Karácsonyi Ajándék Ötletek könyv

Hogyan készítsünk apró ajándékokat kézzel? Az ötletek között megtalálhatod, hogyan kell készíteni naptárakat, ajtódíszeket, gyertyaöntést, vegán nyers karácsonyi tortát és süteményeket, sütés és cukor nélkül, díszcserepeket, karácsonyi függő díszeket, fali képeket, társasjátékot és még sok minden mást. Megtudhatod, hogyan készül a mikulás csizmája, és mit rejt a szerencsepergament? Hogyan készíthetünk kis házikót (3D-ben) gyufásdobozokból? Mibe varázsoljuk az elkészített ajándékunkat? Sok-sok apró kreatív ötletet gyűjtöttem össze egy csokorba.

A könyvben 55 ötletet találhattok, több mint 80 oldalon, színes képekkel illusztrálva, és kész sablonokkal.

Közeleg a karácsony, a lázas készülődések, sütemény receptek csere-beréje, ajándékok beszerzése. Mi ehhez szeretnénk segítséget adni! A könyv ingyenesen kérhető, ajándék!

Amikor nem tudod, kinek, mit is adhatnál?

Amikor nem akarod, hogy már megint az unott ajándékokat adjátok egymásnak.

Amikor nem akarod, hogy megint a pénz domináljon karácsonykor, és amikor valami igazán különleges, varázslatos karácsonyra vágysz, akkor kell kézbe venni ezt a kis könyvet, mely segítségedre lehet! Ötletadónak!

A könyvet ajánlom bárkinek, bármikor, nem csak karácsonykor!

Nagy Szaffina és Nagy Károly: Karácsonyi Ajándék Ötletek

Írj a nagy.szaffina(kukac)gmail.com e-mail címre „Ajándék Karácsonyi Ötletek” tárggyal! Küldjük neked a könyvet ajándékba, letölthető formában!