Jövök!

Örülök, hogy érdekel a téma, és hogy jössz!

Tudod, az apró lépések néha nagy változásokat hoznak az életünkbe. A legtöbbször csak utólag derül ki, milyen fontos volt, vagy egy lökés, hogy elindulj, vagy egy kíváncsiság, mely végül igazi szemfelnyitáshoz vezetett. Én őszintén és szívből kívánom Neked, hogy ez a másfél órás webinárium tényleg hozzáadjon valami értékeset a Te életedhez is! (Nem állítom, hogy hirtelen elköltözöl, munkát váltasz, megnyered a lottó ötöst vagy leadsz 20 kilót és holnapra kutyabajod…  🙂 ) De azt tudom, hogy hogyan tudod a saját magad hasznára fordítani a kozmosz energiáit, és meggyógyulni, kiegyensúlyozottabbá tenni az életed. A változásokhoz idő kell. Gondolj bele mennyi értékes időt, pénzt, energiát elvesztegettél már az életedben! Mennyi idő volt, míg kialakult a betegséged? (Amiért nem kell a szomszédba menni, sem a problémákért.) Mennyi időt elvesztegettél már olyan kapcsolatban, vagy környezetben, ami nem előre vitt, csak hátráltatott, visszahúzott, és rossz hatással volt rád? Bármin is változtatsz, bármibe is fogj bele, a változásokhoz idő kell. Mire a tudatod átáll, a sejtjeid regenerálódnak, a fegyelmezett lépések megszokásokká válnak, a tanulásod, és koncentrációd egyre kevesebb energiádba kerül.

ido-webinarium-eloadas-regisztracio-jelentkezes-nagyszaffinaeletmuvei

Amit már említettem az időről:

Az ember élete saját maga számára a legfontosabb és a saját ideje a legértékesebb. Ezért a magunkra szánt idő, és a magunk javára fordított energia, a többszörösét tudja nekünk visszahozni. Ha ügyesen és jól csinálod. A legtöbben azonban elvesztegetik, elpocsékolják, nem csak a drága idejüket, de az energiájukat és az egészségüket is. Ilyekor jön létre a betegség, mindenféle formában. Sajnálják az időt, a pénzt, az energiát befektetni saját életükbe, ráfordítani, azért mert valójában nem fontos, mert nem hisznek abban, hogy nekik is lehet segíteni, sok mindent olvastak, láttak már, oly sok ígéretet, és csalódtak. Ha benned is felmerültek még ilyen és ehhez hasonló kételyek, ajánlom, olvasd el ezt:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/mar-mindent-megprobaltam/

Te ne kövesd el ezt a hibát! Itt vagy, mert változást szeretnél az életedben! Lehet, már kínlódsz, és üvölt a tested, a lelked a levegőért, a változásért! Igen, megfulladhatunk egy légző bolygón is, ártó környezetben. És ez mindenedre kihat, a lelkedre, sejtedre, egészségedre, munkádra, kapcsolataidra. Ronccsá válsz… Tehát ne kövesd el azt a hibát, hogy nem fordítasz kellően elég figyelmet erre a másfél órára, vagy nem fordítasz rá minimális energiát.

Tudom már nyomnád a regisztrációt, és lehet nem is érted, miért írok ennyit erről, és ígérem a következő sorokban itt is vár az űrlap, de tudod, nagyon sokan csak ígérgetik saját maguknak, (nem nekem, mert nem nekem fontos a Te életed, hanem saját magadnak) hogy eljönnek, regisztrálnak, aztán nem lesz belőle semmi. Ígérik, ők tanulni akarnak, aztán leülnek, mint az iszap. Bármit megtennének, hogy meggyógyuljanak, majd mikor gyakorolni kellene, nem érnek rá.

Te ne tartozz közéjük! Hoztál egy lépést! Most pedig hozol egy kis döntést!

MOST REGISZTRÁLJ! Írd fel a naptárad, írd ki post-itra, és gyere!

Amit még tudnod kell!

Az előadás értéke: 4990 Ft. Megkérdeztem tőled mennyit ér meg neked a tanulás? Bár nem fogom tudni a válaszod, de mit szólnál hozzá, ha azt mondom, nem kell kifizetned ezt a díjat? Jól hangzik ugye?

Mit szólsz hozzá, ha ennek csupán egy részét kell ráfordítanod?
Kedvezményes ár, most: 2990 Ft. Ez már nem él!

