Gyors Egyszeru Nyers Vegán ételek 2. kötet

Örömünkre szolgál, hogy a második receptes könyvünk is elkészült. Az évek alatt a blogra több száz recept került fel, a könyvekbe mindig a legjobbakat igyekszünk összegyűjteni számodra! Ebben a receptgyűjteményben főleg édességeket, mint: pudingok, sütemények, torták és tavaszias ételeket, mint: pestók, saláták, találhatsz. Természetesen nem maradhatnak ki a húshelyettesítő fogások sem. Ezenkívül megosztom a nyers lekvár készítésének egyszerű titkát. Könyvemben szereplő összes recept valóban nagyon egyszerűen elkészíthető, Magyarországon is beszerezhető alapanyagokból, és a legtöbb gazdaságos is.

Gyors Egyszeru Nyers Vegán ételek 2. kötet. Pudingok, sütemények, torták, desszertek, nyers lekvárok.

Az ételek vegán alapokra épülnek. Nem tartalmaznak állati összetevőket, mint csont, hús, tej, tojás, vagy állati származékokat, mint mindenféle tejszármazék, például: túró, joghurt, vaj. Nem tartalmaznak mézet sem. Ezenkívül semmilyen idegen anyagot nem használunk föl, sem színezéket, sem aromákat, állományjavítókat, E – származékokat, tartósítószereket, sem lisztet, sem cukrokat, legfőképp alkoholokat.

Ezért bátran ajánlom receptjeimet azoknak, akik valamilyen allergiában szenvednek, vagy betegek, diétára szorulnak. Lisztérzékenyeknek, cukorbetegeknek, ízületi bántalmakban, daganatos betegeknek, laktóérzékenyeknek, fogyni vágyóknak, Candidában szenvedőknek, ekcémával vagy egyéb kiütéssel küzdőknek kifejezetten hasznosak lehetnek!

A vegán életmód már több ezer éves. Gyógymódja egyszerű: a természethez visszavezetni az embert. Az ételek mind a természetes alapanyagokra épülnek. Olyan természetes alapanyagokra, melyek a természetben is megtalálhatóak, és nem csak a gyárak szalagjain.

A vegánság nem csupán az étkezésre szűkül. Ez egy tudatosabb életmód, mely felöleli a környezetvédelmet, a vegyi anyagok elkerülését, a természetes szépségápolást, a tudatos vásárlást, az állatok megmentését, és a bolygónk védelmét.

Receptjeinkkel ezzel szeretnénk hozzájárulni, hogy minél egyszerűbben, gyorsan elkészíthesd otthonodban az egészséges fogásokat. Ételeink nyersek, vagyis élők, enzimben, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdagok. Nem főzzük meg őket, különben az enzimek elpusztulnának. 45 ºC fölött meghalnak az enzimek, melyek az életerőt szolgáltatják a testnek, ezenkívül a vitaminok és ásványi anyagok nagy része is elveszik.

Kívánom, hogy legyenek sikerélményeid a konyhában és hogy olyan ízletesen tudd elkészíteni, ahogyan családod számára is a legtökéletesebb. Az udvarhölgyeket, akik a császárok, uralkodók, királyok konyháján dolgoztak, nagyra becsülték, mert ők feleltek a népük, és az egész országok uralkodóinak egészségéről, ezért nagy volt a feladat és a felelősség. Éppen ilyen fontos feladatot lát el az, aki az ételeket készíti a családja számára. Ő az, aki meghatározza mi kerül az asztalra, mennyire egészséges, hogyan van elkészítve, mennyire enzim és vitamindús, hogyan van tálalva, mennyire étvágygerjesztő, és hogy hogyan fogadja a család. Ezért óriási a feladat, de a megtiszteltetés is, amikor te az ételeiddel kezedben tarthatod önmagad és családod egészségét! Tekints önmagadra ilyen udvarhölgyként, az ételek készítésénél pedig egy olyan szolgálatra, melyet szeretettel teszel meg a családodért!

Gyors Egyszeru Nyers Vegán ételek 2. kötet. Főételek, húshelyettesítő fogások, pestók, saláták, tavaszias ételek.

48 nyers étel recept, 70 oldalon, színes képekkel illusztrálva. Letölthető e-book formában kapható.

Megrendelem a Receptes e-book 2. kötetét.

Megrendeléshez írj e-mailt a nagy.szaffina(kukac)gmail.com címre „2. Receptes e-book” tárggyal! Köszönjük.