Gyors Egyszeru Nyers Vegán ételek 1. kötet

Magyaros ízek nyersen, egészségesen! Hogyan?!

Csak pár recept a könyvből: Töltött káposzta, rakott kel, rakott brokkoli, citrom torta, csokoládé torta, csíra gombóc, adzuki bab főzelék, nyers rizs, nyers lecsó, növényi tej, növényi tejföl, havas hegycsúcs, szilvás gombóc, töltött gomba és töltött paradicsom és egyéb más nyers vegán finomságok, csíraételek, édességek.

Jártál már úgy, hogy …..
• Szerencsétlennek érezted magad, és kapartad volna a falat az éhségtől?
• Kiakadtál azon, hogy nem ehetsz meg akármit, sőt változtatnod kellett az étkezéseden? (mert pl: cukorbeteg, lisztérzékeny, túlsúlyos, allergiás, daganatos lettél?)
• És nem tudtál hova fordulni … és nem tudtad mit is ehetnél már … és hol vannak azok a finom, régi ízek?
• Elment már a kedved az egésztől? Hogy „mit főzzek vacsorára”, hogy „mit egyek, ami nem hizlal”, hogy” hogy készítsd el nyersen ételeidet”? Eleged van már?
Mit ad ez a receptes könyv?
• Gyors, egészséges ételeket tanulsz meg elkészíteni
• Több szabadidőt marad, mert ezen információk alkalmazásával kevesebb időt fogsz eltölteni a konyhában
• Kevesebbet kell majd mosogatnod
• Egészségesebb, fittebb és kiegyensúlyozottabb leszel mivel az élő ételek regenerálják testedet
• Úgy érzed mintha megfiatalodtál volna, mivel az enzimek csodát művelnek a sejtjeiddel
• Nem kell lemondanod semmiről, megmutatom mit – mivel helyettesíthetsz
• Igazi magyaros, pikáns, élő ételeid leveszik a lábáról az ismerőseidet

Nézzük mit mondtak, azok akik már olvasták a könyvet:

„Örömmel olvastam, hogy megjelent az újabb receptes könyved! A legegyszerűbb, és a legjobban a magyar konyhához hasonló élő ételeket Te készíted. Remélem, hogy a sok édesség mellett sok töltött káposztához hasonló finomság is található benne. 3 könyvet szeretnék, ha lehet. További jó munkát kívánok Neked, az a mi örömünkre is szolgál! Remélem jól vagytok! Szép napot Nektek. ” Jámbor Szilvi

„Ma megcsináltam az első vegán ebédemet a receptes könyved segítségével. Az uborkalevest és az élő rizst készítettem el, szerintem 20 perc alatt a mosogatással is végeztem. Megdöbbentem az eredménytől, mivel mindegyik nagyon ízlett, és ráadásul jól is laktam. Most megpróbálom majd a hús helyett fogyasztható fogásokat.” Anikó Veitné Molnár

Kívántál már meg valamit, úgy igazán, de nem kaphattad meg? Mert elérhetetlennek érezted, mert máshol láttad, más csinálta… Milyen érzés lenne, ha a következő vacsorát, már nyersen, egészségesen, de magyarosan tudnád feltálalni? Örülnél neki?

Most ez számodra is elérhető! Cselekedj most! Ez a receptes könyv éppen Neked íródott! Minél hamarabb cselekedsz, annál hamarabb érezheted az „új” ételkészítés örömeit, lemondások nélkül! Rendeld meg még ma! Vegán Tanfolyamosoknak INGYENES! Kérlek privátban rendelj (nagy.szaffina(kukac)gmail.com). Letölthető, e-book formátum.