk megnyilvánulni!

  1. Hála ajándéka

Félig üres vagy tele az a pohár? Mennyi mindenért lehetsz hálás nap, mint nap? Mennyire veszel mindent alapnak az életedben? Mennyire veszed észre az apró és nagyobb dolgokat, amid van, amiért hálás lehetsz? Vagy a körülötted lévő embereket? Mit tesznek érted? Mennyire értékeled a tested ajándékként? Mennyire vigyázol rá? Mennyire alap az, hogy van füled, szemed orrod, kezed, lábad, hogy egészséges vagy, szép vagy? Mennyire alap számodra hogy van tető a fejed felett, és van mit enned, agy kapcsolódni tudsz másokhoz az interneten keresztül? Menyire tudod értékelni a dolgokat, az örömöket, mosolyokat? Vegyünk észre másokat! Kitől hogy tud jobb lenni a világ!

  1. Dicséret ajándéka

Mennyire tudjuk meglátni másokban a jót? Mennyire merünk másokat megdicsérni? Mennyire van jelen az életünkben az irigység? Élj a dicséret ajándékával, mert lehet, többet nem találkozol az illetővel! Tudj dicsérni! Téged mikor dicsértek meg utoljára és miért? A legjobb dicséret az, ami szívből jön.

  1. Játék ajándéka

Mennyire tudsz játszani? Mikor és kivel játszottál utoljára? Mennyire engeded meg a belső gyermeknek a kikapcsolódást, az önfeledt létezés örömét?

  1. Szerencse pergament

Ezek pozitív üzenetek. Küld ma valakinek egy felemelő, motiváló üzenetet!

YouTube videó:

https://www.youtube.com/watch?v=9IX86V2IOVc

Legyen csodálatos áldott szép napotok!

szaffina-nagyszaffina-nagyszaffinaeeltmuvei-kep-spiritualis

Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Életmód Magazinom YouTube csatornám, iratkozz fel és automatikusan megkapod az új és régi videókat:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Más Világban Élek:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek

Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650