Isteni Fényerohoz kapcsolodás

Bevezetés az Isteni erőfelvételhez, ráhangolódás, energia felvétel. Hogyan gyógyulhatsz? Hogyan működik az összes energetikai gyógykezelés, amivel eddig találkoztál? Érdekel? Szeretnéd megtanulni? Ráhangolódni? Részévé válni a fénynek? Érezni a karjaidban, lábaidban, egész testedben a gyógyáramot? Megszabadulni függőségektől, negatív ráhangolódásoktól, betegségektől, problémáktól? Gyere és add le! Megtanulhatod!

Mit adnál oda a betegségedért cserébe? Mit adnál oda azért, hogy holnaptól teljesen egészséges legyél és jobb emberré válj? Hogy te is normális életet tudj élni? Hogy megtanuld, hogyan áramlik és működik az energia? (Amiért súlyos pénzeket kérnek el) Beavatunk a titokba! És a fényt az életed részévé teheted! A program adományos, annyit szánsz rá, amennyit megtudsz engedni és amennyit neked megér, hogy újra lábra állj és egészséges legyél! Gyógyulást senkinek nem ígérünk, de rengeteg orvosi hivatalos beszámolónk van olyan betegségekből is, ami nem gyógyíthatónak lett elkönyvelve. Sclerosis multiplex, daganat, allergiák, cukorbetegség, migrén, bénultság, vakság, függőségek, és rengeteg beszámoló. A segítségeket és gyógyulást mindenki egyénileg kapja meg tőlünk függetlenül, mi is csak segítők vagyunk. Országosan vagyunk jelen több városban (32 város) és országon kívül is működünk, ezért írd meg, ha érdekel a legközelebbi város nevét és segítünk! Az óra Bruno Gröning életébe enged bevezetést és megtanítjuk, hogyan vegyed fel a gyógy áramot. Program kezdőknek 3 órás, későbbiekben 2. Fegyelmet, csendet kérünk! Időpont: május 2. csütörtök 16 óra Budapest, találkozó 15.50-kor a Szent István Bazilika térnél. Privátban előre kell jelezni! Ez fontos! Nem vallás, és felekezet, vallási hovatartozás, nemtől, kortól, bőrszíntől, egyéb titulustól függetlenül bárki jöhet! Nálunk mindenki egyszerűen csak ember, és egyenlő. Nem kell belépni sehová, csak csendet és fegyelmezettséget kérünk! Köszönjük! Az adományt kizárólag a terembérletére és információs eszközökre, – könyvek, cd, képek, melyek szabadon elvihetőek, – fordítjuk. Aki a május 2.-ig bevezető órára eljön, egy csodálatos fénytúrán vehet részt velünk szombaton a hegyekben, ahol egésznap fényenergiát veszünk magunkhoz. Következő időpont május 22. szerda. Ha ezt olvasod nem véletlen akadtál rá, és találtál ide, ha hívást érzel, gyere!

„Nincs gyógyíthatatlan” „Isten a legnagyobb orvos!” „Nem csoda, csak csodálkozás van.” „Ne legyen hiszékeny, győződjön meg!” Bruno Gröning

Még infó:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/megfogom-a-kezedet-gyere-gyogyulni/

https://www.bruno-groening.org/hu