Hoztam könyveket a lecsendesedéshez

Közeledik a novemberi lecsendesedési időszak, mikor elvonulunk, magunkba mélyedünk, több az esős borongós hideg nap, ilyenkor szeretünk már bevackolni, a jó meleg kályha mellett egy finom forró teával olvasni, tanulni. Én legalábbis szeretek, nem tudom te hogy vagy vele? Persze akad még munka a kertben is, és Mindenszentekkor is megemlékezünk, elutazunk vidékre, és ott a hivatásunk is, munka mindig van. De talán már kicsit elcsendesülünk, kevesebbet tudunk kint kirándulni a hidegben, és több időt tudunk magunkra fordítani. Ilyenkor elővesszük a könyveinket, társasjátékokat, vagy lessük a kedvezményeket hol tudunk jó áron hozzájuk jutni. És bizony van, aki már a karácsonyi ajándékra is gondol, mivel lepje meg szeretteit! Te gondolkoztál már ilyenen? Én igen. Egyiket elárulom most neked, az „Angyali érintés” könyvemet fogom ajándékozni egy kedves párnak. Viszont most nem tudok neked adni belőle, nem lehet rendelni, mert kicsit még bővítjük, és új borítót szerkesztünk, szóval idén karácsonykor sajnos most ez nem elérhető, pár képeslap még igen, ezeket a weboldalon tudod megnézni. De hoztam neked valamit az őszi és téli estékre, ami bár lehet kicsit hosszú, de nagyon érdekes információkat ad a fizikai szervekről, az energia testedről, és a hozzájuk rendelt színekről, hangokról, frekvenciákról, kristályokról, gyógynövényekről, jóga ászanákról.

csakra-anahata-csakratanfolyam-nagyszaffinaeletmuvei

Csakra 7 könyve, hozzá 7 meditáció, ez segít a nyugodt mély alvásban, relaxációban, és készítettem hozzá még mese videókat is tanítással! Ha érdekelnek ezek a spirituális tanítások, letölthető könyvekként, meditációkkal, videókkal, kedvezményesen most megvásárolható! November 8.-ig lehet a 20 % -ot érvényesíteni, ezért is szóltam neked előre!

Bővebb információkat, tanfolyamosok véleménye, felmerülő kérdéseik, és garancia itt található a weboldalon:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

Youtube csatorna Életmód magazin: https://bit.ly/2IYXY1M

Ha bármilyen kérdés még felmerül nyugodtan írd meg! Illetve olvasd el más emberek feltett kérdéseit a weboldalon:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

Még van időd bőven, nyugodtan gondold át, kérdéseid is, november 8.-ig ráérsz fizetni, de érdemes lefoglalni a helyed mielőbb! Ha úgy érzed IGEN, jönnél, a helyfoglaláshoz még nem kell utalnod, csak jelezd kérlek, a részvételi szándékod, és felveszlek a Tanfolyamosok listájába! Ezt küld vissza e-mailbe hozzám (nagy.szaffina(kukac)gmail.com):

„Igen, szeretnék részt venni a Csakra Tanfolyamon!”

Írj nekem! Várlak a Csakra Tanfolyamon!

Szeretettel: Nagy Szaffina író, spirituális tanító