Hívd meg 3 barátodat, és INGYENESEN tudsz jönni, vagy nagyon minimális díjjal, hiszen meg is oszthatjátok a belépő árát! (Egy azonos gépen, egy kóddal többen is tudjátok nézni egy időben.) Plusz! Vissza nézhető, örök anyag a csakrákról, energiatestekről, bármikor visszanézhető! Plusz! VISSZAKAPOD A TELJES BEFIZETETT ÁRAT (akár a kedvezményest akár a teljest fizetted meg) ha úgy döntesz, részt veszel tanfolyamon. (Ebben az esetben a tanfolyami díjból kerül levonásra.) Így tényleg ingyen van és tényleg nincs veszíteni valód! Max. ha nem jössz és kihagyod ezt a lehetőséget, mert annyira kell 2990 Ft, hogy elmegy másra…

Őszintén! Mennyibe kerül most egy mozi, egy kávé a barátokkal, egy előadás? Ennél sokkal többe. Én egy örök tudás anyagot adok át, bármikor tarthattok közben szünetet, többször visszanézhető, míg egy mozi vagy kávé egyszeri alkalom! Lepd meg magad és barátaidat egy ilyen különleges élménnyel!

Az előadás felvett, online, és visszanézhető. Ezt elküldjük e-mailben.

ITT TUDOD KÉRNI A BELÉPŐD!

Kérdések, amik még felmerülhetnek benned:

  • Hogyan kapom meg a kódot? E-mailben fogod megkapni a regisztráció után 24 max. 48 órán belül. Kérjük, várj türelemmel, ha nem azonnal érkezik meg a kód! Köszönjük! Ha nem kapnád meg a kódot két napon belül, lehet nem sikerült a regisztráció, vagy nem érkezett meg a befizetés, ilyen esetben írj nekem e-mailt! nagy.szaffina(kukac)gmail.com
  • Háromnál több barátod is meghívhatok? Igen, amennyit csak szeretnél és amennyit még jó érzéssel otthonodban elbírsz. 🙂 Javaslom, olyanokat hívj meg, akiket tényleg érdekel a téma, különben elviszik más irányba a beszélgetést, a túlzott kritika, a kibeszélések, pletykák, irigységek nagyon rossz irányt is vethetnek. Vannak ”túl okosak”, akik már mindent tudnak, és vannak olyanok is, akik bár szívesen jönnének nem fontos nekik annyira. Olyan embert kell hívni, aki tud figyelni másfél órát, nem zavar téged, titeket, nyitott, összeszedett, és hajlandó a változásért tenni, tanulni. De jöhetsz egyedül is!
  • Miért kell fizetni érte? Lehet megdöbbentő lesz számodra, de az életben mindenért kell fizetni. Vagy a figyelmeddel, időddel, munkáddal, vagy a pénzeddel. A pénz is energia, és ha ez még gondot okoz számodra, akkor a gyökér csakrádnál bizony van jócskán elakadás, pont ezért lenne erre szükséged, hogy ezt felold! Őszintén a semmiből nem lesz semmi. Ha Te most nem tudsz rászánni erre a másfél órára 2990 Ft-ot akkor garantáltan nem fogsz kinyitni egy oktatókönyvet, sem meditációt meghallgatni, vagy videót megnézni tőlem. Tudod mennyien ígérték „majd jönnek”, „mindenképpen megnézik” „feltétlenül akarnak tanulni” „nagyon akarnak változni, gyógyulni” és nem lett belőle semmi. Ami ingyen van, azt nem értékelik. A pénz egy energia csereérték, azért kérek pénzt, hogy vedd komolyan! Üres zsebbel és ígéretekkel sem te, sem én nem jutunk sehova. Ha te ezt a minimális összeget kifizeted, biztosan ott leszel! Akkor téged komolyan érdekel a téma és a tanulás! Támogatod ezzel az én munkám, és a Te tanulásod!
  • Külföldön élek így is tudok fizetni, és részt venni? Igen van lehetőség, kérlek, ezt előre jelezd! A világ bármely pontjáról nézhető, online, és visszanézhető újra!
  • Kérdezhetek az előadás megnézése után? Természetesen, ez a lehetőség adott. Miután megnézted az előadást, és a weboldalt, kérlek, írd össze a felmerülő kérdéseidet, neked hol van most elakadásod, miben tudok én neked segíteni, Te hol szeretnél változást az életedben, mi az égető problémád, stb.. Én személyesen fogok neked válaszolni, (nem egy asszisztens, vagy robot) egy-két napon belül. Személyes konzultációt pedig azoknak adok (online 1 órás élő megbeszélés) akik a csakra tanfolyamra szeretnének jelentkezni. Mind két lehetőséget e-mailben jelezd, köszönöm! nagy.szaffina(kukac)gmail.com

Köszönöm a jelentkezésed! Hamarosan találkozunk! Írd fel a naptárba!

2024 Május 14. kedd 18 óra

Addig is küldök még Neked pár levelet, jobban megismerj, a munkámat, és hogy biztosan ne felejts el jönni! Minden-minden jót kívánok Neked!

Szeretettel: Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu