Gyógyító meditáció

Vezesd elméd és lelked egy olyan varázslatos világba, ahol ellazulsz, leadhatod a napi terheket, megmártózhatsz a gyógyító élet vízében, sejtjeid feltöltekezhetnek, te magad pedig újjászületsz.

A gyógyító meditáció egy barlangba vezet, a hely valóban létezik, de ezt csak később kaptam meg. A barlangban található a gyógyító víz, a zöld színek, melyek feltöltenek, és igazán felfrissülve térsz vissza a mindennapokba. Ezenkívül valóban gyógyhatással is rendelkezik. Többen is beszámoltak arról, hogy javulás volt érezhető jómagam is megtapasztalhattam ezt. Ha szeretnéd te is ezt megtapasztalni, jelentkezz a csakra tanfolyamhoz, és kezdj el tanulni! A gyógyító meditációhoz most külön is hozzáférhetsz.

„Segít megtisztítani az elmét, összpontosítani, a vérnyomásra is jótékony, és a meditáció elősegítésére is kitűnő, de általános egészségre gyakorolt hatása is van. Nyugtató.”

Részlet a „Manipura csakra oktató” könyvből.

Az összes csakra oktatóanyag és hozzájuk tartozó meditáció, plusz tanító videók, jóga gyakorlatok a Csakra tanfolyamban érhetőek el.

CSAKRA TANFOLYAM

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

Gyógyító meditáció letölthető hanganyag, 25 perces kellemes zenével, hanggal, egy varázslatos világba röpít el. Ára: 3600 Ft. Kérd hozzá az ingyenesen letölthető Meditációs e-bookot is! A könyv terjedelme 55 oldal. Letölthető formátumú, e-book. A könyv ára: 3990 Ft. De most díjmentesen kérhető a Gyógyító meditációval egy csomagban. (Tehát 7590 Ft helyett a csomagot megkapod féláron!)

Részleteket ITT olvashatod:

meditacio-konyv-ebook-ingyenes-energia-spiritualis-csakra-nagyszaffinaeletmuvei

Szeretettel: Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Kövess be Facebookon is ITT:

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Aranyfőnix csoportban:

https://www.facebook.com/groups/473999981533661