Hogyan jelentkezz?

Ha jönnél egy előadásra, ami díjtalan, mit kell tenned, hogy biztosan megkapd a belépési kódot?

Akár Facebookon látod az eseményt, akár Youtubeon, vagy weboldalon, vagy hírlevélben kapod meg, NEM ELÉG, ha csak oda kattintasz, hogy jönnél! Nagyon örülök persze az érdeklődésnek, a likenak, a megosztásnak, a jelzéseknek, de sajnos ez még nem biztosít Téged arról, hogy jöhetsz is! Ugyanis mindenkinek kizárólag e-mailben küldök ki belépési kódot. Az előadások díjtalanok, de regisztráció szükséges. Nem kell félned, hogy reklámozás céljából kiadom az e-mail címedet, ez csak saját használatra lesz. Nem lesz felvétel, csak is élő előadás. Tehát nem visszanézhető. (Ha lesz felvétel szólok mindenkinek külön e-mailben!) Az előadások végén lehet kérdezni, vagy külön e-mailben. Érdemes időben jelentkezni, és időben ott lenni, mert kezdés után már nem biztos, hogy betudlak engedni! Természetesen minden szükséges információt kiküldök személyesen Neked e-mailben. Nem kell szerepelned, sem bemutatkoznod, kamera képet jó, ha megadsz, hangot nem adok neked. Azért jó, ha kicsit aktiválod magad, ha kérdezek. Nekem is könnyebb és jobban összeadódnak az adott élő energiák. Az előadás végén chat ablakban tudod feltenni a kérdéseidet! Ha nem maradna idő, a Te kérdésedre, vagy intim vagy összetett, akkor e-mailben jelezd! Ha jelentkeztél, gyere is el, mert mástól veheted el a helyet, és magadtól a lehetőséget! Ajándék kizárólag azoknak jár, akik eljöttek végig az előadáson! Nem Facebook platformon lesz megtartva, nem nyilvános. Külön zárt chat szobában, amihez adok belépő kulcsot!

Hogyan jelentkezz? Ha Facebookon szeretnél egyszerűen vagy szólj hozzá a poszthoz, vagy írj nekem privátban messengeren. Ha weboldalon, akkor a kapcsolatok menünél. Ha Youtubeon szeretnél, ott is látod a leírásnál az elérhetőségemet, illetve weboldalt. Ha hírlevélben kaptál róla értesítést egyszerűen csak írj vissza nekem! Mindenkinek válaszolok! (Lehet nem azonnal, de válaszolok.)

Mivel kétféle előadást tartok, többféle időpontban, és kétféle tanfolyamot, (vegán és csakra) ezért kérlek, a jelentkezésednél írd meg pontosan, melyik előadásra jönnél! Példa:

Kedves Szaffina! Az „ENERGIARENDSZER KÓDOK A TESTEDBEN” 2023. Szeptember 15. PÉNTEK, 18:00 órai előadásra jelentkeznék. Vagy „GYÓGYULJ! TERMÉSZETES ÉLŐ TÁPLÁLKOZÁS” (időpont még terv alatt de ha érdekel a téma írj nyugodtan) előadásra jelentkeznék. (Ha mind kettő, értelemszerűen bemásolod és megírod mindkettőt, hogy feltudjalak venni.) Beköszönsz, (nem robotnak írsz, minden egyes levelet személyesen nézek és olvasok át, ami nem kevés idő) megírod pontosan mikor jönnél, és megköszönöd. Teljes nevedet megadod, hogyan regisztráljalak. Kb így néz ki egy normális jelentkezői e-mail. Mindenkit számon tartok, aki egyszer is jelentkezett! Ha én nem is, a rendszer emlékezik! 🙂

Lehet ez most egyértelmű, (nem, nem az) de sajnos többször is nekem kellett kibogarásznom ki mit akar. Örülök mindenkinek, csak tudjam ki melyik előadásra jönne! És jól esik egy „köszönöm”! 🙂

Ha valakinek nehezére esik megadni az e-mail címét, fél az adathalászoktól, túl fontosnak tartja az e-mailjét, önmagát, az ne jelentkezzen! Minden információt, és kapcsolattartást e-mailben rendezek!

Személyes konzultációt online csak komoly érdeklődőknek adok!

Ha valaki csak kíváncsiságból jönne, vagy mert ingyenes lehetőség, aztán még sem jön, kérem ne jelentkezzen, ne vegye el mástól a lehetőséget!

A webinárium egy órás előadások nem helyettesítik a komplex, összeszedett, tanfolyamokat! Tehát nem tanfolyamra jössz! Előadásra! Viselkedési illemszabályok ugyanaz, mint egy személyes előadáson! Eddig is nagyon kedves emberek jöttek és szuper jó volt a hangulat mindig, de lényegesnek tartottam ezt leírni!

Mire számíthatsz tőlem? Nagyon laza, vicces és kedves előadásmódban tartom, mivel egy órásak ezért pörgetem, de úgy hogy értsd! Tisztelettel, alázattal és emberként bánok veled, úgy, mint egy régi baráttal. Legalább is úgy fogod magad érezni. Nem kell feszélyezned magad. Emberi vagyok én is. „Nem találtam fel a spanyolviaszt”, és nem fogom bemutatni az okleveleimet, de egy-két mondatban bemutatkozok, de nem magammal untatlak. Célom az, hogy Neked segítsek és az elakadásaidban. És végső soron jól érezd magad ebben az egy órában! Engem is megismersz kicsit élőben, és rálátást kapsz az adott témára, amire jelentkezel.

Köszönöm, hogy elolvastad és várom a jelentkezésed mindkét előadásra!

vegan-termeszetes-energia-etkezes-egeszseg-vegetarianus-nagyszaffinaeletmuvei-elotaplalkozas-nyers

„GYÓGYULJ! TERMÉSZETES ÉLŐ TÁPLÁLKOZÁS”

Új előadás 2023. Várhatóan Szeptember vége

Esemény linkje ITT:

https://www.facebook.com/events/283701547346340/?ref=newsfeed

Weboldalon ITT (ha nem szeretnél Facebookot):

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/gyogyulj-termeszetes-elo-taplalkozas/

csakra-csakrawebinarium-energia-spiritualis-nagyszaffinaeletmuvei

ENERGIARENDSZER KÓDOK A TESTEDBEN

2023. Szeptember 15. PÉNTEK, 18:00

Esemény linkje ITT:

https://www.facebook.com/events/636327524819266/?ref=newsfeed

Weboldalon ITT (ha nem szeretnél Facebookot):

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/energiarendszer-kodok-juliusi-eloadas/

csakra-webinarium-energia-nagyszaffinaeletmuvei

Szeretettel: Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Kövess be Facebookon is ITT:

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Szaffina Fűszerkonyhaja Vegán Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom

Más Világban Élek Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM</p