Híd építővé válni

Nőnap alkalmából: Kire nézel fel, milyen női példaképed van, akit tisztelsz, kérdésre bizony én is felkerültem a listára! Nagyon meglepődtem, de nagyon szívmelengetően jólesett! Köszönöm ezt az üzenetet Szabó Diánának.

„Számomra bravúros hármas létezik a nők képviseletében; Anyukám & a genetikai leszármazottjai: a határtalan jószívűség képviseletében. Béres Alexandra: a nyugalom & a nyitottság egyesítője. Nagy Szaffina a spiritualitás & a racionalitás közötti híd megteremtője a bölcsességével! ;))”

Szellemi tanítóm, Bruno Gröning mondta egyszer: „hidat építek az emberek és Isten közé.” És amikor Diánától ezt az elismerést kaptam, a híd megteremtője, akkor ez a szellemi bölcsesség jutott eszembe. Mert nincs szebb és nemesebb –persze egyben nehéz is – a szellemi hidat felépíteni az emberek lelkébe. Hogy megértsék, megéljék, eljussanak ők is a fénybe. Átéljék a csodát, a fény erejét, és hogy minden lehetséges! Nincs gyógyíthatatlan, nincs, olyan, amit Isten ne tudna megtenni! Igen, ezt már én is tudom! És ez a hit, a meggyőződés, amit már eddig átéltem, az a sok segítség, a felemelkedés a mélyből, a nehézségek, a fájdalmak, amelyek erősítettek, és az örömök, amelyeket a csodák adtak, ez ad nekem erőt a mindennapokhoz! Máshogy nem is tudnék élni! Fizikailag sem! Sem szellemileg. Aki azt hiszi még hogy csak az ő saját akaratától függ minden… az még nem tapasztalta meg a Mennyei erők birodalmát. És még én is csak tapogatózom… De én már tudom, meggyőződtem egy magasabb szellemi erőről, ami táplál, véd, megtart minket. Ezt a szellemi tanítást szeretném elültetni a kis magocskáimban! Bennetek! És nektek építem a szellemi hidat, a haza vezető utat, a mi Mennyei Atyánkhoz! Áldás!

Szeretettel: Nagy Szaffina író, spirituális életmód tanácsadó